interiørdesign grå vegg rød sofa

 Det som umiddelbart slår oss om interiøret i Calligaris er den muntre, fargerike og livlige atmosfæren. Den fantastiske fargekombinasjonen, de smarte mønstrene og mangfoldet av stoffer og teksturer gir stua et snev av lykke og glede. Ingenting her er overdreven eller pulverisert. Interiøret utstråler harmoni og komfort.

De lyse møblene er usedvanlig stilige og de unike røde stolene kommer til syne på en veldig original måte. De røde lampene er et ideelt tillegg til det generelle utstyret og gir mye friskhet inn i rommet.

Du vil definitivt bli overveldet av de attraktive spisebordene. De ser veldig smarte og gjestfrie ut, og de hengende lampene over spisestuen er en interessant og elegant aksent i hele interiøret. Ta en titt på de fantastiske forslagene fra Calligaris, og design også stua i denne funksjonelle funky -stilen!

Vær mye oppmerksom på de små detaljene – gulvlamper, lysekroner, speil, hyller og diverse tilbehør er forskjellige elementer i interiøret og vil få stuen din til å se sjarmerende og attraktiv ut!

Elegant interiørdesign i stuen med en attraktiv spisestue, som er innredet med røde stoler og et stilig glassbord

stue spisebord røde stoler

Unikt interiørdesign med ekstraordinære krystallhengende lamper 

 attraktive stue dekorasjon hengende lamper  Stue med svart og hvit spisestue og rosa veggerspisebord stue elegant svart

 Attraktive vegghyller og et gjennomsiktig spisebord med stoler i stuainteriørdesign spisestue gjennomsiktige møbler Fint interiør i svart og hvitt med moderne hyller og møbler

interiørdesign svart og hvitt  Moderne interiørdesign med røde veggdekorasjoner, et originalt svart -hvitt teppe og et enkelt salongbordmoderne utstyr originalt lite bord  Fargerik innredning i stuen med flotte hengende lamper, spisemøbler og et skapmoderne interiørdesign rosa vegger  Gulvlampen, teppet og stolene i rød kontrast til det hvite interiøret stue deco røde løperstoler  Livlige møbler i minimalistisk stil med røde vegger og svart tilbehørstueinnredning hvit rød svart

Tekst med Katja