Moderne, semi-minimalistisk design fra WCH Interior Design

stue moderne semi-minimalistisk design

Denne moderne modellleiligheten fra et selskap i Taiwan – WCH interiørdesign designet, kan beskrives som semi-minimalistisk design. Det vekker varme og imøtekommende følelser. De sterkt tegnede linjene i dette hjemmet mykes umiddelbart opp av den nøytrale paletten til de blågrå veggene og de ekstra teksturene på gulv og møbler.

TV -en deler stue og spisestue

stue ferhneser outlook moderne semi-minimalistisk design

Som en skillelinje mellom stue og spisestue ser denne store, unike TV -en virkelig stilig og ekstravagant ut.

Tropisk plante plassert nær vinduet

spisestue skodder blomsterpotte dekorativt tre

Å ha den tropiske planten plassert nær vinduet er ikke bare praktisk, men gir også stil til denne rene dobbelveggede spisestuen.

 Moderne, semi-minimalistisk design på soverommet

sengs rom polstret seng idé design nattbord

Den polstrede sengen i dette rommet er innrammet på en slik måte at sengegavlen fortsetter vindusveggen, som fungerer som et skrivebord og på den motsatte veggen som en dekorasjon.

gjesterom-rom-tregulv-minimalistisk-grå-moderne

Fôrede veggpaneler i tre omgir en vaskVask bad semi-minimalistisk mørkt

Tremøblene gir hele leiligheten et mørkt utseendedesignidee for mørkt tregulv Ekstravagant halvminimalistisk utseende i spisestuen – bord og stoler i mørkt tre, grå vegger og trepaneler spisesal svart tre semi-minimalistisk designEn del av stuen – skinnstol, trinn – semi -minimalistisk design stue skinnstol idé moderne semi-minimalistisk design taiwan wchSemi -minimalistisk design av WCH Interieur – stueidé  stue side ser moderne semi-minimalistisk design