Dyreplageri monsterpels

Luksusløpere 100% fri for grusomhet mot dyr

Joshua Ben Longo begynte å sy i en alder av 12 år, og siden da har hans eneste jobb vært å gjøre verkene hans kjent på alle utprøvde måter.

Som barn elsket den unge designeren tegneseriefigurer og tegneserier. Moren hans så imidlertid skrekkfilmer og monsterhistorier på kveldene deres sammen foran fjernsynet.

Dette hadde en enorm innflytelse på den unge manns oppfatning og senere arbeid. Han elsker monstre mer enn noe annet, og denne kjærligheten har vært med ham hele livet, selv i dag.

Joshua Ben Longo er den unge skaperen av mange filtmonstre

Dyreplageri -monstre foran forfatteren

Takket være Joshuas kreasjoner kan verden klare seg uten grusomhet mot dyr

Animalsk grusomhet foran seteputen

Alle verkene hans, tegningene, skulpturene og gjenstandene bærer den uhyggelige stemningen fra minner fra barndommen.

Så langt har den fått mye avslag, men også nok godkjenning. Han ser på begge som utfordrende, fordi begge gir ham styrke og utholdenhet. Og uten utholdenhet hadde han ikke kommet så langt, hevder Joshua selv.

Monsterteppet som vi ønsker å presentere for deg i dag, er, som de andre brikkene i samlingen hans, laget for hånd. Grusomhet mot dyr er utelukket her! Joshua Longo sier selv at han brenner for å jobbe med hendene. Han elsker å sy, klippe, lage og rette. Som alle skapere er Longo også på jakt etter perfeksjon, og en del av hans perfeksjon ville for eksempel være at teppemonsteret hans kan produseres offisielt.

En pels foran peisen, uten dårlig samvittighet for deg

Dyreplageri -monstre foran peisen

Utformingen av teppet i alle tilgjengelige størrelser 

Dyreplageri -monstre foran massene

Joshua starter for tiden sin egen virksomhet innen monstre og har et pågående prosjekt hos oppstartsselskapet “Kickstarter”. Designerens ønske er å ha støtte i produksjonen av denne teppeløperen som kan brukes på mange måter. Alle kan hjelpe og det direkte på datamaskinen. Den enkleste måten å gjøre dette teppet mer populært ville være gjennom sosiale medier. Venner og bekjente er også velkomne til å se inn og si mer!

For et bedre inntrykk legger monsterprodusenten til porteføljen sin

Dyreplageri monster foran collage

Personer som påvirket Jushuas arbeid og stil: Vivienne Westwood, Jim Henson, Phillip Glas, Lee Bontecou, ​​Tim Hawkinson, Charles og Ray Eames, Gene Kelly, Eva Ziesel, Brancusi, Noghuci, Alejandro Jodorowsky, Kubrik, Tony Robbins, David Bryne , Freddie Mercury, Willie Nelson, Murakami, Brian Froud, Rembrand, Salvatore Dali, Walt Disney, Eddie Murphy, George Carlin.

For mer informasjon, besøk siden:

kickstarter / longoland.com

Sterk karakter og lettstelt “må ha” teppe

Dyreplageri monster foran på baksiden

En populær skikkelse som til og med kan ha et æressted i barnehagen

Dyreplageri monster foran barnehagen