Imponerende stilige ideer for hvitt interiør

loftsrom hvitt interiør idé rosa pastellfarge lyse aksenter Hvitt interiør ser elegant og vakkert ut, selv om det er vanskelig å vedlikeholde. De lyse aksenter og mønstre, møbler eller små detaljer gjør den hvite glansen elegant og attraktiv.

Virkelig stilig og ekstravagant – alle vil ha et bad som dette

ekstravagant pompøst badekar hvit avslappende atmosfære

Hele utseendet på et rent hvitt interiør er bare fascinerende. Du kan legge til noe i en hvit dekor. En lys dekorativ pute eller en vakker vase med friske blomster kan være en passende aksent som umiddelbart fanger øyet. Selvfølgelig trenger det hvite interiøret konstant pleie, men effekten er permanent.

Klassisk, rød fløyel lenestol i det hvite rommet

rød lenestol stilige hvite møbler som matcher interiøret

Det er en stor fordel å deretter legge til interessante detaljer i den hvite innredningen, det er lyse nyanser og pastellfarger som beige, rosa og oransje som også kan legge til en stilig aksent i det hvite romdesignet..

Stilig, oransje aksent til det hvite designet

husdekorasjon idé design bordlampe oransje aksenter hvitt interiør

En klassisk kombinasjon av svarte og hvite farger spiller en god rolle i elegant romdesign. De skarpe kontrastene får noen detaljer til å virke veldig stilige og iøynefallende.

   Elegant hvit stue med friske blomsterstilig hvitt interiør ide design inspirere moderneSvarte bokhyller i den hvite spisesalen stilig hvitt interiør idé design spisestue moderneHvit design og noen fargerike lys som fungerer som aksenter

Hvit interiør fargerike stearinlys aksent idé stil design Lette møbler og en oransje stol – en stilig aksentHvit interiør oransje aksentstol plastidé tregulv Hvite klassiske møbler og en rosa sofa – en ekstravagant fargekombinasjonHvit interiøridé design aksent rosa sofa elegantMørkebrune motiver i et stilig hvitt rom Hvit interiøridedesign stilig aksenteffekt