nytt hus abstrakte kunstmalerier og mørk lilla teppe

Nytt hus innen 8 uker

La oss besøke et hus som bare har oppnådd en moderne eklektisk stil innen 8 uker!

Kort tid etter at designeren Shirley Meisels fullførte en totalrenovering for en familie med to barn, fikk foreldrene vite at de ventet tvillinger.

Med de nye babyene er huset allerede for lite for familien. Hun ble lei av renoveringen og fant et annet hus som bare trengte kosmetiske endringer. Huset var klart for flytting innen åtte uker, etter å ha malt veggene, flekket gulvet, kjøpt nytt utstyr og nye dekorasjoner.

Utsikt over huset

Hvem bor der: En familie med 4 barn (9, 7 og 3 år gamle tvillinger)

Størrelse: 6 soverom, 4 bad

Først skal rommene forenes. Hele gulvet var beiset i en brungrå nyanse, veggene var malt hvite og dørboltene i svart.

Lilla sprut er satt over hele første etasje. Det kan sees på et overfarget antikt teppe av Elte i foajeen. Bilde og bank ble også satt opp for familien.

Designeren sier at de eklektiske blandingene er det hun liker best. Fordi de ser veldig naturlige ut, som om du hadde samlet ting i årevis og ikke kjøpt dem fra et utstillingsrom på to måneder.

Hun beordret også lysekronen til å stå der som et iøynefallende fokus og kunstverk. Hun beholdt spisebordet og stolene fra de tidligere eierne, men farget stolene svarte. Et veldig stort speil reflekterer lyset overalt. Kjøkkenet var tidligere for tradisjonelt for eiernes smak, men det åpne rommet, benkeplater i svart granitt og åpne hyller var mangfoldig og moderne nok for det nye utseendet. De åpne hyllene er en god løsning for oppbevaring og visning av retter, vaser og andre ting.

Eklektisk og kunstnerisk i stua

nytt hjem skinnende og romslig spisebord med sitrongule aksenter

Designeren malte vinduene i sveiset stål av Benjamin Moore. Solen går opp gjennom glasset på hyllen. Å endre fargene på håndtakene og dørboltene til svart er ikke slitsomt, men endrer rommet merkbart.

Flott kjøkkendesign i hvitt med åpne hyller

nytt hus moderne kjøkkendesign i hvite åpne hyller

Valnøttskap fungerer som arbeidsstasjon og lagringsplass. Jeg ville at det skulle være et frittstående stykke som var i harmoni med resten av huset, sier arkitekten.

Enkelt valnøttskap og skinnende taklampe i svart

nytt hus abstrakt elegant interiør svart taklampe

Huset har to andre familierom, så denne stuen er veldig formell. Peisen er malt svart for å få den til å se moderne ut.

Jujuhatten var opprinnelig for familiens forrige hjem, men den var lett å flytte og den ser ut som en lilla skvett i rommet.

Rundt sidebord og peis med filigran metallpynt

nytt hus metallpynt på peisen og lilla aksenter

En lenestol og fotstøtte er nok et skvett lilla. Glasssamlingen startet i det gamle huset og vises nå i stua.

Neongule briller på sokkelen og ergonomisk lenestol i lilla

nytt hus abstrakt ergonomisk lenestol og gult servise

Familierommet skal være dramatisk og kult. Papir tapet aksent veggen er et fantastisk bakteppe for en enkel, ikke moderne seng.

Pastellfargede puter og uvanlige veggdekorasjoner

nytt hus fargerike sikksakkmønstre og pastellfarger på soverommet

Midcentury -ikoner – Jens Risoms arbeidsbord og Saarinen lederstol – danner et beskjedent arbeidshjørne i familiens soverom.

Midt-århundrets stemning på jobben med en gul lenestol

nytt hus veldig diskret på arbeidsplassen gul stol

Den yngre sønnen i familien er en Star Wars -fan som har vunnet flere hockeytrofeer. Skapet var opprinnelig ment for familiens soverom i det gamle huset, men det passer nå i dette rommet.

Tapetmønster vintertrær og en flott gressgrønn veggklokke

nytt hus vintertrær tapet mønster gress grønn veggklokke

Dette er et soverom i tredje etasje av en av døtrene. Her har vi en svart vegg i et lyst rom hvor hvitt ser enda lysere og friskere ut.

Fargerike dynemønstre på sengetøyet

nytt hus fargerikt å sove på loftet

Dette er rommet til den eldre datteren. Hun ville ha alt i rosa hvis hun hadde et valg. Det var vanskelig å seire, men til slutt har vi også andre farger og hvitt.

For den romantiske typen – mange rosa roser

nytt hus blomsterstil rosa gul og gressgrønn

Tross alt har vi et hus som er sparsomt og varmt på samme tid, hvert stykke er valgt nøye slik at det er funksjonelt og pent. Familien er så fornøyd med de raske justeringene at de kan vente litt med kjøkken og bad.

Elegant lysekrone og moderne kunst

nytt hus spisestue med store maleri lysestaker og parkett