Lag ordre hjemme kjøkken benkeplate av tre

Kampanjen “Tilbake til skolen” kan påvirke alle rom i hjemmet ditt

På slutten av sommeren vurderer mange familier ideene om “tilbake til skolen” for høsten som kommer og hvordan du kan organisere alt hjemme. Mange foreldre tror at denne handlingen bare påvirker barnehagen. Men det handler faktisk om hele huset, da det krever at hele familien organiserer seg.

Vi har 10 gode tips for deg hvordan du starter skoleåret vellykket!

1. Organisering i hjertet av huset – kjøkkenet

På skoledager er kjøkkenet scenen for en rask frokost, kaffe og lekser om kvelden. Organiser kjøkkenet i henhold til familiens preferanser og livsstil. Avhengig av barnas alder, sett opp avdelinger i kjøleskapet til lunsj. Etter skolen må du ha snacks på et sted i kjøleskapet som barna har tilgang til. Oppfordre hele familien til å samles til middag.

Hold familierommet ditt som et nøytralt, stressfritt område av familielivet

Opprette orden hjemme stue sofaer salongbord fest

2. Hold familierommet ditt som et nøytralt område

Med skolen blir hele huset fullt av skoleartikler. Men behold familierommet som et nøytralt område der barn og foreldre kan slappe av, se på TV, chatte uten å forstyrre de andre familiemedlemmene. Organiser lagring av videospill, blader og bøker på ottomaner, hyller eller innebygde systemer.

3. Hvert rom i hjemmet kan bruke organisasjonen “tilbake til skolen”:

En skoledag inkluderer rutiner i alle rom i huset, til og med vaskerom og kjeller. Forbered sommerhuset til høsten og tilpass det til din stil. Tenk på hva du kaster bort mesteparten av tiden din på og organiser det bedre!

4. Startpunktet – nøkkelen til å komme i gang i tide:

Å gå ut i tide avhenger av hvor organisert huset ditt er. Uansett hvor trafikken er mest om morgenen og kvelden, er plassen der strøk, ryggsekker og hatter henger veldig viktig. Et sete er absolutt nødvendig. Foreldre trenger et sted med kvinners vesker, lommebøker, smarttelefonladere og nøkler. Lær å ha alt på rett sted slik at rutinen går jevnere om morgenen.

Sørg for en inngang som er godt organisert for alle

Organiser hjemmet ditt med tremøbler på gangen

5. Start med noe mindre og bygg den bredere organisasjonen:

Start med mindre hjørner der barnas kunst og håndverk fra i fjor er, og rengjør dem for det nye året. Noen av dem kunne henges innrammet, andre kunne bli fotografert eller skannet elektronisk for å kontrollere rotet.

6. Organisering av det mest skitne rommet i huset – vaskerommet:

I et hus med barn i skolealder er vaskerommet sikkert det skitneste rommet i huset. Og i skoleåret er det alltid fullt av skitne sportsdrakter. Organiser vaskerommene med individuelle låsekurver for hvert familiemedlem, slik at klærne er atskilt. Tenk på en ukeplan for familievaskeri slik at trafikken i rommet ikke blir for intens. Organiser vaskemidler i høyere skap eller hyller.

Hvert familiemedlem bør ha sin egen kurv for klesvask

Hold hjemmet ditt ryddig vaskerom vaskemaskiner hvite møbler

7. Organiser barnas garderober:

Start sesongen med å sortere ut de gamle klærne i barnas garderober. Den gamle, lille eller ikke-sesongmessige kan doneres eller overlates til de mindre søsknene. Gjør det sammen med barna, slik at du ikke har krangler. Organiser klær etter skolefunksjon, organisering, sport og andre aktiviteter slik at alt går greit tidlig på morgenen.

Sorter ut barneklærne for å få plass til det nye skoleåret

Lag orden hjemme i barnerommet jenter rosa farger

8. Organiser barnas lekerom og læringsrom:

I løpet av skoleåret trenger barnet ditt en sone hvor de kan gjøre leksene sine, studere, lese og leke. Design et rom som er kreativt, men også produktivt for læring. Av og til flytt TV og medieutstyr til et annet rom slik at barna kan studere i fred. Hvis barna bruker et rom til dette i familierommet, organiser arkiveringen av tingene og kontorrekvisita for hver funksjon.

Lag et rom for barna dine for å studere og leke

Opprette orden hjemme arbeidsplass skrivebord student

9. Organisering av badet kan være nyttig for hele familien

Familien tilbringer mye tid på badet. Etter ombygging av kjøkkenet, organiser badet i henhold til din livsstil. Tenk på hva barna skal være der så lenge. Organiser barnas toalettsaker i merkede plastkurver eller esker i morsomme farger. De eldre barna og tenåringene kan lagre tingene sine på høyere hyller i dedikerte linskap. Hyllene bak døren er også en effektiv løsning for korte opphold på badet tidlig på morgenen.

Holder huset ryddig badekar i skapet

10. Nyt det nye skoleåret i ditt organiserte hjem

Enten barna liker å gå på skole eller ikke, vil alle i familien ha godt av å ha et organisert hjem for å takle den hektiske tiden. Dette gjør at alle familiemedlemmer kan tilbringe hyggeligere timer sammen etter middag. Gi oss beskjed hvis du har dine egne triks for å organisere huset ved begynnelsen av skoleåret.

      Moderne urbane hjemmekontorinteriør – attraktiv kontrasterende lilla vegg

Opprette orden hjemme hjemmekontorbordkonsoller minimalistisk

Organiser studentbordet i amerikansk stil

Lag ordre hjemme barnerommet skrivebord kontor tre