Åpen garderobe: hvorfor velger du en slik løsning? Sannsynligvis er det begrensede budsjettet i de fleste tilfeller hovedårsaken. Noen ganger har du ikke de økonomiske midlene for en lukket garderobe. I andre tilfeller har du bare forskjellige prioriteringer. Tross alt vil du kanskje ta deg god tid med interiørdesign. Noen mennesker vil bo lenger i en leilighet før de innreder den slik de vil. Du vil tjene tid på å spare penger på drømmemøblene dine, eller du vil ta deg tid til å planlegge bruken av møblene optimalt. Svært originale løsninger med åpne garderober har dukket opp fra disse situasjonene. De ser så flotte ut at du faktisk kunne få tilgang til dem på et større budsjett. Som vi skal se nedenfor, har slike garderober flere praktiske fordeler … La oss gi deg råd og kanskje bli positivt overrasket over det generelle potensialet i en åpen garderobe.!

Du kan skjule en åpen garderobe med gardiner

hvitt rom åpen garderobe

Åpen garderobe: her er fordelene!

Lave kostnader

Den lille kostnaden er en stor fordel med det åpne skapet. I utgangspunktet trenger du bare en ramme, noen av dem kan du lage selv. Hvis du uansett vil gjemme garderoben, kan du bruke gardiner. Disse kan til og med byttes oftere, og dermed kan du oppdatere designet på hvert rom.

  Det er faktisk rimelige versjoner av “normale” garderober. Imidlertid har de i de fleste tilfeller ikke veldig høy kvalitet. De varer ikke lenge og gir ikke rommet ditt den eksklusive karakteren du vil ha. Med en åpen garderobe kan du vise din egen stil og skape en verdifull atmosfære til tross for det begrensede budsjettet.

Dette skapet ser også ut som en edel veggdekorasjon

fin belysning - åpen garderobe

Enkel montering og individuell karakter

Du trenger ikke nødvendigvis hjelp fra en profesjonell altmuligmann for å sette sammen en åpen garderobe. Du kan også sette opp konstruksjonen selv med enkle DIY -ferdigheter. Det gode med det er at du også kan designe denne garderoben individuelt, skreddersydd for ditt rom og for å matche klærne dine. Ragalen eller rammen til garderoben kan suppleres med forskjellige esker og mindre lagringssystemer.

Den åpne garderoben motiverer deg til å holde ting ryddig

enkel inspirasjon åpen garderobe

Tilpasning til ditt eget rom

En åpen garderobe kan plasseres i vanskelige hjørner og nisjer. Dette lar deg bruke rom i leiligheten din som er vanskelige å bruke med konvensjonelle møbler. Du kan faktisk designe flere små åpne garderober og dermed fordele klærne dine i forskjellige hjørner av boarealet ditt.

Dette er hvor vakkert du kan fordele klærne etter farge!

åpen garderobe hvite klær

Ulemper, som imidlertid kan sees på som fordeler!

Alt i livet har fordeler og ulemper, men i vårt tilfelle kan du også se på de negative sidene av en åpen garderobe fra et veldig positivt perspektiv. Tror du ikke det? Les deretter videre og se selv!

Kanskje du vil ha et åpent skap for hver sesong?

åpen garderobe - forskjellige klesplagg

Alt i garderoben kan lett overses i sin helhet

Dette er en stor utfordring for folk som har liten tid til å gjøre alt i orden. Det ligner på folk som handler altfor mye. Men det hele kan også sees på som en utfordring. Du kan også lære om kjøpene dine gjennom en åpen garderobe Kontroller forbrukeratferd.  Med andre ord vil du bli mer motivert til å ha bare det du virkelig trenger. Du vil også holde ting ryddig hver dag! Dette har vist seg å ha mange praktiske fordeler, både materielle og psykologiske. Sist men ikke minst vil du alltid vite hva alternativene dine er for antrekkene dine. Dette vil spare mye tid, spesielt for kontorarbeiderne blant dere.

 Det er nå garderober som designerløsninger

åpen garderobe - flotte klær på veggen

Klærne vil også dekorere hjemmet ditt

De åpne garderobene har også en dekorativ verdi. Klærne gir liv til stemningen med de forskjellige fargene og gir den en kreativ personlig karakter. Du kan fordele klærne etter farge og sette opp en garderobe for svarte, hvite og fargede stykker i leiligheten.

Denne garderoben ser ut som en svart aksent i rommet

åpen garderobe - svarte antrekk

Opprettholde god kvalitet på klærne

Luften i lukkede garderober kan være tett og skadelig for klær. Ulike skadedyr kan leve der og bli en trussel mot favorittantrekkene dine. En åpen garderobe unngår denne risikoen ved å sørge for god ventilasjon og muligheten til å holde øye med alt.

En passende garderobe for et industrielt rom

åpen garderobe - fine ideer

Men det er en virkelig ulempe …

Imidlertid er det en reell ulempe med den åpne garderoben, noe som spesielt gjelder for små leiligheter. I denne har man et rom som rommer flere funksjoner. Klærne er for eksempel i samme rom som man lager mat i. Uten låst lagringsplass kan de absorbere mye av luktene. Derfor må du investere litt penger i et godt ventilasjonssystem og i riktig tidsrekkefølge. På den ene siden trenger du en ganske god kjøkkenluftsuger, eller du må plassere skapet på en slik måte at det forblir beskyttet mot kjøkkenlukt på en eller annen måte.

I dette tilfellet fungerer den åpne garderoben også som en skillevegg

åpen garderobe - åpen planløsning

Varianten med gardinene

Du kan selvfølgelig også velge en åpen garderobe med gardiner foran. Å velge et fint stoff vil krydre og sannsynligvis foredle atmosfæren. I tillegg kan disse byttes ut oftere hvis du vil endre stilen på interiøret. Til en viss grad kan du også beskytte klærne mot rykter og annen ytre påvirkning. I dette tilfellet elimineres noen av ulempene!

Denne hyllevæggen fungerer som garderobe og dekorativ hylle

åpen garderobe - industrirom

Den åpne garderoben som et strukturelt element

Garderoben kan strukturere et rom. Det brukes mest til å skille forskjellige soner i interiøret fra hverandre. Hvis du velger en bevegelig ramme, kan du transformere denne interne strukturen om og om igjen.

En åpen garderobe er ikke en billig ting, men en flott løsning for kreative mennesker med en moderne livsstil! Føler du deg adressert av det??

Tilpass garderoben til dine individuelle behov!

åpen garderobe - enkel idé

åpen garderobe - en aksentvegg

åpen garderobe - dekorasjon foran en vegg

Du kan kjøpe stillaset til en åpen garderobe eller lage det selv

åpen garderobe - fargerike ideer for t -skjorter

denimklær - åpen garderobe

lys farge - åpen garderobe

Walk-in closet vakre rom interiør dame klær vesker sko