Renovert duplex leilighet hjerte Paris vindu steinvegger

Renovert duplex leilighet i hjertet av Paris – original bolig

Å finne en vakker og moderne leilighet i Paris er ingen lett oppgave. “City of Lights” kan skryte av noen av verdens fremste eiendommer, og det å være verdens motehovedstad garanterer åpenbart at det alltid vil være folk som er villige til å betale maksprisen.

Likevel, i hjertet av denne byen i stadig endring, må denne utrolige og nyskapende duplex-leiligheten være helt unik. Michael Herrman fra Michael Herrmans studioer gjorde 12 stuepikerom i en bygning fra 1700 -tallet til et eksepsjonelt hjem for familien!

 Da de tolv rommene på forskjellige nivåer ble samlet, ble det bygget en ca 140 m² maisonette med tre soverom, og møblene er både unike og fascinerende. Strukturens originale kalkstein- og eikebjelkede vegger har blitt bevart og stolt vist for å vise plassens arv.

De nylig renoverte og redesignede leilighetsnivåene ligger i de to øverste etasjene i en bygning på Madeleine Square i Paris.

Renovert duplex leilighet i hjertet av Paris designerarkitektur

Rustikk interiørdesign – trekolber

Renovert duplex leilighet Hearts Paris tremøbler

Vertikal hage kan sees i bakgrunnen – veldig attraktiv

Renovert duplex leilighet hjerte Paris spisestue murvegg

Stue – myk hjørnesofa og glassplate

Renovert duplex leilighet hjerte Paris stue

Maisonetten er atskilt med et glasstak

Renovert duplex leilighet i hjertet av Paris spisestue glamorøs

Mens leiligheten utstråler et snev av rustikk og gammel sjarm, er det en rekke moderne møbler i hele leiligheten. Omfattende bruk av glass er det som trekker oppmerksomheten din fra det øyeblikket du setter øynene dine på utformingen av denne leiligheten. Et glassgulv i øverste etasje er sannsynligvis det mest slående trekket i leiligheten. Det gir tilstrekkelig naturlig ventilasjon som lyser opp de to nivåene i leiligheten. Glassvinduer fra gulv til tak hjelper de som er inne å holde kontakten med de utenfor.

Spisestue – skinnende møbler

Renovert duplex leilighet i hjertet av Paris merkelig attraktiv

Klassiske dekorelementer – gylne overflater

Renovert duplex leilighet hjerte Paris kunstgress

Spisestue ved siden av stuen

Renovert duplex leilighet hjertet Paris innebygd stein peis

Grove steinvegger og glassflater

Renovert duplex leilighet hjerte Paris hvite vegger

Moderne designerinteriør

Renovert duplex leilighet hjerte Paris særegen leilighet

Innebygd peis i det store rommet

Renovert duplex leilighet Hearts Paris tremøbler

Glassskap, glassfliser og bord gir inntrykk av å fortsette temaet “gjennomsiktighet og glans” i rommet. Interiøret har et veldig moderne utseende takket være sine overveiende nøytrale toner og hvit bakgrunn. En vertikal hage er en spesiell funksjon i leiligheten, mens stilige møbler fullfører den nesten surrealistiske strukturen. Kreativ, sofistikert og en glede for slitne øyne!

Husbibliotek – store vegghyller og et stille lesehjørne Renovert duplex leilighet hjerte Paris bokhyller       Flere bilder av den renoverte leiligheten i ParisRenovert duplex leilighet hjerte Paris glassflaterRenovert duplex leilighet hjertet Paris vertikal hage   Renovert duplex leilighet hjerte Paris gyngestol  Renovert duplex leilighet hjerte Paris steinvegger trapper