stille kult husdesign stue maleri friskt interiør

Rolig, kult hus, bortgjemt i sentrum av Toronto

Et rom som dette nytes best etter en lang tur rundt i verden

Taylor Russell hadde sett mange loftsleiligheter. På grunn av jobben i kommunikasjonsavdelingen byttet hun bosted hver fjerde måned.

Hun hadde besøkt mange steder i Kuwait, Pakistan, Spania og Barbados. Hun har erfaring med hundrevis av forskjellige oppholdsrom. I løpet av denne tiden klarte hun å finne veien til stilen som var best egnet for henne.

Hun følte seg alltid bedre i mer åpne, luftige rom. Hun likte alltid den innbydende atmosfæren, spesielt når de var pyntet med interessante aksentmøbler eller andre detaljer.

Hun elsker også steder med potensial for transformasjon, steder hvor du kan slappe av på den ene dagen og organisere et cocktailparty på den andre.

Etter nok en slitsom reise, sa hun opp jobben sin med en betalingstelefon på en flyplass i 2007. Hun var akkurat på vei fra Kuwait til Jamaica. Hun bestilte en enveisbillett til hjembyen Toronto og bestemte seg for å kjøpe et hus på flyet.

Fire dager senere var hun eier av en leilighet under oppføring i King West -området. Leiligheten er litt større enn 380 kvadratmeter. Det har to bad og soverom.

Taylor Russell hadde besøkt mange steder i Kuwait, Pakistan, Spania og Barbados

stille kult husdesign stue maleri skulpturer

Russel ga ikke helt opp med å reise rundt i verden. Nå gjør hun dette på en annen måte, nemlig ved å designe det. Foreldrene hennes hadde også en sterk innflytelse på interiøret.

De gjorde dette med mange gaver: Nå er maleriene og skulpturene deres spredt over hele rommet. Begge har også passende erfaring. Moren jobbet som designer før hun ble pensjonist, og faren er eier av B.B. Bargoon. Dette er en velkjent designbutikk i Toronto. Paret oppnådde alltid et komfortabelt og vakkert interiørdesign.

Russell fortsetter å forklare ideen bak designmetodene for foreldrene. Du ville ikke skape orden som på et museum, men et område der alle føler seg komfortable og liker å invitere og underholde gjester. Huset er fullt av fantastiske stykker fra hele verden, og hver har sin egen historie.

Russell hviler på sofaen som kom fra din mors butikk. Med seks parker i nærheten og rask tilgang til vann er nabolaget et fristed for hundeeiere i sentrum. Paret nyter godt av disse fordelene.

 Russel insisterte på den varme atmosfæren om vinteren og kjølig om sommerenrolig kult husdesign tulipaner røde blomstervaserHun hadde valgt en palett med brune og hvite nyanser og lagt et snev av blått på badet. De mange plantene i form av vakre bilder sørger for friskhet året rundt. Forfatteren av blomsterbildene er moren til Russel.

Se det store salongbordet med metallfot på gaten. Det er nå en fantastisk del av interiøret.

Steinhylsen fra steinen kommer fra huset til Russell i barndommen!

stille kjølig husdesign rustikke mantelpiece dekorasjonsbilder

Hyllen ved siden av trappen fungerer som et visningsområde for noen gjenstander som gjenstander og andre gjenstander

stille kjølig husdesign sminkebord speilramme gullbelagt Feminine elementer som de innrammede speilene kontrasterer med rustikke, industrielle stykker. Bokstavene laget av rustent tre, eller, er veldig originale?

Russells kontorplass er under trappen

stille kjølig husdesign rustikk gulvlampe klassiske ornamenter trapper

Hun og søsteren har et Tkaro -glass. Dette fungerer som en blomstervase her. Delikate, slanke og veldig moderne elementer kombineres her med klassikere fra midten av forrige århundre.

Kjøkkenet er veldig moderne

stille kjølig hus design kjøkken komfyr bar stoler vask

Der kombinerer du hvite kjøkkenskap og kjøkkenbenker laget av granitt

stille kjølig husdesign kjøkken marmor utseende arbeidsflate

Spisestuen – massivt trebord og metallstoler

stille kjølig hus design kjøkken massivt spisebord tre

Galleriet ved inngangen inneholder Russells egne fotografiske arbeider

stille kjølig husdesign stort speil gang kjøkkenkrok

Hun tok det inn mens hun var i utlandet. Det er en rekke gammeldagse blomstervaser rundt hjørnet.

Når det gjelder nabolaget, er det perfekt også fra Russells synspunkt. Det er nær sentrum og de store motorveiene. På disse kan du raskt nå nærområdet og gjøre flotte utflukter.

De fleste av de gode restaurantene ligger innen gangavstand.

Et forvitret amerikansk flagg er et slående utstillingsverk

stille kjølig hus design soverom amerikansk stil flagg

Russel har spart mye plass ved å bringe arbeidsplassen under trappene. Nå har hun redesignet et vakkert rom som gjesterom.

Soverommet var praktisk talt integrert i takkonstruksjonen

stille kjølig hus design soverom dobbeltseng hodegjerde lysekrone Det er derfor også bredere enn boarealet nedenfor. Hun kjøpte den fantastiske lysekronen i en liten meksikansk by.stille kjølig hus design betong tak skrivebord skuffbordDet store badet har et stort vindu som vender ut mot soverommet

stille kjølig husdesign bad hvit speilvask

En glede som insisterer på muligheter for underholdning ute og behagelig å bo inne – det er Russells hus. Finnes det en bedre kombinasjon? Er ikke det den perfekte leiligheten? En person som har bodd på hotell i årevis vil sette pris på dette!

Vi ønsker Russel lykke til i ditt velfortjente hjem

stille kjølig husdesign betong speilramme tre bad