Noen ideer til glasspartisjoner i leiligheten

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-3

Takket være de gjennomsiktige egenskapene er glasset et perfekt materiale for å dele rom i små leiligheter. Et rom som går gjennom Glassvegger er delt, ser ikke boksformet og begrenset ut, men der føler du deg i ditt private område og på en eller annen måte trygt. Separate rom.

Men slipp lyset inn. Bare glassvegger kan gjøre det. Tenk på de moderne kontorene, hvor plassen er delt med glassdører. Disse dørene er dekket med gardiner eller skodder. Disse rammeløse glassveggene med skyvedører i glass er preget av høy grad av gjennomsiktighet og et elegant utseende. Inndelingen av faste sidedeler og skyvedørelementer varierer avhengig av installasjonssituasjonen. Glassvegger kan realiseres helt i henhold til dine personlige ideer.

Luksuriøse glassdører på kjøkkenet

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-2

Skilleveggene i glass er perfekte for deling av rom på kjøkkenet eller badet, i stue og spisestue, hvor de visuelt reduserer stuen. Glassinndelinger er både funksjonelle og estetiske og får det delte rommet til å virke åpent og luftig. Tykkt spesialglass fungerer utmerket som en skillevegg i forskjellige andre rom, inkludert offentlige rom.

Lite kjøkken med glassvegger

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-4

Hvis glassrommet i et hus trenger litt mer privatliv, kan det være tilslørt med gardiner, persienner eller annen vindusdekorasjon. Glasset brukes også ofte på yttervegger for å øke lysmengden og utvide romrommet optisk.

Gule glassvegger på kjøkkenet

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-5

Det er også mange interessante aspekter når det gjelder design. Med fargede briller, sollys, kunstig lys eller til og med lysdioder integrert i glasset, kan du oppnå magiske romlige effekter og skape arkitektoniske høydepunkter. Det er også rom for fantasi og drømmer. Glass oppfyller ønsket om å skape nye romlige dimensjoner uten å ofre åpenhet og lysstyrke. Vinduet muliggjør en form for “arbeid” der behovet for personvern kan harmonisk kombineres med personlig samarbeid.

Fine glassdører i leiligheten

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-1

Lite bad med glasspartisjoner

Rominndelingstriks Innvendige glassvegger-6

www.interiorholic.com