sentrums leilighet yo hjem plassbesparende kjøkken stue

Leilighet i sentrum – nytt konsept for fleksibel bolig

Befolkningsveksten fortsetter å stige i en alarmerende hastighet. Man frykter at tilstrekkelig bolig blir et konstant diskusjonstema. Urbaniseringen av mennesker er et faktum, et økende antall mennesker fra landlige områder kommer til de større byene og byene på jakt etter bedre jobber og bedre livskvalitet.

Ettersom disse byområdene sliter med å ta imot et stort antall mennesker, har nye hjem dukket opp raskere enn noensinne. For å få mest mulig ut av den tilgjengelige plassen i bysentrumene, er byplanleggere, eiendomsutviklere og arkitekter opptatt av å bygge mange nye leiligheter på små tomter, noe som betyr at leilighetene våre blir mindre og mindre for hvert år som går. For å løse denne mangelen på plass i sentrumsleiligheter, virkelig gründer og millionær, Simon Woodroffe, grunnlegger av Sushi og Yotel, utviklet et nytt konsept for fleksibel livsstil.

Leilighet i sentrum av Yo! Home – et intelligent designet og gjennomtenkt boareal

leilighet i downtown yo hjem stue soverom

Yo! Home er et revolusjonerende og banebrytende boarealkonsept som ble lansert på 100% Design London i september 2012. Med 300 000 pund av sine egne penger skapte Woodroffe prototypen – et smart designet og gjennomtenkt boareal som inkorporerte mye av moderne teknologi som yachter og bildesign og mekanikken på teaterscenen. På et areal på 80 kvadratmeter – en standardleilighet med ett soverom, er det mye luksus i den romslige stuen.

Ved et trekk på veggen og med et tastetrykk åpner gulvet seg og plassen endres: et hovedsoverom med badekar, et soverom, en senket stue, en kino, en spisestue, et kontor i full størrelse, et kjøkken , et frokostrom, et bad og spa, selskapslokale, vinkjeller og andre skjulte lagre kommer nå frem.

Om natten – stilfullt designet soverom

leilighet i sentrum yo hjemme soverom plassbesparende

Hva sier Simon Woodroffe om sitt nye prosjekt: «Det er ingenting galt med måten vi lever på, og mange vil fortsette å leve slik i mange år fremover. Men for noen som vil det beste i livet – lar de boarealet fungere for oss. De får små og mellomstore rom til å se ut som store og veldig store. Først og fremst for ren logikk, for det andre fordi det er morsomt å ha mye plass å leve “:

I løpet av dagen – luksusstue

leilighet i sentrum og hjemmet ditt

Hva inspirerte deg til å gjøre dette prosjektet?

Japan er selvfølgelig en stor innflytelse på meg. Jeg elsker dette landet og kaller det Østens siste uoppdagede hemmelighet. Ikke så mange mennesker har vært der, eller ikke utenfor Tokyo og de store byene. Jeg ble inspirert av de japanske Shoji -veggene, hvor enkelt japanerne bruker plass og måten de ordner ting på. Jeg synes det er flott og godtar det også som normalt.

For hvilken målgruppe er prosjektet beregnet??

Jeg vil si det kort: for alle som er unge av sinn. Men for å være mer spesifikk, singler eller ektemenn som jobber i byen i løpet av uken og også for familien av og til, for fasjonable arbeidspar, unge fagfolk med samme konsept, og for ledere og kjøpere.

Innebygde skap og hyller som matcher både soverom og stue

sentrums leilighet yo hjem plassbesparende innebygde skap

Med så mye mekanikk innebygd i et Yo! Home, hvor trygt er det for familier med små barn?

Da elektrisitet ble oppfunnet, ble det samme spørsmålet stilt. Løsningene er alltid i detaljene, og vi er heldige som lever i en tid med teknologi der det blir funnet flere og mer pålitelige løsninger for barns sikkerhet.

Luksusrom i to etasjer

leilighet i sentrum og hjemmestuen

Hva om mekanikken mislykkes??

Motvekter er gode, de tar seg av alt. Jeg kan heve sengemekanismen til taket for hånd, og når strømmen går av er alt jeg trenger å gjøre å legge meg.

Når og hvor vil et Yo! Home bli en realitet?

Jeg regner med at de første Yo! -Husene blir bygget i løpet av de neste årene. Vi har ikke kunngjort det første nettstedet ennå, det gjør vi når de første leilighetene er klare.

Vil du bo i et Yo! -Hus i fremtiden?

Jeg kommer helt sikkert til å bo i et Yo! Home, men forhåpentligvis mer enn ett, enten det vil være i New York, Sao Paolo, Tokyo eller Manila, jeg er ikke sikker ennå, men Yo! Home er perfekt for min livsstil fordi jeg reiser mye.

Når soverommet kommer ned, er stuen stengt

leilighet i sentrum yo hjem stue soverom plassbesparende

Arbeidsplass og seng i ett

sentrums leilighet og hjem plassbesparende skrivebord

Innovativ, stilig sammenleggbar seng

sentrum leilighet yo hjem plassbesparende seng barnerom

Praktiske designermøbler

sentrum leilighet yo hjem plassbesparende lagring

Skjult, elegant kjøkken i rødt

sentrums leilighet yo hjem plassbesparende kjøkken rødt skjultMinibar gjemt i gulvet 

sentrums leilighet yo hjem plassbesparende vinkjeller

Spiseplass innebygd i gulvet

leilighet i sentrum yo hjemme spisestue plassbesparende

Når spisestuen er stengt

leilighet i sentrum yo hjemme kjøkken plassbesparendeSå boarealet ser helt tomt ut

leilighet i sentrum yo hjem plassbesparende boareal

Fantastisk, kompakt bad

sentrum leilighet yo hjem plassbesparende bad toalett