inngangspartiet perfekt satt opp blomstermønster tapet

Sett opp inngangspartiet perfekt

En av de mest aktive sonene i hjemmet ditt er definitivt inngangspartiet. Vi legger vanligvis ikke særlig vekt på det, men hvis du tenker deg om, vil du finne ut at mye av hverdagen vår foregår der. Der tar du imot gjestene dine og du sier farvel til barna dine på skolen.

Ved inngangen er strøk, paraplyer og sko, uten hvilke du definitivt ikke kan gå ut, spesielt på denne tiden av året. Ja, vinteren kommer. Så mye er allerede klart. Du lurer kanskje på hvordan du konfigurerer inngangspartiet perfekt?

T6TFT498CQJ3

Inngangspartiet skal ikke bare se pent og ryddig ut, men også være multifunksjonelt. For å gjøre dette trenger du kreativitet og noen gode råd. Her finner du 5 verdifulle tips for å sette opp inngangspartiet.

Hva skal jeg gjøre med strøkene?

for å sette opp inngangspartiet perfekt hvit bakgrunn

Visst, du kan også ha en innebygd garderobe bygget for å lagre kappen din, men hva om du ikke har en eller ikke vil ha en i det hele tatt? Pass på at du ikke ignorerer de gode gamle frakkekrokene. Du kan ganske enkelt plassere dem i rader på veggen eller på et brett i forskjellige farger og mønstre. Du kan finne et stort utvalg av frakkekroker i alle stiler i disse dager. Finn den rette for inngangspartiet og ordne det etter din personlige smak. Du vil ikke angre på det.

Fest kappekrokene i forskjellige høyder som vist på bildet

Perfekt satt opp inngangspartiet åpne hyller vevde kurver

Finn stilige skoskap

dekorere inngangspartiet perfekt rustikk teft grovt tre

Det er mange grunner til å plassere skoskap i gangen – ikke flere enkeltstykker som ligger, ikke mer rot, ingen uautoriserte leker til hunden osv. Hovedårsaken er imidlertid at stilige skoskap gir inngangspartiet ekstra klype av estetikk.

Du kan gjøre den rustikk eller mer klassisk som vist nedenfor

Sett perfekt opp inngangspartiet stilisert sol som et speil

Bestem lagringssonen

Innred inngangspartiet perfekt med en skål i mahogny

Alle kjenner morgenstressproblemet med å lete etter nøkler, paraply eller hansker de siste fem minuttene før du går ut. Hvorfor skal du fortsette å plage deg selv, gjør noe! Bestem lagringsområdene veldig tydelig. Med en elegant skjenk og et par vevde oppbevaringsbokser eller med slike veggrom, som du kan se nedenfor, kan du endelig organisere oddsen og enden og flommen av papir.

Alt har sin plass

Sett opp inngangspartiet perfekt med krittbrett

Velge riktig speil

Perfekt satt opp inngangspartiet persisk løper

Speil er veldig viktige for vår livsstil i disse dager. Et speil skal definitivt ikke mangle på gangen. Du kan feste den direkte på innsiden av døren eller henge den over en elegant kommode. Gjestene dine vil føle seg bedre og tryggere hvis de kommer for å besøke deg i vind og vil ta en rask titt på håret.

Ikke alle tepper er like

Hvis du definitivt vil ha et teppe ved inngangen, må du tenke deg godt om på forhånd. Det kan ikke være et tilfeldig teppe. Vi overfører mange bakterier og urenheter med skoene våre. I tillegg kommer det inn mye fuktighet, salt og små steiner. Det du trenger er et absorberende, spesielt teppe som suger alt som forstyrrer deg og gulvet ditt.

Så fortsett! Ordne inngangspartiet pent og fyll deg selv mer avslappet, selv midt i arbeidsuken.

Perfekt satt opp inngangspartiet rottingkurver gressgrønne løpere