bedårende ett -roms leilighet designide hvite møbler

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige med de beste fordelene fra to epoker

I dag skal vi vise deg en liten leilighet i byen Göteborg, Sverige. Sistnevnte tar deg tilbake til 1940 -tallet. Og kombinasjonen med de supermoderne elektriske apparatene ser fremdeles herlig ut. Denne leiligheten tilbyr høy levestandard til tross for begrenset plass.

Du har to tilgjengelige rom: en herlig spisestue, koselig stue, store vinduer med en bred terrasse. En person eller et par kan bo i denne leiligheten.

Den kombinerer det beste av to epoker. Her har beboerne originale parkettgulv, solide tak og innebygde garderober

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige teppegulv

Vil vi sette oss selv i skoene til menneskene som bor her? Du kommer inn og det er et fantastisk walk-in closet på høyre side. Dette er den perfekte løsningen for denne typen små leiligheter: takket være de hvite veggene og det brettlignende gulvet, føler du deg i en struktur definert av klare linjer. Som bosatt føler du deg fri her. Dette inntrykket oppnås ved høye tak og de brede vinduene. Nå kommer du til den vakre terrassen og føler en ekte livsglede.

Synes du fortsatt leiligheten er for liten? Har du lyst til å bli pensjonist her også? Meg, ja         Ettromsleilighet i Sverige teppe sofaputer

Helt hvitt interiør – tregulv

Ettroms leilighet i Sverige teppekjøkken

Kompakt sittegruppe med sammenleggbare møbler

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige salongbordstoler

Hvite veggenheter – mosaikkfliser

Sjarmerende ett-roms leilighet kjøkken kjøkken speil

Store vinduer – naturlig lys

Sjarmerende-ett-roms-leilighet-i-Sverige-vindu-blomsterpotte

Gangen er også dekorert i hvitt

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige med svart-hvite fliser

Lite, men funksjonelt kjøkkenområde

Sjarmerende vaskerom med ett rom

Oppbevaringsrom i enromsleiligheten

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige hyller bod

Flere bilder – sjekk ut bildegalleriet

Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige fliser svart og hvit gang Sjarmerende ett-roms leilighet med balkong Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige hvitt bad Sjarmerende ett-roms leilighet med balkong klappstoler Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige sidebord metallramme Sjarmerende ett-roms leilighet bad fliser hvit Sjarmerende ett-roms leilighet i Sverige med solrik balkong Sjarmerende ett-roms leilighet i Sveriges blåkopi