sjekkliste flytting stressfri flytting

Sjekkliste for bevegelse – praktiske tips og ideer når du flytter

En endring av plassering må planlegges godt

Å flytte er alltid forbundet med mye innsats og fysisk arbeid, bare tanken på det skaper mye stress for noen. Selv når det gjelder å starte et nytt liv, starte en jobb i en ny by eller finne den første leiligheten sammen for to elskere, er det første å gjøre å svette.

God og rettidig planlegging er den første forutsetningen for et vellykket bytte av bolig. Hvis du vil spare penger og klare deg uten et flyttefirma, kan gjøre mye på forhånd for å sikre at alt går greit på flyttedagen. Organisasjon er halve prosessen med å flytte hus. Det er best å starte med den mest arbeidskrevende delen, pakking av flyttekasser. Egnede pappkasser er nødvendig på Internett eller i lokale annonsører og tilbys til lave kostnader, og de som ønsker kan også leie dem. Pakketepper, møbelvalser, surringsstropper, bærestropper, håndbiler, tapevalser og nok tape bør også organiseres i god tid.

sjekkliste flytte kjærlig par flytte ny leilighet

Slik fungerer det med pakking

Ikke bruk gamle, tynne emballasjer eller bananskasser, de er ikke stabile nok. Spesielle flyttekasser er lette å bære og spenstige. Tunge gjenstander er pakket i eskene nederst, lette ting går opp. Boksene er merket slik at de kan transporteres til rett sted i det nye hjemmet. Begynn å demontere møblene som ikke er strengt nødvendig eller tatt bort. Ved denne anledningen er det best å sortere ut gamle redskaper, møbler og odds og ender du ikke lenger trenger og sette dem til side separat. Ting som er uunnværlige til slutten er pakket den siste dagen. Et egnet kjøretøy i bevegelse er også veldig viktig, aktive flyttehjelpere er også velkomne. Det er hyggelig når venner og bekjente hjelper til. Ikke glem mat og drikke for hjelpende hender!

sjekkliste flytte organisere profesjonell hjelp

Sortering og mellomlagring

Å flytte er alltid en god mulighet til å sortere ut ting, møbler og andre kjøkkenutstyr. Men ting trenger ikke gå til stor avfall på lang tid, det er mange plattformer der de fortsatt kan gjøres om til penger. Kanskje du ikke har nok lagringsplass i den nye leiligheten din, eller at du ikke engang kan lagre alle bøkene dine og andre, noen ganger forkastede ting der? Et utmerket alternativ er MyBox selvoppbevaring. Det tilbys lagringsplass til utleie for å lagre møbler, elektriske apparater, verktøy, antikviteter eller gamle leker. Du kan også kjøpe billige flyttekasser der. Arealene som er tilgjengelige varierer fra en til 50 kvadratmeter. Oppbevaringsboksene overvåkes med video og er sikret med et alarmsystem. Hver leietaker har tilgang til oppbevaringsrommet døgnet rundt. Disse boksene er også ideelle for midlertidig lagring av møbler eller elektriske ting, ettersom rommene er tørre og rene. Den nødvendige lagringsplassen kan reduseres eller utvides når som helst, slik at du kan sortere de bortkastede elementene i fred og kanskje til og med gjøre dem om til penger.

flytting sjekkliste pakking flyttekasser

pakking sjekkliste flytte flytte boksen