Smart Home Technology: Smarte løsninger for hjemmet ditt

Ditt hjem er ditt fristed. Imidlertid kan arbeidet med å holde det rent og funksjonelt til tider være overveldende. Ville det ikke vært flott hvis du hadde litt hjelp til husarbeid?

Takket være et nylig angrep av smarte enheter kan hjemmelivet bli litt lettere i nær fremtid. Spesielt når du kan aktivere oppvaskmaskinen fra smarttelefonen mens du er på kontoret!

En rekke intelligente produkter debuterte på Consumer Electronic Show (CES) i Las Vegas tidligere i år. Disse elementene har fått oppmerksomhet for sin innovative styrke og for et innblikk i fremtiden til enheter. Produkter gjør det også klart at smarttelefonene våre alltid kan være mer involvert i lekser enn vi trodde. I dag utforsker vi undringen ved smarthusteknologi som ble presentert på CES 2013 i Las Vegas. Les videre for å finne ut mer informasjon!

smart hjem teknologi kjøleskap ipad

Smarte husholdningsapparater

La oss starte med begrepet smarte enheter. Tenk deg hjemmekjøkkenet ditt. Hvis du vil aktivere en enhet, må du slå den på manuelt. Men hva om du kunne aktivere ovnen, oppvaskmaskinen og kjøleskapet fra smarttelefonen?

LG Smart Home Service System

Et overbevisende eksempel på smart hjem -teknologi er LG Smart Home Service System, som bruker to smarttelefonapper: SmartShare og SmartControl. Med den enkle berøringen av smarttelefonen på Near Field Communications (NFC) -taggen på en LG Smart Appliance, blir produktene registrert og synkronisert i appene. Disse appene gjør det mulig å aktivere enhetene borte fra huset. Ja, det inkluderer å kontrollere smarttelefonen din fra kontoret!

Smart vaskemaskin og tørketrommel fra LG

smart hjem teknologi kjøleskap glatte overflater

Andre enheter i blandingen: det intelligente kjøleskapet, vaskemaskinen og stekeovnen. Nedenfor ser vi LG USAs senior visepresident for markedsføring, James Fishler, som introduserer LG -serien på CES 2013.

Smart enhetens utvalg fra LG

smart hjem teknologi kjøleskap vaskemaskin presentasjon

LG Smart Ovn

Deretter ser vi LG Smart Oven. I tillegg til de ovennevnte funksjonene, gjør ovnen og app -teknologien det mulig for forbrukere å nyte en oppskriftsbank komplett med 1000+ valg! Denne banken er duplisert på LG Smart Fridge, og fordelene er ubestridelige. For eksempel, med smarttelefonen din, kan du velge en oppskrift og et program for ovnen for å dekke dine spesifikke matlagingsbehov. Alt fra sofaens komfort!

LG Smart Ovn

smarthusteknologi lg merke bakcofen

LG Smart kjøleskap

La oss rette oppmerksomheten mot kjøleskapene. Vi starter med LG Smart Fridge, ovenfor for den medfølgende Recipe Bank -appteknologien. I tillegg holder et toppmoderne luftfiltreringssystem maten fersk, mens kjøleskapstatusen overvåkes og endringer gjøres for å sikre at produktene bevares så lenge som mulig.

LG Smart Fridge, presentert på CES 2013

smart hjem teknologi kjøleskap glatt skinnende lg

Nedenfor ser vi på kjøleskapets overvåkingssystem. Hilsen av en innebygd skjerm, det gjør det mulig for forbrukeren å samhandle med enheten.

Intelligente funksjoner på LG Smart Fridge

smart hjem teknologi kjøleskap liv er bra

En favorittfunksjon? Kjøleskapet kan vise en Google -kalender på skjermen! Har Jimmy fotballøvelse i dag? Nå er det lett å finne ut ….

LG Smart Fridge viser Google Kalender

smart hjem teknologi kjøleskap dato

Samsung Smart kjøleskap: T9000 firdørs kjøleskap

Et kjøleskap som vakte ganske mye oppmerksomhet på CES er Samsungs smarte kjøleskap, også kjent som T9000 firedørs kjøleskap. Når du lener deg tilbake og tenker på behovet for et smart kjøleskap, begynner du å fnise? Det samme gjorde Mat Honan og menneskene på Wired.

“Da Samsung presenterte sin nye serie på CES 2013, inneholdt den et smart kjøleskap med et innebygd nettbrett som kjørte apper som Evernote og Epicurious. Og hvordan lo vi. Evernote i kjøleskapet? Det er absurd! Og så så vi det. Og vet du hva? Egentlig er det ganske fantastisk. “- Mat Honan

Sjekk bildene nedenfor, takket være The Verge:

Samsung Smart kjøleskap

smart hjem teknologi kjøleskap skjerm

Fra en inventar -app som lar deg oppregne ingredienser til en app som guider deg til spesifikke oppskrifter på elementene i kjøleskapet, med dette fantastiske produktet kan du holde oversikt over dagligvarene du har, for å holde en kontinuerlig handleliste som også kan vedlikeholdes, og mye mer. Vi kan ikke glemme bekvemmeligheten av et firedørs kjøleskap med tre rom, som hver kan stilles med en individuell temperatur.

Samsung T9000 kjøleskap

smart hjem teknologi kjøleskap design innovativ

La oss gå tilbake til de grunnleggende konseptene til et smart kjøleskap. Spørsmålet er åpent:

Vi trenger en maskin som kan utføre oppgaver som å lage sunne oppskrifter fra ingrediensene inni?

Noen sier at forbrukere ikke ville ha tålmodighet til å katalogisere innholdet i kjøleskapene på dette nivået, men andre hevder at de mange fordelene med smarte kjøleskap som tilbys ikke kan nektes. Hvorfor skulle ikke matforvaltning bli til smart territorium??

Intelligent kjøleskap fra Yanko Design

smart hjem teknologi kjøleskap glassdør

Men hvem kan motstå appellen til en berøringsgrensesnittdør eller meny som gjør det enkelt for deg å velge akkurat det du kan forberede. Når du har en liste over ingrediensene du trenger og trinnvise instruksjoner for tilberedning av måltidet, er middagen en lek. I kjøleskapet av Yanko Design endrer elektrokromiske vinduer det gjennomsiktige glasset til en ugjennomsiktig skjerm med et enkelt tastetrykk.

Smart kjøleskap fra Yanko Design

smart hjem teknologi kjøleskap yanko design

Energistyring

Spennende utvikling har også innvirkning på energiledelsens verden. I november 2011 kjøpte for eksempel energieffektiviseringsselskapet Serious Energie Agilewaves og Agilewaves, og lanserte deretter Building Optimization System (BOS), som gjør det mulig å administrere forbruket av bygningsressurser via et nettsted.

Temperatur, fuktighet og elektrisitet er bare tre av komponentene som kan overvåkes. Og informasjon kan brytes ned på plass, gulv og utstyr. Ikke glem å koordinere dashbordet med kontrollsystemet for å utføre heltedåd som å dimme lysene og justere oppvarming og kjøling. alfa

Energistyringssystem for hjemmet

smart hjem teknologi kjøleskap design energisystem

Nest Smart termostat

Vi kunne ikke diskutere energistyring uten å profilere termostatereden, en “lærende” termostat som programmerer seg over tid. Hver gang du angir det, registrerer Nest informasjon med dine vaner til din fordel. For eksempel vil Nest minne deg på når du vanligvis våkner, og det vil spare energi når du er borte. Et annet høydepunkt: Du kan sette denne termostaten hvor som helst med smarttelefonen!

Smart termostat reir

smart hjem teknologi termostat trapphus treveggdesign

WeMo Light Switch fra Belkin      

Energistyring kan også inneholde noe så enkelt som en smart bryter. Ta WeMo Light Switch fra Belkin, som vil bli vist på CES 2013 … Kombiner den med en iOS -enhet, WiFi -ruter og ledningene i huset ditt, og du kan regulere lysene dine hvor som helst takket være WeMo -appen! Vi synes denne utviklingen er veldig lysende …

Intelligente lysbrytere fra WeMo

smart hjem teknologi lysbryter smart wemo design

Faktisk er denne lysbryteren et tillegg til WeMo -elementene som debuterte på CES 2012, inkludert en WeMo -bryter som kobles til et uttak du ønsker. Uansett hva du kobler til WeMo Switch, kan den slås på og av ved hjelp av en app i mobiltelefonen:

WeMo -bryteren skaper et smart hjem

smart hjem teknologi wemo switch house

Lampen, varmeapparatet, strykejernet … “Hvis du kan koble den til, kan du kontrollere den med WeMo.”

Salgsfremmende varer for WeMo fra Belkin

smart hjem teknologi wemo image

Den minste fra Smart …

Smart gaffel – sier de

Noen ganger er de små tingene som teller … klar for en smart gaffel?

Dette praktiske redskapet er designet for å bekjempe farene ved å spise et måltid for raskt. HAPIfork kommer også med et online dashbord og mobilapplikasjon som er satt sammen med HAPILABS. Dashbordet lar deg sette treningsmål, vurdere og administrere data fra HAPIfork og mer. Med mobilappen kan du spore helse- og treningsfremgangen din og holde oversikt over prestasjonsdataene dine.

Og selve gaffelen? Med denne tilkoblede enheten kan du spise til rett tid og tempo, samt dele informasjon med treneren din og samfunnet. For mer informasjon, besøk HAPILABS.

HAPIfork Smart gaffel

smarthusteknologi gaffelskje

Smart babymonitor

Vi har nå et siste Belkin -produkt: WeMo Baby, et høydepunkt fra 2012. Denne artikkelen konverterer iPad, iPhone eller iPod touch til en babymonitor ved hjelp av WeMo Baby -appen. Med en oppgradering fra Evoz avslører WeMo Papa sine intelligente tilbud som inkluderer tekst- og ringevarsler når babyen din gråter, samt informasjon om babyenes søvn- og gråtemønstre.

WeMo babymonitor

smart hjem teknologi wemo baby monitor skjerm

Vi avslutter med å legge igjen et viktig spørsmål om fremtiden til det smarte hjemmet. Tross alt er smarte enheter dyre, og de krever ofte at detaljerte data legges inn. Faktisk skriver The Verge’s Sam Byford mistenkelig at aktivering av din smarte ovn fra telefonen “bokstavelig talt sparte sekunder som du ellers ville brukt på å trykke på noen av de mange knappene ved siden av NFC -mottakeren.”

Smarthusteknologi fra WeMo

smart hjem teknologi wemodesign stil

Er introduksjonen av en ekstra skjerm i huset “i beste fall overflødig” som Byford antydet, eller spiller intelligente enheter en viktig rolle i å revolusjonere smarthusteknologi?

Kanskje du vil se det i et annet lys når du prøver å huske en ingrediens i supermarkedet som mobiltelefonen din kunne svare på dette spørsmålet for deg på sekunder basert på kunnskapen om innholdet i kjøleskapet.

Kilde: Kalorier kalkulator