steampunk design ideer bad toalett original stil

Steampunk interiørdesign ideer: fra kul til gal

Hva synes du om steampunk? Det du tenker på kan bare være en cosplay -kylling i skinnkorsett og bøylekjørt, med flygerbriller og en gammeldags fatpistol. Konseptet med steampunk er nytt og tungt, men det siver mer og mer inn i design, med fantastiske og originale resultater.

Å prøve å definere steampunk vil bli sett på som en blanding av eleganse og maskiner. I interiørdesign ville vi finne fin dekorasjon på det gotisk-viktorianske språket (som i Tess d’Urberville eller Sherlock Holmes) og noen industrielle repertoarer: Gotisk mote og den industrielle revolusjonen pakket inn i en praktisk pakke med fantastisk design.

Her er noen interiørdesign som feirer steampunk

Steampunk interiørdesign ideer sofaer bord mørkt skinn

Elementene i dette unnvikende og vakre språket er rør, kobberfinish, edelt sjablongpapir, klokke i de indre maskinene og lyspære, teknologi fra 19. Århundre med en hyllest til oppfinnelsestiden.

Vær klar til å elske rustent metall og mekaniske inventar, samt rørleggerartikler. Steampunk feirer teknologiens indre virkemåte. Her gir en peis i grov industriell prosessering eksentrisitet til en ellers konvensjonell stue.

Tenk på de viktorianske togstasjonene og deres stålkonstruksjoner med elegante og utsmykkede dekorative detaljer, sertifikater for teknologi og kunstproduksjon

Steampunk interiørdesign ideer lenestol skinnbord massivt tre

Noen av denne spennende blandingen finner du i denne kjøkkenutstyret og fine metalliske detaljer gjør det til et elegant matlagingslaboratorium.

Badekar med blank overflate

Steampunk interiørdesign ideer bad rustikt badekar glamorøst

Original veggedesign på kjøkkenet

Steampunk interiørdesign ideer kjøkken benkeplate vask

I tillegg til alle slags delvis polert og bearbeidet metall, murstein, grovt ferdig tre – alle verdige materialer med historie, personlighet og patina – vil du finne glødelampe som en annen hovedkarakteristikk for steampunk -design. Lyspæren er ikke bare et symbol på oppfinnelse og gode ideer siden Thomas Edison, den ser også pen ut i sin rene form, uten skygger eller et dekorativt objekt for å skjule sin rå ildkraft.

Eksentrisk anlegg på badet

Steampunk interiørdesigner synker badespeil

Baderomsdesign – industrielt og rustikt på samme tid

Steampunk interiørdesign ideer ekstravagant vask rundt bad

For forskerne ville en Nixie -klokke som fungerer på samme fysikkprinsipp, lage et kult interiør.

En designentusiast gikk full steampunk og dekorerte leiligheten sin i Chelsea, New York, som traff overskriftene

Steampunk interiørdesign ideer dekorasjon original

Med et utgangspunkt for synlige betongvegger og stålmøbler og burlesk fantasi, krever steampunk -tilleggene til ombygging av leiligheten en viss tilpasning til absurditet og eksentrisitet, men dette er deres sjarm.

Hjul laget av kobber og stål som veggdekorasjon, gamle tremøbler med en fin patina, aksentens elegante og intrikate knapper, motorer, verket som kunstinstallasjoner og en enorm zeppelin av plast kroner stua, som ser ut til å være et prosjekt av Wizard of Oz eller fremstilt av en scifi -ingeniør fra fortiden.

Legg også merke til den fasjonable og sofistikerte aksentbelysningen langs denne eksentriske kunstutstillingen til et hjem

Steampunk interiørdesign synker kjøkkenbelysning

Steampunk kan alltid trives i sine mest absurde former, men ofte kan nok originale designideer inspirere oss til å tilføre litt magi og vitenskap til et eklektisk hjem.

        Design av hjemmekontor – Steampunk -aksenter

steampunk design ideer hjemmekontor kontor skrivebord stoler

Kjøkken design – steampunk dekor

steampunk designideer kjøkken barstoler svart tallerken