elegant renovert leilighet miljøvennlige strukturmaterialer

Elegant ombygd leilighet på Long Island – miljøvennlig knutepunkt

På Long Island har Orient House IV blitt døpt som den nest mest effektive strukturen når det gjelder energisparing, og det i seg selv sier mye om miljøbevisstheten som spilte en rolle i renoveringen av dette hjemmet fra 1970.

Restaureringen av det klassiske huset ble utført av selskapet Portier Ryall Sheridan Architects som ikke bare lot en skarp sans for moderne stilistisk og estetisk design flyte inn i prosjektet, men også integrerte en overflod av kule spesialfunksjoner, slik at leiligheten har blitt omgjort til et miljøvennlig knutepunkt. Den ukompliserte designen, det romslige interiøret og den storslåtte bruken av glass har bidratt betydelig til det uformelle, moderne utseendet.

Orient House IV har blitt kåret til den nest mest effektive strukturen når det gjelder energisparing

elegant renovert leilighet miljøvennlige glassvegger

Leilighetens særegenheter – som kompakt bygningskonstruksjon, termiske vinduer, dobbel isolasjon av vegger, et flott system for varmegjenvinning og rikelig ventilasjon – bestemmer den høye effektiviteten til energiforbruket oppnådd i Orient House IV -prosjektet. Det skrånende terrenget, dekket av et frodig vegetasjonsdekke, sikrer at omgivelsene samsvarer med husets profil. Gulv-til-tak-glassvinduer lar det naturlige lyset strømme inn i overflod uten å forringe utsikten over Long Island-landskapet i det minste.

Miljøet tilsvarer husets profil

elegant renovert leilighet miljøvennlig gårdsplass utenfor området

Utsiden av huset er kledd med resirkulert, eldret tre, mens interiøret, der den slående bruken av tre og stein er slående, flaunt en rustikk sjarm. For å holde rommet ryddig og pompfritt, ble det valgt en stilig, men minimalistisk innredning, der den beroligende og avslappede atmosfæren i huset skyldes de dempede tonene. Møblene til den fredelige leiligheten er avrundet med varm belysning og ergonomiske hyller. Med sin lagdelighet, effektivitet og diskret eleganse, tilbyr Orient House IV det perfekte tilfluktsstedet hvis du vil unnslippe New Yorks kjas og mas og hektiske livsstil!

Kompakt bygningsstruktur, termiske vinduer, dobbel isolasjon av veggene

elegant renovert leilighet miljøvennlig broved

Restaureringen av det klassiske huset ble utført av Porter Ryall Sheridan Architects

elegant renovert leilighet miljøvennlig bakgård arkitekter

Renovert på en bærekraftig og miljøvennlig måte

elegant renovert leilighet miljøvennlig strukturbelysning

Utsiden av huset er kledd med resirkulert eldret treverk

elegant renovert leilighet miljøvennlig struktur tre

Ukomplisert design, romslig interiør og storslått bruk av glass

elegant renovert leilighet miljøvennlig bad hvit

Rekreasjonshjørne – slappe av ved siden av den innebygde peisen  elegant renovert leilighet miljøvennlig innebygd peis glassvindu

Kjøkken og spisestue i dagslys lyser opp rommet

elegant renovert leilighet miljøvennlig spisestue spisestue   Hvitt tretak – minimalistisk innredning elegant renovert leilighet miljøvennlig kjøkken

Soveromdesign – innebygd hvit garderobe, enkel metallstol og sidebord fullfører de minimalistiske møblene

elegant renovert leilighet miljøvennlig soverom