Trendfargene som råder på moteområdet har også en sterk innflytelse på interiøret. Men hvordan setter du inn ønsket trendfarge på riktig måte? I dag handler det om trendfargen tusenårig rosa i interiøret. Det spiller ingen rolle om du maler alle veggene tusenårige rosa, designer en enkelt aksentvegg i den fargen, eller bare vurder dekorative elementer i de rosa nyanser. Det viktigste er at denne trendfargen rett og slett eksisterer i rommet! La oss se hvordan vi integrerer dem i interiøret!

Ulike innredningselementer kan velges i uventede fargetoner

vakre levende ideer i tusenårs rosa til spisestuen

Hva er Millennial Pink?

For en stund nå har rosa vært tilbake på moten, men i år går trenden mot tusenårig rosa fortsatt sterk. Blandingen av laks og aprikos førte til at denne trendfargen ble til. Tusenårig rosa kan ikke beskrives som verken Barbie rosa eller baby rosa. Hvis du vil forestille deg denne fargen, tenk på et paraplyuttrykk for alle delikate rosa nyanser.

Tusenårig rosa og svart skaper en sterk fargekontrast sammen

trendfarger 2017 tusenårig rosa myk veggfarge for spisestuen

Tusenårige rosa møbler

Denne trendfargen er et must i hver leilighet! Siden møblene er møbelelementet som definerer rommet mest, er den enkleste måten å bringe Millennial Pink inn i interiøret gjennom noen få møbler. Denne fargen gir stuer og soverom en tydelig romantisk karakter. Du skaper et inspirerende interiør som også har en positiv effekt på ditt velvære!

Planter understreker skjønnheten i denne trendfargen

trendfarger 2017 tusenårig rosa i stua sofaen i stua

Tusenårige rosa vegger

Siden veggfargen har en kvalitativ effekt på romatmosfæren, bør du være spesielt forsiktig når du velger den. Millennial Pink er en utmerket løsning for et luftig interiør med sin egen sjarm. Ikke bare en hel veggdesign i tusenårig rosa bringer denne trenden til uttrykk, men også en enkelt aksentvegg. Vurder deretter nøye hvordan du kan kombinere disse riktig med de andre fargene i rommet.

Mal stueveggene i tusenårig rosa

trendfarger tusenårig rosa aksentvegg 2017

Tusenårig rosa servise

Den festlige borddekorasjonen kan se helt annerledes ut hvis tusenårig rosa er integrert i dekorasjonen. Servise fremstår som en særegen dekorasjon som også finnes i denne trendfargen.

Kombiner bolle i tusenårig rosa med hvite retter

vakre hjem ideer tusenårige rosa fargede retter

Dekorasjon i tusenårig rosa

Planlegger du å organisere en fest snart? Fargetemaet spiller faktisk en stor rolle på slike arrangementer. I Millennial Pink kan du lage en hyggelig fest, spesielt hvis det finner sted i hagen … Fordi tilbehør i gammelrosa utvilsomt er et skikkelig blikkfang! Smooties og cupcakes i Millennial Pink er også et godt valg til bankettbordet. Selv blekrosa blomster kan skape et godt feststemning …

Gi en frisk dekorasjon

vakre hjem ideer tusenårige rosa blomster til dekorasjon

Saltkrystalllampen

Selve saltkrystalllampen fremstår som et skikkelig høydepunkt i denne trendy fargen. Det gjør dem til et populært hjemmetilbehør.

Funksjonell saltkrystalllampe i en trendy farge

I tillegg til lysarmaturer, er saltkrystalllamper også fantastiske dekorasjoner

vakre levende ideer tusenårig rosa salt krystall lampe som dekorasjon hjemme

Vil du tilføre interiøret et nostalgisk preg? vil du forbedre rommet med en vakker farge; eller gi soverommet et feminint utseende? En og samme farge fungerer for alle disse tilfellene, og den kalles Millennial Pink! …

Gjør stemningen munter med en frisk veggmaling

trendfarger 2017 tusenårig rosa som veggfarge på soverommet

Kombiner Millennial Pink -møbler med matchende veggmalerier

trendfarger tusenårig rosa lenestol og polka dot vegg tapet

Tilbehør i denne trendy fargen gjør rommet koselig

vakre levende ideer dekorasjon i tusenårig rosa

Introduser en romantisk følelse inn i soverommet gjennom veggfargen

vakre leveideer tusenårige rosa på soverommet i kombinasjon med svart

Tusenårig rosa har en sterk tilstedeværelse i denne stuen

vakre levende ideer i tusenårig rosa rosa stuesofa og lys veggfarge

Kombiner tusenårig rosa med hvit

vakre levende ideer tusenårige rosa veggmaling og sengetøy