Den beryktede tyske hyggen er ikke et nytt fenomen, men et begrep som vi ofte tar for gitt. Men hva er det egentlig som ligger bak? Hvilke mer presise ideer har tyskerne når det gjelder bolig? Hvordan bor du i dette landet, og hvordan vil du egentlig gjøre det? Moderne og komfortabelt liv har lenge siden blitt prioritet nummer 1 for majoriteten av befolkningen, og hvor viktig leiligheten eller huset vårt er for oss, kan ses ikke bare fra det velkjente Ikea-slagordet:"Lever du fremdeles, eller lever du allerede??" ta bort. Du kan føle det generelt, selv når du går i et rolig nabolag eller når du går inn på en gårdsplass i en storby. Fascinasjonen "Oppholde" er allestedsnærværende. Mange TV -programmer, blader og nettmagasiner tilbyr oss et utrolig bredt spekter av ideer, møbler, design og fasiliteter som får hjemmet vårt til å se koseligere, mer moderne og mer personlig ut.

tysk levende moderne leilighet minimalistisk livsstil

tysk levende bauhaus indre gårdsplass

Du kan bruke Infografikk fra Restyle24 se på. For eksempel kan du finne ut hvordan eierkvoten fordeles etter føderal stat eller hvor stor andel av leilighetene med 3, 4 eller flere rom osv. Restyle24 i seg selv legger også stor verdi på tysk bo og utformer den elegant og komfortabelt. I selskapets nettbutikk fant vi nylig vakre møbler i massivt tre som får hvert rom til å se koselige og verdige ut. I tillegg til møbler i landlig stil, er det også mange andre å oppdage – romantiske møbler i shabby chic eller industriell design. Avhengig av din egen smak og preferanser, kan du enkelt forvandle dine egne fire vegger til et fredelig tilfluktssted.

Bolig er ikke lenger en kjedelig affære som bare er nødvendig for praktiske formål. Å leve er faktisk mye mer av en kunst som hjelper oss til å leve mer avslappet og lykkeligere. Hvis du ser på det på denne måten, vil du se hvor uopphørlig hjemmeinspirasjonen er.

Ha det gøy å tenke, innrede og … leve ordentlig!

tysk bosatt liten by bindingsverkshus

tysk levende familieliv barn stue ideer

tysk levende moderne hus bauhaus stil porsche