Kort tid før sommeren begynner vi igjen å planlegge reise og ferie. Men hvordan blir vi kvitt vinterfettet for å få bikinifiguren vår? Svaret på disse spørsmålene er absolutt ikke lett for alle som allerede har prøvd minst én diett. Dette skaper vanligvis en forferdelig appetitt som bare kan tilfredsstilles med en stor porsjon mat. Matlysten er vanlig hvis du ikke spiser riktig mat. Heldigvis er det de såkalte fyllstoffene. Dette er sunne, kalorifattige matvarer som vil gi deg energi, men også føre til vekttap. Kort sagt, du kan enkelt holde appetitten under kontroll og gå ned noen få kilo. I det følgende vil vi forklare hvilke matvarer som er sunne fyllstoffer. Hold deg til det hvis du er nysgjerrig, vil gå ned i vekt eller overvinne matbehov. Informasjonen nedenfor kan være nyttig hvis du vil gå ned i vekt og få ny selvtillit for din neste strandferie!

Sunne fyllstoffer hjelper oss med å bli kvitt vinterfettet og holde oss slanke.

En frokostbolle med bananfrøyoghurt for å motvirke matbehov

Hvordan fungerer sunne fyllstoffer i kroppen?

Tilstrekkelig energiinntak er ansvarlig for å opprettholde kroppens metabolske behov. Appetitt er ønsket om å spise mat, men det ønsket er ikke alltid forbundet med sult.

Appetitten kan også stimuleres av matvarer med god smak, lukt, utseende osv., Uten å føle seg sulten. Selv under stress stiger nivået, og dette fører lett til ukontrollert matinntak. Cravings er en av hovedårsakene til at de fleste mennesker ikke holder seg til en diett. Friske fyllstoffer kommer til unnsetning! Å spise mat med høyt volum og lavt kaloriinnhold vil fylle magen raskt. Dette strekker seg og hormoner frigjøres til mageveggen. De sender beskjeden til hjernen om at du er mett. Imidlertid tar overføringen av stimuli kort beskrevet her tid, vanligvis rundt 20 minutter. Det er derfor du må gi deg selv nok tid mens du spiser og tygge maten lenge for å føle deg mett.

 Det er lett å overvinne suget med sunne fyllstoffer.

Føler meg frisk mot cravings grønn salat med bladgrønnsaker rabarbra persille

Disse 10 fyllstoffene holder deg frisk og slank

Hvis du er plaget av en umettelig appetitt, kan du inkludere følgende fyllstoffer i menyen. Dette vil sette en stopper for den knurrende magen og spare deg selv for ytterligere smerter ved et strengt kosthold. De fleste fyllstoffene på listen vår inneholder mye protein og fiber. For eksempel inneholder proteinrike matvarer mange proteiner som holder oss mett lenge. Samtidig er de ekte fettforbrennere. Mye energi blir brent av kroppen for å behandle dem. Derfor er disse fyllstoffene perfekte hvis du vil gå ned i vekt. For vekttapsprosessen er fiber også viktig og helt nødvendig. I prinsippet er dette ufordøyelige plantefibre som hovner opp i magen. Slik får du en metthetsfølelse. De inneholder også mange vitaminer og mineraler. Derfor er de på den ene siden avgjørende for helsen vår, på den annen side er de gode allierte i kampen mot overflødige kilo!

Og nå til listen over sunne fyllstoffer!

 Å fylle folk fyller fordi de er fiberrike, men kalorifattige.

Å føle seg frisk mot cravings Belgfrukter har en mettende effekt, mange fiber har få kalorier

Belgfrukter er sunne fyllstoffer nr. 1! 

Belgfrukter inkluderer bønner, erter, kikerter og linser. Disse matvarene er fiberrike, men ikke kaloririke. Men de inneholder det som er kjent som oligosakkarider. Dette er komplekse karbohydrater som ikke absorberes av kroppen. Dette reduserer fordøyelsen og holder oss i form lenger.

Kikerter er sunne fyllstoffer! Takket være dem vil du føle deg mett, spise sunt og holde kroppsvekten under kontroll!

Føl deg frisk mot cravings Fylling av kikerter holder kroppsvekten under kontroll

 Få en sunn start på dagen med havregryn om morgenen!

Å føle seg frisk mot cravings havregryn sunn frokostenergi øker en god start på dagen

havregryn er på frokostbordet i mange familier om morgenen. De er en god kilde til sunne karbohydrater og holder oss mett lenge. De gir også kroppen mye energi.

Kjøtt er definitivt en av de viktigste matvarene for mennesker.

Fyller deg frisk mot cravings ferskt kjøtt godt stykke for grilling eller matlaging

kjøtt er en viktig mat fordi den inneholder mange vitaminer, mineraler, proteiner og fyllfettsyrer. Den kan tilberedes på en rekke måter og serveres grillet, kokt, stekt. Hvis du spiser det, trenger du lengre tid å tygge for å få en virkelig metthetsfølelse.

 En kopp kaffe kan undertrykke appetitten, men bare for en kort stund.

Føler meg frisk mot cravings etter forskjellige kopper kaffe forskjellige typer kaffe

Te og kaffe kan tilfredsstille trang

Kaffe og te er våre favorittdrikker i disse dager, uten som vi ikke engang ville starte dagen om morgenen. De har en uimotståelig aroma og forbruket stimulerer stoffskiftet. I tillegg inneholder de varme drikkene ingen kalorier hvis du drikker dem uten sukker og fløte.

 Til en kopp duftende espresso trenger du godt stekte kaffebønner av beste kvalitet.

Kaffebønner som stekes til en kopp duftende espresso er sunne mot cravings

 Chiafrø er sunne og fyller deg opp!

Sunt mot cravings Chiafrø får deg til å føle deg mett

Med chiafrø Som kjent kan du tilberede en rekke deilige desserter. De små allrounderne passer også godt til ferske salater. De reduserer inntrengning av sukker og fett i blodet. Med sitt forbruk unngår du fettavleiringer i kroppen og holder deg frisk og frisk!

 Linfrø er like sunne som chiafrø.

Følelse mett sunt mot cravings Linfrø Energi fra naturen

linfrø – Linfrø inneholder mye fiber og omega-3 fettsyrer og er også en proteinkilde. 2,5 gram linfrø daglig har en gunstig effekt på appetittundertrykkelse.

Spis nok bladgrønnsaker?

Føler meg frisk mot cravings Spinat i bolle

 

Bladrike grønnsaker må ikke mangle på spisebordet vårt. For eksempel er brokkoli, persille, spinat og grønnkål rik på næringsstoffer. De inneholder høye doser klorofyll, inneholder mye proteiner, enzymer, vitaminer og mineraler. En salat laget av disse matvarene vil fylle deg opp og lett gå ned kiloene.

En håndfull nøtter i mellom hjelper oss med å tilfredsstille suget.

Føler meg frisk mot cravings Nøtter av forskjellige slag i små boller

nøtter inneholder sunt fett, protein, karbohydrater med lav glykemisk indeks og fiber, takket være at de sakte frigjør energi til kroppen og holder den full i lang tid.

 Nøtter er sunne fyllstoffer og en god energikilde for kroppen.

Å føle seg frisk mot cravings Nuts, en god energikilde for kroppen, får deg til å føle deg mett og i form

 

 De som bruker kanel hver dag, holder seg friske og slanke.

Føler meg frisk mot cravings Cinnamon, naturens mirakelkur

cinammon har rykte på seg for å være et krydder som bryter ned subkutant fett og hjelper til med vekttap.

 Kjenn fyllstoffene blant krydderne?

Føler meg frisk mot cravings kanelfedd viktige krydder på kjøkkenet

 Et eple om dagen holder doktoren borte!

En kurv full av røde epler er en sunn måte å tilfredsstille matbehov

epler og pærer fyller frukt som inneholder mye pektin, noe som bidrar til å holde dårlige kolesterolnivåer lave. Forskning viser at folk som spiser et eple før et måltid, bruker 15% færre kalorier. Et eple om dagen holder legen unna, hører vi folk si. Det er velkjent at modne epler og pærer er sunne og mettende.

Spis fersk frukt hver dag!

Føler meg frisk mot cravings modne pærer sunn frukt

 

Konklusjon: Det viktigste for en sunn kropp er egentlig kosthold og livsstil. Vi bør ikke ignorere deres kraft og kraftige effekt på kroppen. Du kan være i form uten slitsomme dietter, så lenge du finner fyllstoffene blant maten som er bra for deg og kroppen din.

Ferskt kjøtt fra bondemarkedet! Slik tar du det best mulige valget!

Å føle seg frisk mot cravings, ferskt kjøtt fra bondemarkedet er det best mulige valget

Det finnes også sunne desserter som er gode å fylle.

Føler meg frisk mot cravings deilig dessert i et glass med chiafrø yoghurt jordbær bjørnebær

Frø er ikke bare for vegetarianere og veganere!

Å føle seg frisk mot cravings Linfrø er en god energikilde, ikke bare for vegetarianere og veganere