nye filmer 2015 dating queen amy schumer

Nye filmer du absolutt ikke kunne gå glipp av

2015 er nesten over nå. Vi har noen få festlige dager foran oss, som vi gjerne vil nyte kontemplativt og rolig. Nå er det kanskje på tide å se noen flotte filmer som vi alle gikk glipp av. Noen kom til storskjerm i år og andre – litt tidligere.

Legenden om prinsesse Kaguya

nye filmer prinsesse kaguya tegneserie

En av de beste animasjonene så langt ble vist for publikum i år. Historien er basert på en kinesisk legende fra 900 -tallet. Den handler om en prinsesse som prøver å komme tilbake til landet.

Langsom vest

nye filmer 2015 slow west michael fassbender

Slow West handler om en skotte som reiser til Amerika. Han søker å tiltrekke seg oppmerksomheten til sin elskede kone. Han tilbyr sine tjenester som guide. Regissør og manusforfatter er John Maclean. Det viser det amerikanske Midtvesten i et helt nytt lys.

Timbuktu (2014)

nye filmer timbuktu 2014 abderrahmane sissako

Dette dramaet er fra 2014 og kan derfor betraktes som en av de nyere filmene. Det handler om den enkle familien til en storfe som må slite med trusselen om terrorisme.

I 2015 ble denne filmen spesielt aktuell på grunn av de dramatiske hendelsene rundt om i verden.

Dating dronning

nye filmer 2015 dating queen

I denne filmen imponerer Amy Schumer med sitt fantastiske spill. Hun spiller rollen som en kvinne besatt av dating. Hun tror monogami bare ikke fungerer. Bill Hader spiller rollen som din viktigste partner i filmen. Vi lover deg mye kjemi.

Det er ikke lett å være en gud

nye filmer 2015 det er ikke lett å være en gud

Denne filmen var basert på en roman fra 1964. Egentlig startet prosjektet for snart 15 år siden og er nettopp avsluttet.

’71: Bak fiendens linjer

nye filmer 2015 bak fiendens linjer

En britisk soldat ble ved et uhell forlatt i en farlig krigssone. Han forblir helt alene i Belfast i 1971. Filmen forteller om motet og ferdighetene han må vise for å holde seg i live og trygge hele natten.