Å reise rundt i verden med lite penger er mulig?

Å reise er en livsstil. På denne måten utvider vi horisonten. Men når det gjelder å reise, er penger selvfølgelig også viktig. Vi har ikke alltid råd til å være der vi vil være … men du trenger ikke å være lei deg for det med en gang! Fordi det er mange destinasjoner som er magisk vakre, populære og ikke veldig dyre. Vi har en liste over dem klare for deg!

Hva er verdensreiser uten å besøke Costa Rica 

verdensreiser verden reiser costa rica ferie naturpark vulkan solnedgang hvalerCosta Rica

Costa Rica imponerer turister med vakre strender og fascinerende dyreliv. Folk her er veldig vennlige og det er mange severdigheter å se. En slik er Volcán Arenal nasjonalpark (spansk: Parque Nacional Volcán Arenal). Et besøk til Santa Elena Cloud Forest Resevrat er også billig.

Du kan finne et koselig herberge eller et godt hotell i dette landet for en pris mellom € 12 og € 50. Reisekostnadene innover landet mellom de forskjellige byene er rundt € 3 til € 12 for en enveis tur, men du kan også klare deg med opptil € 5 for mat.

Nok naturreservater 

verdensreiser verdenstur costa rica ferie naturpark vulkanskilpadder

Hellas

Hellas regnes som et dyrt reisemål, men det avhenger mye av når du besøker landet og hvilken region du skal til. De kjente kurstedene er selvfølgelig ganske dyre, men det er små byer på Chalkidike-halvøya eller andre ikke så kjente kystbyer hvor du kan få godt vær og 100% avslapning til meget rimelige priser.

De store byene har også mange rimelige herberger og lokale butikker hvor du kan handle.

Du kan også reise med tog og annen offentlig transport til gode priser. En annen typisk destinasjon for en billig drømmereise er Meteora.

Fantastisk utsikt fra Meteora 

verdensreiser verden reiser fiji øy ferie naturpark vulkan solnedgang hengekøyeFiji

Når det gjelder verdensreiser, er det et annet verdensberømt reisemål som ikke trenger å koste deg en formue. Det er mange små hoteller som tilbyr god kvalitet til rimelige priser. Det er ikke veldig dyrt hvis du vil dykke, og det er mange gratis attraksjoner, for eksempel skilpadder.

Fiji -øyene har alltid vært fascinerende 

verdensreiser verdenstur fiji øy ferie naturpark vulkan solnedgang2

Latvia

Latvia er et av de mest besøkte landene i den baltiske regionen og i Nord -Europa generelt. Hvis du er en arkitekturelsker, vil du elske Riga utrolig.

Hvis du allerede er der, må du besøke gamlebyen også. Turaida slott er en av de mest slående severdighetene som turister kan besøke til en pris på rundt € 5.

Østersjøinntrykk 

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang riga

Sri Lanka

Dette er et drømmemål for ryggsekkturister. Du har en rekke severdigheter og steder du kan besøke og se for lite penger. Noen av de kjente er følgende:

Adams topp (fra kinesisk: Butterfly Mountain) har noe spesielt å tilby sine besøkende. Ikke langt fra toppen er det en depresjon i en stein som heter Sri Pada (Holy Foot). Dette tolkes som fotavtrykket til Buddha, guden Shiva eller Adam. Fjellet er et populært pilegrimssted for buddhister, hinduer, muslimer og kristne. Du kan besøke Yala nasjonalpark for rundt 15 €, noe som betyr at du kan få fantastiske opplevelser. Dette er et gammelt og veldig kjent naturreservat på Sri Lanka, hvor du kan møte mange dyre- og plantearter.

Vill, eksotisk, Sri Lanka 

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang romantikkKroatia

Pittoreske fjellandskap, det vakre Adriaterhavet og mange vakre øyer – alle disse naturlige skjønnhetene tiltrekker mange turister til Kroatia hvert år. Dette er også et veldig godt reisemål for byturer.

Sørg for å besøke Dubrovnik, Adriaterhavets perle. Du kan også besøke Kroatias grønne skattekammer, Plitvice Lakes National Park for like under. Beundre 27 euro.

Dubrovnik- besøk den vakre kystbyen 

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang kroatia

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang dubrovnikden dominikanske republikk

De vakre sandstrendene i Den dominikanske republikk trenger ikke å være dyrt moro heller. Det er mye lavpris her. For de av dere som har lite reisepenger, anbefaler vi spesielt Playa Rincón og Constanza, den høyeste byen i Karibia.

Velg en destinasjon fra listen vår og nyt en flott tur til en god pris!

Unn deg en velfortjent hvil på de dominikanske strendene 

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang dominicana

Volkan Arenal- en av de vakreste severdighetene i Costa Rica 

verdensreiser verden reiser costa rica ferie naturpark vulkan solnedgang

Hvor kakao og kaffe er hjemme

verdensreiser verden reiser costa rica ferie naturpark vulkan solnedgang kakao

En ferie på Fiji -øyene ville bli uforglemmelig 

verdensreiser verdensreiser fiji øy ferie naturpark vulkan solnedgang

Vakkert å bli forelsket i – Hellas 

verdensreiser verden reiser Hellas ferie naturpark vulkan solnedgang romantikk

Riga om natten 

verdensreiser-verden-reiser-Hellas-ferie-natur-park-vulkan-solnedgang-sri-lanka