Alle har sannsynligvis drømt denne drømmen minst en gang i livet. Slå jackpoten en gang, og du er i gang. Ulike scenarier spilles ut, hva gjør jeg med alle pengene? Hvor og hvordan investerer jeg best? Kan jeg også gi bort pengene mine? Investerer jeg i eiendom, seiler jeg rundt i verden, kjøper jeg en øy i Stillehavet, eller bygger jeg mitt eget selskap?

Spørsmål om spørsmål som vi gjerne gir noen mulige svar på, spesielt i anledning den nåværende Euro jackpot, som for tiden er på hele 82 millioner. Med denne summen kan du gjøre mye, som du kan kalle a "megaloman" kunne betegne.

jackpot euro jackpot vinn pengespill

Sett deg først ned og sorter tankene dine

Den store jackpotten vinner. For en idé, plutselig blir alle økonomiske bekymringer skjøvet til side. Solen ler og det samme gjør hjertet. Med så store summer trenger du gode venner, ekte venner. Fordi så snart de gode nyhetene går rundt, glemmer glemte venner og bekjente deg på døren og spør om trivsel … Det beste du kan gjøre er å sette deg ned, slappe av og se hva som skjer og prøve å få lykken med familien. Og først da bør du tenke på det, forstå det og virkelig komme i gang. Med en slik sum er det virkelig vanskelig å tenke på å beregne. Å treffe veggen må nok bare være i slike øyeblikk. Punkt.

Hva med en liten øy?

Drømmen om en liten øy i Karibia, i Stillehavet eller i det skandinaviske området, hvorfor ikke? Tross alt er alle dører og porter nå åpne, penger spiller ikke en vesentlig rolle her. Imidlertid prisen. Hvis øya er så dyr at til slutt ingenting gjenstår, er det alt annet enn en god og gjennomtenkt investering. Det burde koste så mye at det er nok igjen til en luksuriøs pensjonisttilværelse. En liten, beskjeden øy med palmer, en hvit sandstrand og et lite hus i midten, det er det? Selv om du kan eller bare vil besøke øya nå og da, er det alene verdt det.

jackpot euro jackpot vinne drømmeøya kjøpe hav

Vår lille gård, bare stor

Et vakkert firkantet tun med mange fjøs, skog, beitemark og storfe. Hvorfor ikke? Vær selvforsynt uten å bekymre deg for om høsten var god eller dårlig. Edelt og moderne husdyrhold, nesten et Eldorado for alle dyr som er opprettet og vedlikeholdt, kanskje til og med i en fredet bygning eller gård som deretter blir omhyggelig restaurert. Drømmen om vår lille gård kan da bli en veldig stor. Med nok personale kan en slik gård drives og administreres fantastisk uten å måtte løfte en finger selv.

Drømmeyachten for globetrottere

Alle som liker å reise mye kan ganske enkelt kjøpe en mellomstor yacht. Med en erfaren skipper om bord og en kokk kan reisen starte hvor som helst. Yachten skal ikke være for stor, fordi den ikke kan parkeres i alle havner og for eksempel å gå på grunn i grunt vann i Karibia, er ikke akkurat uvanlig for større yachter. I tillegg til kjøpesummen bør vedlikehold ikke ignoreres, spesielt når det gjelder yachter!

jackpot eurojackpot drøm yacht kjøpe verdenstur

En finca i paradis

En vakker finca i Spania, perfekt. For pensjonisttilværelsen eller bare for vintermånedene, er en finca med alt tilbehøret ideelt. Og hvis du vil, kan du kjøpe en finca eller et annet hus i Italia, Hellas, Monte Carlo, Ibiza eller midt i Allgäu. Hvorfor ikke, så du kan fly frem og tilbake eller la fly som du vil.

jackpot euro jackpot vinne finca spania evighetsbasseng

Redder et slott fra ruin

Det er veldig edelt og veldig stilig hvis du skulle kjøpe et historisk og gammelt slott eller slott med alle pengene. Da ville du ikke bare gjøre noe for deg selv, men også for historien til det respektive landet. Imidlertid svelges utallige millioner raskt med store slott og restaurering. Fordi skogene, parkene og fremfor alt de gamle veggene må tas vare på og fornyes. Og dette hele tiden, fordi gamle bygninger sluker enorme summer i restaureringskostnader, og dette tar vanligvis aldri slutt.

jackpot eurojackpot profit ruin castle restore

Konklusjon: Poenget er at det er ekstremt usannsynlig å vinne store premiepenger som Eurojackpot, men likevel tiltrekker det seg flere og flere mennesker, med lotteriet, på Internett eller til og med på et lokalt kasino (f.eks. Med systemspill eller ganske enkelt blindt spill – bare for moro skyld) for å sette ditt eget hell på prøve.

jackpot euro jackpot profitt strandhus feriehus havutsikt