Noen av de beste urmerkene for menn fra A til Å

Vil du finne ut hva de kjente klokkemerker og trender tilbyr for 2016? I så fall, hold deg til det, for vi har laget en flott alfabetisk oversikt for deg. Her finner du armbåndsur av høyeste kvalitet. Alle er laget av verdifulle materialer og med stor oppmerksomhet på detaljer. Det er noe for enhver smak. Se for deg selv!

Du kan selvfølgelig også sende ønsket klokke direkte til f.eks Valmano eller Crist rekkefølge.

Langs&Sønner

klokkeremerker herreklokker herreklokker lange OG sønner

kilde: obligasjonsklokker

Nesten to århundrer har gått siden dette urmerket ble grunnlagt. For å være mer presis, er det 170 år. Den gang, helt i begynnelsen, ble det første verkstedet bygget. Selskapet åpnet nylig en ny og lanserte en spesiell modell for anledningen.

Den handler om modellen Lange 1. Denne klokken er litt mer tilgjengelig enn mange herreklokker før. Denne modellen markerer den første store renoveringen av merket siden 1994. På den tiden ble det laget en rekke håndklokker med en smalere ramme og hoppnummervisning

Alpina

klokkeremerker herreklokker herreklokker alpina

Neste på listen vår er det gode klokkemerket Alpina.Den store nyheten i år er den nåværende modellen med klokkeinstrumenter. Teknologien som brukes her er nesten den samme som på Frederique Constant.

Audemars Piguet

se merker menn klokker menn klokker audemars piguet

La oss fortsette med klokkemerket AudemarsPiguet. Dette merket er kjent for sine mangeårige innovasjoner innen klokker med små streik. Du har allerede fått 150 års erfaring med det. Den siste på dette området er Royal OakConcept RD1. Denne klokken ble laget etter et langt samarbeid med en silkeprodusent.

Dessverre er ikke RD1 til salgs. Imidlertid er det mange fabelaktige modeller fra merket som viser like god kvalitet.

Ball Watch Company

se merker herreklokker herreklokker ballwatch co

Liker du klokker som lyser i mørket? Ball Watch Co har en rekke av dem i samlingene sine. Hvis du er en virkelig fan av denne teknologien, anbefaler vi at du tar en titt på følgende modeller på nært hold: Engineer II Volcan og Engineer Hydrocarbon GMT. De viser en lysere kant dekket med safir.

Trær & Mercier

klokkeremerker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Baume og Mercier

Dette merket er spesielt fascinerende for fans av luksus herreklokker som elsker å nyte øyeblikket. Fordi det er nettopp disse menneskene som har styrken til å oppnå høye prestasjonsnivåer. Det faktum at dette urmerket passer til slike mennesker, er også bevist av følgende faktum: De beste studentene ved London Business School får en klokke fra dette merket.

Klokke & Hest

klokkeremerker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Bell and Ross

Kjenner du allerede dette klokkemerket? Har du da allerede et rektangulært utseende i tankene? I den nåværende Bell -samlingen & Imidlertid finner du mange konvensjonelle runde modeller på Ross.

Det er også flere modeller med vintage stil.

Blancpain

se merker menn klokker menn klokker sveitsiske klokker Blancpain

Dette merket er kjent blant de gode klokkemerkene for sine flotte dykkerklokker. En del av selskapets overskudd investeres i prosjekter for miljøvern og spesielt i tilsvarende forskning innen oceanologi.

sjef

se merker menn klokker menn klokker sveitsiske klokker Boss

Også i år har Hugo Boss laget noen gode herreklokker til GQ MenOf The Year Awards -konkurransen. Denne gangen handler det om elegante klokker som er kombinert med et keramisk etui.

brun

se merker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Braun

Braun forblir ganske enkelt veldig praktisk og effektivt innen urmakeri. I år kan den kompromissløse kvaliteten på selv de minste detaljene til modellene ikke overses. Ta en spesiell titt på Braun Classic -modellen.

Breguet

se merker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Breguet

Breguet er vårt neste valg på listen over gode klokkemerker. Vi la merke til noen spesielle nye detaljer i modellene fra 2016. Dette er for eksempel tourbillonbroene og titanbunnplatene.

Breitling

se merker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Breitling

Et særegent trekk ved dette merkets samling i år er en pilotklokke modell med en digital analog skjerm. Du kan synkronisere dette via smarttelefonen din. Alt du trenger er en spesiell applikasjon.

Bremont

se merker menn klokker menn klokker sveitsiske klokker Bremont

Bremont åpnet et nytt boutique i New York og lanserte mange nye modeller i denne forbindelse. Jaguar- og Boeing -samlingene, så vel som klokkene dedikert til America’s Cup, er fremdeles aktuelle.

Bulova

se merker menn klokker menn klokker sveitsiske klokker Bulova

For sitt 140-årsjubileum vendte den amerikansk-sveitsiske urprodusenten Bulova tilbake til sine amerikanske røtter. Varemerket flyttet hovedkvarteret til Empire State Building igjen. Dette skjer selv om merket har tilhørt det japanske selskapet Citizen en stund. Tilbake til amerikansk stil kan også sees i utformingen av de nåværende modellene.

Bulgari

se merker herreklokker herreklokker sveitsiske klokker Bvlgari

Særpreg ved de nåværende Bulgari-modellene er det ringformede etuiet, håndleddet og de superinnovative teknologiene som brukes til fremstilling av Bulgari-klokker. For utviklingen av sistnevnte jobbet man med spesialistene innen databeskyttelse – WISeKey. Alle personopplysninger lagres i en kryptografisk brikke. Du kan også opprette en forbindelse med din egen smarttelefon.

Burberry

se merker menn klokker sveitsiske klokker Burberry

Her er det siste merket med gode klokkeremerker for menn som begynner med bokstaven B, som vi ønsker å introdusere for deg. Det handler om Burberry. Visste du at i dette selskapet er administrerende direktør og leder for designavdelingen en og samme person? Dette er Christopher Bailey. Han er en talentfull artist og manager som tjener mer enn 8 millioner i året. Hvis du ser på dagens modeller av herreklokker fra Burberry, er du ikke lenger overrasket over at dette er tilfelle.

Casio

se merker casio men lifestyle

Først og fremst vil vi introdusere deg for det japanske luksusmerket Casio. I år er Dual Dial World Time -modellen med sin moderne Bluetooth -teknologi veldig merkbar. Synkronisering via smarttelefonen er mulig. Dette er bare en av de mange elegante modellene som også er i tråd med den nyeste teknologien.

Cartier

se merker cartier men livsstil

Cartier imponerer med noen modeller som har en uforglemmelig karakter som på en eller annen måte til og med utstråler mystikk. I år kan du for eksempel oppleve den mannlige versjonen av den elegante Ballon Bleu dameklokken, hvis skjerm er dekket med skinnende diamanter.

Certina

klokkeremerker certina luksus herreklokker

Certina utvider den populære DS kronografiske linjen. Vi opplever de allerede kjente modellene Action, Eagle og Podium i en helt ny, moderne versjon. I tillegg til den mer moderne designen, viser disse klokkene også et forbedret sikkerhetssystem.

Chanel

se merker chanel men lifestyle

Hvis du representerer de gode klokkemerkene, kommer du ikke forbi Chanel. Vi finner den nye versjonen av Boy.Friend -modellen med sitt mer slående utseende veldig overbevisende.

Dette er noe for de spesielt forfengelige herrene.

Chaumet

klokkeremerker chaumet herreklokker livsstil motetrender

Det er snakk om et av de universelle gode klokkemerker! Ta en titt på modellene som vises. Det kan ikke være at du ikke liker dem.

Chopard

klokkeremerker chopard luksus herreklokker

Chopard lanserer nye modeller laget i samarbeid med Porsche Motorsport. Og takket være den nye serien med Mille Miglia GTS -driverklokker, har selskapet blitt en av de største sponsorene for Mille Miglia Rally.

Christopher Ward

se merker christopher ward luksuriøs livsstil

Alt du trenger å gjøre er å se på modellene til dette klokkemerket for å vite at det er et britisk merke. Den høye klassen for alle produktene vil også opprettholdes i år, selv om produktene nå tilbys til en mye lavere pris.

Borger

herreklokker borgerklokker merker motetrender menn

Borgernes designere elsker den militære stilen, og de tilbyr for tiden mange nye fascinerende modeller i et militært utseende. Et imponerende eksempel i denne sammenhengen er den begrensede serien Royal Marines Commandos, som har 1000 eksemplarer.

Corum

herreklokker corum klokke merker menn livsstil

Corum er et ungt merke blant de gode klokkeprodusentene. Corum -selskapet har etablert seg gjennom modellens kreative karakter. Du har mange elegante herreklokkemodeller som ble fascinert av Rolls-Roys radiatorgriller.

Kanskje du vil like den minimalistiske Golden Bridge -modellen mye mer?

Cyrus

herreklokker cyrus trender armbåndsur menn

La oss fortsette med de unge urmerkene. Fordi Cyrus er et positivt eksempel på dette. Det ble grunnlagt for fem år siden av brødrene Laurent og Julien LeCamp. Merket ble oppkalt etter grunnleggeren av det persiske imperiet. En referanse til dette er også gjort i utformingen av klokkene. En persisk mynt ble brukt som modell for hver enkelt modell.

Dior

dior klokke merker menn klokker klokker menn

Chiffre Rouge fra Dior har vært på markedet i mer enn ti år. Disse modellene har allerede nådd et meget høyt kvalitetsnivå. De siste Dior -modellene er også tydelig klassifisert i kategorien herreklokker i høyeste klasse.

De Grisogono

de grisogono klokkeremerker menn klokker klokker menn

Fremfor alt er det en slående person bak suksessen til dette merket, og det er Fawaz Gruosi. Firmaet hans ble etablert i 1993. Grunnleggeren stolte på en veldig interessant strategi: han laget urmodeller med svarte diamanter, som ikke var spesielt moderne på den tiden. Dette designet virket umiddelbart originalt og unikt og sikret merket et verdig sted blant de beste urmerkene.

diesel

diesel klokker merker menn klokker klokker menn

Har størrelsen på en klokke betydning for deg? Gå i så fall på diesel. Modellene er store i stil og størrelse.

Lockpick

dietrich uhren menn menn klokker se menn

Gikk du glipp av navnet på dette merket? Kanskje det er fordi han ikke er så ny heller. Merket ble grunnlagt av den franske designeren Emmanuel Dietrich. Han har lenge vært involvert i produksjon av merkede klokker. Han har også jobbet for de kjente merkene Hermes og Luis Vuitton.

Ebel

ebel armbåndsur klokker merker menn klokker

De siste årene har Ebel -designere blitt fikset på å lage vakre dameklokker. Mennene ble lett neglisjert. La oss se om dette har endret seg for øyeblikket …

Emporio Armani

emporio armani klokker herreklokker merker menn klokker

De dyreste modellene av dette urmerket skiller seg fra de andre med sin sveitsiske stil. Dette italienske merket tilbyr for tiden Bold Motion -serien med eksklusive herreklokker. d Du kobler blant annet noen modeller med en kvartsdrift.

Fiyta

Fiyta Uhrenmarkan herremote for menn

Vi starter med det fascinerende kinesiske merket Fiyta. Det ble grunnlagt i Shenzhen for mer enn 20 år siden. De nyeste modellene har det superaktuelle R-området&D. Klokkene tilbys i mer enn 1000 butikker i Asia og 25 land utenfor dette kontinentet.

FP Journe

FP Journe -klokkeremerker herremote for menn

Vil du gjøre en unik og spennende investering? FP Journe -klokkene er en god mulighet for dette. Med det fargede designet er mange av modellene absolutt verdifulle brikker som absolutt er verdig de fineste samlingene.

fossil

Fossile klokker merker herremote for menn

Her kommer et kjent navn for fans av gode urmerker. Modellene fra Fossil har et massivt, klassisk utseende. De er også attraktivt priset og mer tilgjengelig sammenlignet med mange andre merker.

Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari klokker merker herre luksus klokker herre armbåndsur

Kjenner du Ferrari herreklokker? Velg Hubolt hvis du har en bil av dette merket og leter etter en klokke. Scuderia Ferrari, som kommer fra det verdensberømte og kraftfulle selskapet Movado, passer også til logoen til dansehesten.

Frederique Constant

Frdrique Constant -klokken merker herremote for menn

Vi kom over Frdrique Constant angående merkevaren Alpina urmakeri i vår første artikkel om emnet. Det er også mange smarte modeller under navnet hans som kan synkroniseres via mobiltelefon.

Disse modellene ble utviklet i samarbeid med Fullpower. Dette er et selskap som også jobber med Nike og Apple.

Georg Jensen

Georg Jensen urmerker herremote for menn

Georg Jensen jobber ikke utelukkende i den eksklusive sektoren, men han har også mange gode modeller på dette området. Et fantastisk eksempel på dette er den stilige modellen i skandinavisk stil Henning Koppel.

Girard-Perregaux

Girard Perregaux klokker merker herremote for menn

Girard-Perregaux er et av de gode urmerkene som beriker våre liv igjen og igjen med vintage modeller. Girard-Perregaux-designerne fortsetter ofte å stole på XXL-størrelsen.

Graham 1695

Graham 1695 urmerker herremote for menn

Merket ble grunnlagt for å lage en modell dedikert til urmaker George Graham. Utseendet er elegant, men samtidig unngår det det veldig offisielle inntrykket.

Graff

Graff urmerker herremote for menn

Den første modellen fra dette gode klokkemerket heter Baselworld. Med denne herreklokken ble det klart at det var en viktig leverandør. De nåværende modellene viser at dette også skjedde vellykket.

Gucci

Gucci klokker merker herremote for menn

Hva med en stilig og stemmestyrt smartklokke? Det finnes en rekke slike modeller fra det velkjente Gucci-merket.

Gjett / GC

Gjett GC -klokker merker herremote for herre

Noen av de nye modellene ble laget i samarbeid med Martian Watches fra California. Du har en mikrofon og høyttalere her, som kan styres av din egen stemme.

Hamilton

Hamilton urmerker herremote for menn

Vet du hva Hamilton har tilbudt i fjor? I anledning det 80. året siden Elvis ble født, ble det laget en modell spesielt dedikert til ham. Elvis80 var preget av en kvartsdrift.

Denne herreklokken skiller seg fra de elektrisk kontrollerte Ventura -modellene med sin mekanisme. Modellene viser imidlertid mange likheter i stil, hvor du kan se mange likheter.

Harry Winson

Harry Winson -klokker merker herremote for menn

Er du utålmodig for nyhetene om Harry Winston Opus -serien? Nok en gang er det noe flott for deg i markedet!

Hermes

Hermes klokker merker herremote for herreur

Hermes -klokker er kjent for de delikate utseende og taktile materialene. Her brukes skinn, silke, glass og keramikk. Suksessen til disse klokkene er ikke bare det. Det kan også forklares med alvoret Hermes ser på produksjonen av klokker. Selskapet har sine egne produsenter av urskiver og urkasser.

Hublot

Hublot klokker merker herremote for menn

Få er modellene som har oppnådd populariteten til Hublots Big Bang -design. Den ble lansert av geniet Jean-Claude Biver og er fremdeles på markedet.

H Moser

H Moser urmerker herremote for menn

H Moser er et bevis på hvor langt produsentene av små klokker kan komme gjennom passende markedsføringsstrategier og originale produkter med den beste kvaliteten. Og også for det faktum at den sveitsiske klokkestilen nesten alltid er en garanti for suksess.

IWC

IWC -klokkeremerker herremote for menn

IWC -selskapet velger hvert år et særegent tema for sine luksusklokker. I år var de representert med luksuspilotens klokker.

Jaeger-LeCoultre

Jaeger LeCoultre klokker merker herremote for menn

Jaeger-LeCoultre klarer også å holde seg på toppen av populariteten gang på gang gjennom velvalgte temaer. Kjenner du allerede den nåværende serien, som er inspirert av himmel og astronomi? Den ble lansert i 2015. I denne samlingen av eksklusive herreklokker ble det skapt en kontrast i ens egen stil med edru, beherskete modeller. Variasjonen i formene er umiddelbart merkbar. Det er klassiske runde og rektangulære uvanlige former. Dimensjonene er også veldig forskjellige.

Jean Richard

Jean Richard -klokker merker herremote for menn

Her er enda et klokkemerke som fortjener din oppmerksomhet. De ble oppkalt etter urmakeren fra 1600 -tallet som trente seg selv: Daniel JeanRichard.

Dette amerikanske urmerket ble anerkjent av president Obama. Kan det finnes bedre bevis på den beste kvaliteten?

Junghans

Junghans Uhrenmarkan herremote for menn

Dette urmerket har eksistert siden 1861. Dette er for tiden den største produsenten i Tyskland. Det er ikke bare preget av sin klassiske stil, men også av den perfekt fungerende elektronikken og smarte mekanismer.

Lars Larsen klokkeremerker luksus klokker lars larsen rund urskive svart rød

Det første merket på listen vår heter Lars Larsen. Personen som klokkene ble oppkalt etter var en gammel sjøhund. Dansken var kaptein på et skip kalt Agnes Louise. På fritiden var han engasjert i urmakeri og laget modeller som kunne tåle dårlige værforhold.

Merket og det nåværende selskapet Lars Larsen ble utviklet av barnebarnet.

Larsson & Jennings

klokkeremerker luksus klokker menn gullskinn rund urskive

Hos Larsson & Jennings, skandinavisk minimalisme og britisk eksklusiv stil møtes. Det internasjonale selskapet selger klokker av beste kvalitet til relativt rimelige priser.

Linde Werdelin

klokkeremerker herreklokker futuristisk design titan

Vi går videre til et merke basert i London. Linde Werdelin er for tiden i et samarbeid med det krevende danske selskapet Frmandskorpset. Sammen skapte de Octopus Frogman -modellen, som er preget av sin urkasse i titan.

Louis Vuitton

se merker herre merker fargerik urskive rundt lær i rustfritt stål

De siste årene har Louis Vuitton mange nye modeller som er relatert til sportsbegivenheter og derfor er designet i en sporty stil. Kanskje dette er best egnet for deg akkurat nå.

Longines

klokkeremerker menn lær stål rund urskive longines

Longines er veldig imponerende med sine historiske modeller. Designerne av dette verdensberømte merket ser alltid ut til å finne gode forbilder i arkivene. Uansett er de nåværende modellene også fascinert av gode gamle modeller.

Links Of London

se merker menn luksus svart urskive skinn armbånd lenker i london

Det særegne utseendet til disse herreklokkene bør ikke forveksles. Dette merkets egne ideer er implementert her, som også kombineres med detaljer fra Marc Newson og Louis Vuitton -merkene.

Luminox

se merker menn luksusmerker luminox gummibånd rund urskive

Mange urmerker oppnår forretningsutseendet. Men det er få som viser en grov, militær stil. Dette er også tilfellet med Luminox i de siste samlingene. I fjor feiret merket 25 år siden det ble grunnlagt.

Movado

se merker menn luksusmerke movado moderne design rundskive svart skinn

Achille Ditesheim var bare 19 da han grunnla selskapet. Det skjedde i 1881. På den tiden het selskapet La Chaux-de-Fonds. Det ble senere omdøpt til Movadop.

Den mest kjente modellen er fra 1947, den ble laget av Nathan George Horwitt og er allerede en museumsutstilling.

Det ligger i New York Museum of Modern Art.

Michael Kors

klokkeremerker menn luksusmerke michael kors titan rund urskive

Kanskje du vet at Michael Kors også er et moteselskap? Ja, det er også en klokkeprodusent. Og merket har allerede solgt mer enn 5 billioner modeller. De finnes i alle prisklasser.

Maurice Lacroix

se merker menn luksus tilbehør svart stropp maurice lacroix

Maurice Lacroix har regnet med suksessen til Pontos S kronografiske serie. Så langt har alle modellene i denne serien vært vellykkede. De sporty vanntette modellene er noen av de beste i sitt slag på markedet.

MB&F.

se merker luksus menn ekte skinn mb f

I fjor feiret MB&For 10 -årsjubileet, et stort jubileum siden selskapet ble grunnlagt. En spesiell robotklokke ble laget for denne anledningen. Den heter Melchior og ble designet i samarbeid med urmaker -spesialisten L’Epe. Prisen på en slik eksklusiv klokke er $ 25.000.

Mondaine

se merker mondaine rund urskive i ekte lær rustfritt stål

Dette urmerket er mest kjent for modellene fra SBB Swiss Railways -serien. Videre er Helvetica No1 Bold og MotionX også veldig populære og etterspurt. De mest innovative smarte teknologiene er integrert i nesten alle nye modeller.

Montblanc

klokkeremerker menn luksusmerke ekte lær armbåndsur rustfritt stål montblanc

Montblanc er frontløper blant smartklokke -produsenter. Desto mer imponerende er det at det klassiske utseendet ikke går tapt.

Nixon

herreklokker nixon armbåndsur for herres livsstil

Sofistikasjon og robust karakter. Bare de mest talentfulle designerne av Nixon herreklokker kan bringe dette sammen. Videre passer flere modeller til mange forskjellige sportslige utseende og er egnet for ekstreme forhold.

Nomos

herreklokker nomos menns armbåndsur stilig

Disse klokkene viser hvordan tyskerne tolker minimalisme. Fangsten er veldig tynn og ser ut til å være flytende, og Caliber DUW 3001 er et utmerket eksempel på dette.

omega

herreklokker omega herreur

Omega -klokker ble omtalt i en av de siste Bonds -filmene. Det handler om Seamaster 300 Spectre -modellen – en ny versjon av den ikke mindre kjente Seamaster Aqua Terra.

Oris

herreklokker oris menns armbåndsur livsstil

Mange gode klokkeprodusenter gjør en stor del av det faktum at de produserer noen av urdelene og mekanismene internt. De gir også en ekstra kostnad for dette. Dette er ikke tilfellet med Oris. Til tross for interne mekanismer og begrensede utgaver, er prisene på dette merket relativt rimelige.

Parmigiani Fleurier

se merker menn armbåndsur parmigiani fleurier

Veyron er klokken som eksistensen av disse urmerkene begynte i 2004. Dette er en veldig dyr og unik modell. Det ble opprettet i samarbeid med bilmerket Bugatti, som på den tiden kom tilbake på markedet etter en viss pause. Veyron -serien som ble lansert på den tiden, kan fremdeles kjøpes. Noen varer har en høy innsamlingsverdi.

Porsche Design

se merker menn armbåndsur porsche design

Porsche Design etablerte seg på markedet takket være strategiske partnerskap. Samarbeidet med Eterna fant sted mellom 1995 og 2011. Så tok det slutt. Citychamp er navnet på den nye og mye kraftigere partneren til Porsche Design.

Særpregede klokkemodeller har holdt seg fra begge stadier og kommer garantert til å være oppdaterte lenge.

Piaget

se merker menn piaget livsstil motetrender

La oss starte presentasjonen av dette gode urmerket og herremodellene med litt historie. Det sies at den cubanske flyktningen Gerry Grinberg spilte en stor rolle for dem. Han var den første som kom på ideen om at klokkene kunne representere et statussymbol. Piaget er på sin side en av menneskene som etablerte denne tankegangen. Han brukte en veldig enkel strategi når han solgte modellene fra sekstitallet: han sa ganske enkelt at de var de dyreste på markedet.

Panerai

herreklokker panerai luksuriøs eksklusiv livsstil

Dette merket eide den første klokken laget av karbonfibre. Det ble til og med oppkalt etter denne innovasjonen: Carbotech. Andre kjente historiske modeller fra samme merke er 1950 LuminorSubmersible, Radiomir Firenze og Radiomir 1940 EquationOf Time.

Rotary

Rotary klokker merker luksus klokker for menn armbåndsur

Merket ble etablert av det kinesiske selskapet med samme navn, som er like stort som Corum og Eterna. Rotary tilbyr spenstige og pålitelige klokkeremerker til meget gode priser. Utvalget av design er veldig stort. Det er også en rekke toppmodeller i den nåværende serien. De har veldig gode mekanismer med kvartsdrev, men prisene er rimelige!

Rado

Rado Uhrenmarkan herre luksus klokker herre armbåndsur

Ingen merker ser ut til å prøve så hardt å understreke designenes sveitsiske karakter. Dette kommer til sin rett med det nye sortimentet av keramiske klokker i brune nyanser.

Ralph Lauren

Ralph Lauren Uhrenmarkan herreklokker for menn

Ralph Laurens stil er formet av en kjærlighet til natur og dyreliv. Dette kommer best til uttrykk i den populære og velkjente Safari-linjen.

88 Rue Du Rhone

88 Rue Du Rhone klokkemerker herre armbåndsur rød

Dette unge urmerket har eksistert siden 2012. Det ble grunnlagt av Elie og Pierre Bernheim. Så nå er selskapet en partner for en rekke arrangementer og arrangementer på høyeste nivå. 88 Rue Du Rhone er for eksempel på British Academy Film Awards eller på de store internasjonale filmfestivalene i Miami og Genève.

Rolex

Rolex klokker merker luksus klokker for menn armbåndsur

I fjor feiret Rolex 60 -årsjubileet for oppstarten. 17 nye klokkemodeller ble laget for denne anledningen. Innovasjonene er i designet og også i den integrerte elektronikken.

Richard Mille

Richard Mille klokke merker herre luksus klokker herre armbåndsur

Siden i fjor kan du endelig finne noen nye herremodeller av disse gode merkeklokkene på markedet. De er dedikert til forskjellige sportsstjerner, inkludert Yohan Blake, Felipe Massa og Rafael Nadal.

Raymond Weil

Raymond Weil klokke merker herre luksus klokker herre armbåndsur

Merket Raymond Weil har eksistert siden 1976. Klassisk musikk og operastykker, som navnebroren og grunnleggeren av merkevaren elsket seg selv, tjente som inspirasjon for de første klokkene..

De nye modellene er inspirert av moderne musikk.

Seiko

Seiko klokkeremerker herre luksus klokker herre armbåndsur

Seiko ser også tilbake på lange tradisjoner innen urmakeri. Selskapet tilbyr de beste modellene for sitt eget marked. Det er nyheter at Seiko har blitt litt mer åpen i det siste. Noen av de beste modellene er nå tilgjengelig for kjøp utenfor Japan.

Fargeprøve

Swatch klokker merker herre luksus klokker herre armbåndsur

Dette er et merke som snakker for seg selv. Når det gjelder nyheter, bør de nye Gran Turismo -modellene nevnes.

Syv fredag

Syv fredagsklokker merker luksusklokker for menn armbåndsur

Kjenner du dette unge merket? Hun ble kjent for sine meget vellykkede modeller i industriell stil. Klokkene er laget i Kina med Miyota -mekanismene av høy kvalitet. Begrensede opplag selges fort ut.

Shinola

Shinola urmerker luksus klokker for menn armbåndsur

Merket, grunnlagt i 2011, lager nå modeller for klesprodusenten Filson. Dette selskapet ble overtatt av Shinola selv i 2012. De to første modellene fra serien heter Journeyman og Mackinaw.

Dag, i år

se merker menn luksus klokker armbåndsur menn tag heuer

Tag Heuer var lenge det ledende merket blant sportsklokker. Imidlertid har de fått en veldig stor konkurranse de siste årene. Jean-Claude Biver spilte en veldig viktig rolle i dette. Konkurransen tjente imidlertid også som en motivasjon for store nye prestasjoner innen teknologi og design.

Tommy Hilfiger

klokke merker menn ekte lær armbåndsur rund urskive tommy hilfiger

Dette er et av flere urmerker Movado Group står bak. Tommy Hilfiger er tilgjengelig for en bredere gruppe fans av merkevareklokken, men viser likevel en kompromisshøy stil.

Du tjener på de raskt skiftende linjene, som til slutt fører til mye variasjon i designet.

Tateossian

se merker menn grønt armbåndsur tateossian

Bak dette merket står den tidligere investeringsbankmannen Robert Tateossian. Selskapet feirer 25 -årsjubileum siden det ble grunnlagt. Dette er ikke et dyrt klokkemerke, men det viser et utmerket pris-ytelsesforhold.

Tudor

klokkeremerker herreur i rustfritt stål tudor

Tudor fikk et stort gjennombrudd blant de beste merkene innen sportsklokker. En av de nyeste og mest interessante modellene er FastriderChronoScrambler.

TW Steel

se merker menn menn klokker rustfritt stål gummibånd tw steel

Jordy Cobelens er navnet på merkets første urmaker. Han ble ringt opp av selskapets grunnlegger for mer enn 25 år siden. Nå er dette et navn under klokkeprodusenten som praktisk talt alle kjenner.

Tissot

se merker menn lær rustfritt stål tissot

De første T-Touch-modellene for klokker ble lansert i 1999. Det var ingen overraskelse for noen at Tissot var blant de første som introduserte de siste innovasjonene og utviklet trendy modeller. De er fortsatt blant de mest teknisk innovative merkene i denne bransjen.

Timex

urmerker menn gummistropp armbåndsur rustfritt stål timex

Timex produserer noen av de solide klokkemodellene. Du har allerede bestått de mest utrolige testene. Populariseringen av sistnevnte er kjernen i merkevarens markedsføringsstrategi, som har vist seg å være veldig vellykket gang på gang.

Tiffany & Co

se merker menn ekte skinn svart gull tiffany

Etter et partnerskap skilte dette merket seg fra Swatch Group. Det var ikke en lett tid før alle rettigheter ble fjernet. Tiffany & Imidlertid klarer Co å bringe flotte modeller ut på markedet og viser nå sine mange fans mange nåværende design i herreklokker.

Thomas Sabo

klokkeremerker menn ekte skinn grå armbåndsur rose gold thomas sabo

Thomas Sabo blir forfremmet av Formel 1 -stjernen Nico Rosberg. Det sier mye.

U Båt

se merker menn luksusmerke italiensk ekte lær armbåndsur u båt

U Boat er et elegant italiensk merke. Klokkemodellene hans er preget av sin universelle karakter.

Ulysse Nardin

urmerker ekte skinn svart armbåndsur ulysse nardin

Selskapet er mest kjent for sine kronometre, som fungerer perfekt under vann. Nå er dette sponsoren til den svenske yachtklubben Artemis.

Vacheron Constantinklokkeremerker menn ekte skinn brun armbåndsur luksusmerke vacheron constantin

Dette ærverdige merket feiret 260 -årsjubileum i fjor. For øyeblikket er retroutseendet på artiklene deres slående.

Victorinox

se merker menn ekte skinn brun titan inox victorinox

To modeller har vært spesielt iøynefallende for alle klokkefans de siste årene. Det er Inox og Naimakka. Selskapet lanserte dem som noen av de mest varige på markedet.

Zenith

se merker menn ekte skinn brun messing luksusmerke zenith

Et annet merke feiret jubileum i 2015. Dette er zenit. Klokkene klarte å glede fans av klassiske biler, og ikke bare dem, i det minste er det vi tror!

Van Cleef&Arpels

klokkeremerker menn luksusmerke gull armbåndsur menn van cleef arpels

Vi avslutter vår oversikt med Van Cleef -merket&Avslutt Arpels. Det er ingen slike imponerende nye modeller fra dette merket det siste året. Men det er mange klassiske som er imponerende nok.