Amal Clooney er kjent for sitt sosiale arbeid og engasjement over hele verden. Hun er også beundret for sin klassiske smak for gode klær. Begge disse har tiltrukket seg medieoppmerksomhet den siste uken. Det skjedde under en konferanse 10. juli i London. Hun hadde på seg et fantastisk rødt antrekk.

Amal er en menneskerettighetsadvokat

amal clooney som foredragsholder på en konferanse

Den globale konferansen om mediefrihet i London

Arrangementet vi snakker om er den globale konferansen for mediefrihet (The Global Conference for Media Freedom). Dette fant sted 10. juli 2019 i London. Under denne konferansen fulgte Amal Clooney Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt.

Hun ble invitert dit for å dele sine tanker om å beskytte rettighetene til mediearbeidere rundt om i verden. Hun har mye erfaring med dette fordi hun jobber som menneskerettighetsadvokat.

Bilder av Amal Clooneys opptreden på Global Conference – 2019

amal clooney konferanse - 2019

Amal Clooneys antrekk

Amal Clooney dukket opp i et antrekk fra Zag Posen Resort Collection 2019. Hun ønsket å ha på seg en skiftekjole og en passende skreddersydd jakke for utseendet hennes. Den nådde ned til kneet og understreket Amals figur gjennom snittet. Samtidig så kjolen imidlertid veldig eksklusiv og elegant ut. Dette elegante antrekket har kontrasterende rosa sømmer på kanten, noe som gir det en spesielt moderne og samtidig original karakter.

Amal Clooneys kjole

knelang kjole med jakke amal clooney

Amal Clooneys forkjærlighet for røde antrekk

Amal Clooney viser alltid en preferanse for røde antrekk. Et veldig godt eksempel på dette er Meghan Markles baby shower. Denne hendelsen fant sted i februar 2019 på Mark Hotel på Upper East Side i New York. For anledningen hadde hun på seg et antrekk av Sergio Hudson. Allerede i 2018 dukket hun opp med de samme trendy klærne på forsiden av en moteutgave, som viser den samme kolleksjonen. Andre røde antrekk, inkludert i hverdagen, er på deres personlige nettsted å se.

Amals antrekk fra Hudson -kolleksjonen for 2018

amal clooney - kolleksjon 2018

Midt på vinteren 2019 – på vei til Meghan Markles babyshower

midt i snøen - amal clooney

Amal Clooney i en rød hverdagskjole

amal clooney - flott rød kjole

Amal i en burgunder -kjole ved siden av George Clooney 

et arrangement - amal clooney