Bekjemp appelsinskall appelsinskall

Forstå og behandle appelsinskall

Ingen vil nekte for at appelsinskall er et super alvorlig problem som påvirker alle. Konsekvensene er i stor grad også psykologiske. De ødelegger selvfølelsen til kvinnene som påvirkes av det. Mer enn 70% av kvinnene står overfor denne utfordringen.

Du har vanligvis appelsinskall på beina, baken og magen.

Det er vanskelig å redusere eller til og med bli kvitt appelsinskallet. Men det er på ingen måte umulig. Her er noen tips som definitivt kan hjelpe i denne forbindelse.

Vær oppmerksom på hva appelsinskallet egentlig representerer

appelsinskall mot cellulitter

Også her gjelder regelen: det du vet er lettere å bekjempe. Med appelsinskallet ser det ikke annerledes ut. Appelsinskallet er veldig ubehagelig og samsvarer ikke med dagens ideer for estetikk. Du skal under ingen omstendigheter tro at dette er en sykdom.

Mesteparten av tiden er formasjonen relatert til opphopning av fett, vann og giftstoffer. Det antas også å være knyttet til hormoner. Fettcellene samler seg under huden, de sprer seg og så får du en ujevn hudfarge til slutt.

Tips for å identifisere appelsinskallet

På grunn av de mange bildene i mediene kan du knapt forveksle appelsinskallet med noe annet. Det er forbundet med økninger i visse soner. Du kan fortelle det umiddelbart. Videre ser huden bare ut som en appelsin. De har noe som kontoer på huden.

Disse er spesielt synlige når du trykker på forskjellige områder

oppdag appelsinskall behandle huden

Faktorer som signifikant fremmer dannelsen av organhud hos kvinner

Mesteparten av tiden er det kvinnene som lider av det, og årsakene er hormonene. Men de dårlige spisevanene spiller også en veldig stor rolle. Visste du at asiatiske kvinner har organhud mye sjeldnere enn for eksempel europeere?

7 gylne regler, takket være at du holder orgelhuden unna

Først bør du ærlig svare på følgende spørsmål: Er du normalvektig? Ja, de slanke har også orgelhud. Men ved å gå ned i vekt, hvis du er litt eller mer overvektig, vil du sikkert miste mye av det. Alkohol, sukker og salt er virkelig ille i denne forbindelse.

Sitrusfrukter er spesielt effektive mot cellulitter

appelsinskall mot cellulitter

For det andre bør du lære å blande og matche mat riktig. Kjøttpasta med brød er virkelig ille … du har råd til disse rettene. Men de må være i rimelige, eller rettere sagt reduserte mengder. Du bør også unngå dem sent på kvelden.

For det tredje må du drikke nok vann.

For de fleste er ønsket mengde 1,5 liter per dag

appelsinskall anti cellulitt drikke vann

For det fjerde bør du være veldig aktiv i sport. Det er best å kombinere intens trening med løping, løping eller gåing i omtrent 15 minutter om dagen.

Drive med sport hver dag

appelsinskall mot cellulitter

For det femte, bruk spesiell kosmetikk. I seg selv, uten ytterligere innsats, kan ikke dette løse problemet. Men det kan fremskynde prosessen og gå langt mot at du skal se bra ut.

Finn den riktige anticellulittkremen

appelsinskall anti cellulitt krem

For det sjette bør du fremme blodsirkulasjonen. Du skal under ingen omstendigheter sitte for lenge. Selv om arbeidet ditt innebærer det, stå opp og trene regelmessig.

Syvende, ikke gi opp! De fleste har den holdningen at appelsinskallet er uoverstigelig. Så de gjør ingen fremskritt i kampen mot dem. Kosmetikkindustrien, som ønsker å selge sine produkter, gir også et stort bidrag. Men ikke gi opp! Du kan bekjempe appelsinskallet.

Rens huden med slike massasjebørster

appelsinskall anti cellulitt børste

Hvis det er mulig, besøk velværet og spaet regelmessig

appelsinskall anti cellulitt vakre ben

Yoga er også et perfekt våpen mot cellulitter   

appelsinskall cellulitt yoga asanas