Ashley Graham fikk sitt første barn 18. januar. Det var hennes første fødsel, og likevel var hun veldig modig. Hun valgte å føde det hjemme. Noen uker senere fant hun styrke og tid til å vise sin lille baby til verden. Som det skulle være med stjerner, skjedde dette via sosiale nettverk. Ashley la ut flere flotte Instagram -bilder, og de spredte seg selvfølgelig raskt.

Ashley dokumenterte graviditeten like godt

Ashley Graham graviditetsideer

Fremme av naturlig fødsel

Ashley oppmuntrer til naturlig fødsel med et godt eksempel. Det hele skjedde hjemme i et oppblåsbart svømmebasseng i vannet. Hun hadde barnet der uten hjelp av smertestillende midler. Noen uker senere kan hun kanskje dele mer av opplevelsen med sitt nyfødte barn.

Parallelt med Instagram -bildene tok hun også en video og la den ut på YouTube -kanalen “Pretty Big Deal” (du finner videoen nedenfor). Ektemannen Justin Ervin støttet henne og var der hele tiden under fødselen.

Ashley Graham har alltid vist seg å være en modig kvinne

Ashley Graham Celebrity News Livsstil

Stilen til babybildene på Instagram

Ashley Graham og andre stjerner er der for å skape sterke trender. Dette gjelder også opptredener på sosiale medier. Med de nyfødte babyene ser vi veldig ofte at de ikke vises i ansiktet. Du kan heller se en del av hånden deres. Det gjør skildringen av dette svært viktige øyeblikket i livet kunstnerisk og spennende. Ashley Graham gjorde det samme.

Ashley fikk alltid støtte fra mannen sin Justin Ervin

Ashley Graham Romantic Ideas Trends Livsstil

Visste du Ashley Pretty Big Deal -showet?

Ashley Graham Trends Ideas Ladies

Etter fødselen hjemme kom det ut en video hvor du kan finne ut mange detaljer

Familietrender Livsstil Ashley Graham

Her er det flotte Instagram -bildet!

Trender babystil Ashley Graham