hemmeligheter bak geishas japanske kulturen asiatiske kvinner

Geishaene og deres hemmeligheter

Alle som nøye følger motetrendene for denne sommeren må ha lagt merke til at mange japanske motiver brukes i de siste antrekkene. De kan gjenkjennes i kuttene og mønstrene til mange kvinnemodeller.

Inspirasjon fra japansk kultur

geishas japansk kulturinspirasjon nåværende motetrender

Så vi bestemte oss for å ta opp dette emnet og diskutere det mer detaljert. Hva er hemmelighetene til geishaene, som gjør bildet spesielt sjarmerende for menn, men også for kvinner?

Kunsten å være en geisha

secrets of geishas japansk kulturinspirasjonsideer

Hva betyr geisha uansett?

Har du lest Sayo Masudas bok “The Last Geisha”? I så fall vet du allerede at ifølge forfatteren var bare klærne, ikke livene til disse damene luksuriøse. Geisha betyr vanligvis en kreativ personlighet. Hun spiller det tradisjonelle samisen luteinstrumentet og leser historier. Målet er å ta vare på menns gode humør.

Hva betyr det egentlig å være en geisha??

geisha frisyre makeup klær japansk kultur inspirasjon

Hvordan skal en geisha se ut?

geisha frisyre makeup japansk kultur inspirasjon

Hvor elegant er denne jobben egentlig?

Dessverre, ifølge forfatteren, er den romantiske ideen om geishaen ikke sant! Slik var det i hvert fall ikke på 1930- og 1940 -tallet. På den tiden mistet yrket sitt tradisjonelle rykte.

Geishas tidligere

geishas japansk kultur inspirasjon ideer

Japansk kultur og tradisjon

geishas japansk kultur inspirasjon reise til asia

Tradisjonelle klær av en geisha

geishas japansk kultur tradisjonell klesinspirasjon

Geisha -opplæringen varer i 10 år

Det geishaen må oppnå i målet er resultatet av en lang trening. Hun må være en perfekt danser, både teknisk og når det gjelder karisma og sjarm. Hun må fortrylle med deres tilstedeværelse, så hun må være godt bevandret i mannlig psykologi. Hun må også kunne lese med perfekte diksjon og presentasjonsevner. Hun må ideelt sett helle vin og mat. Til syvende og sist må hun også ha en utmerket musikalsk utdannelse for å synge, føle rytmen og også spille samisen.

Det romantiske aspektet

geishas japansk kultur tradisjonelle klær rosa kimono

Etter disse 10 årene får geishaen lov til å jobbe for seg selv. Men for det meste ble du et ekstra år i takknemlighet med personen du trente sammen med.

Geisha -opplæringen varer i 10 år

geisha make up make up japansk kulturinspirasjon

Tradisjonell geisha -sminke – hvordan gjøres det

geisha utgjør tradisjonell japansk kultur

Moral, næringsliv og karriere

Utdannede mennesker i disse dager kjenner mer eller mindre disse faktaene om geishaer. Hvorfor føler du deg så sterkt tiltrukket av dem? Ingen vil at det skal være så vanskelig i livet, ikke sant?

Å avsløre hemmelighetene til geishaene

geisha antrekk japansk kulturinspirasjon

Dette bildet er sannsynligvis spesielt interessant fordi geishaene har perfekte kommunikasjonsevner som du kan bruke hver dag, spesielt som dame. Du er faktisk det ideelle for mange moderne kvinner på mange måter. Du kan være sjarmerende, vellykket og veldig populær. På den måten mister de ikke sin femininitet. De viser ingen svakhet, men en stor styrke som kan underordne dem alle.

Asiatiske kvinner har en mystisk skjønnhet

geisher utgjør japansk kultur asiatiske kvinner skjønnhet

Mestre kunsten å forføre

geishas japansk kultur inspirasjon hemmeligheter for forførelse

Dette er hva moderne designere ser på som streben og ambisjoner for kvinner. De uttrykker dette gjennom klærne. Dette er det som gjør geisha -motivene så populære og etterspurt i motetrendene 2015.

Aktuelle motetrender med tradisjonelle japanske motiver

geishas antrekk japansk kulturinspirasjon nåværende motetrender