hovedstaden Bosnia -Hercegovina Sarajevo byutsikt

 Severdigheter i hovedstaden Bosnia -Hercegovina

Dette er det neste innlegget i vår artikkelserie, som presenterer de mindre kjente reisemålene i Sørøst-Europa. I dag rapporterer vi om Sarajevo – hovedstaden i Bosnia -Hercegovina. År etter krigen er det tilbake til det normale livet.

Det gir mer eksotisme og tiltrekning enn de fleste kan mistenke.

Sarajevo representerer en unik romantikk 

besøke Bosnia -Hercegovina hovedstad

Vi vil gjerne rette oppmerksomheten mot denne siden av byen og kanskje også gi deg en ny idé for en bytur i sommer. Den kan kombineres med en fantastisk rute gjennom Kroatia.

Å besøke gamle bygninger er alltid interessant

bli kjent med Bosnia -Hercegovina, hovedstaden Sarajevo

En blanding av kulturer

Du tror ikke at det kan være en syntese mellom hendelsen og de islamske tradisjonene i Europa? Ja, det er mulig, og det er ikke engang å finne i de store muslimske metropolene, for eksempel Istanbul. Nei! Det har eksistert på Balkan i århundrer. Den spennende symbiosen til forskjellige kulturer finnes i Sarajevo. Hvordan det henger sammen med krigen er ikke vårt tema. Men her finner du muslimske tradisjonelle klær og mange steder hvor du kan finne typiske Balkan -delikatesser, som er rikelig laget av svinekjøtt.

Beundre den staselige arkitekturen til denne katedralen

hovedstaden i Bosnia -Hercegovina Sarajevo katedral

Ta en spasertur gjennom gamlebyen

hovedstaden Bosnia -Hercegovina Sarajevo gamleby

Interessante ting om europeisk historie

Hvis du er interessert i Europas historie, må du gå til Balkan. Bosnia er en av de viktigste destinasjonene. Lytt nøye til turlederne. Her, i motsetning til de andre landene, ble islam akseptert frivillig. Det er derfor befolkningen står ved det og har en helt annen kulturell karakter.

Organiser en hyggelig omvisning i byen

Bosnia -Hercegovina hovedstad vakre reisemål

Du må elske historien

Når vi snakker om hovedstad Bosnia Hercegovina vi må understreke dette igjen og igjen. Fordi selve byen oppfattes av de fleste som litt dyster og lite innbydende. Men den har en fascinerende kulturarv.

Hvis du verdsetter denne historien høyt, vil du også finne turen virkelig verdifull

hovedstaden Bosnia -Hercegovina Sarajevo interessante steder

Maten

Maten, som vi allerede har nevnt, representerer også en viktig del av verdens kulturarv i hovedstaden Bosnia-Hercegovina.Det lokale kjøkkenet er formet av forskjellige tradisjoner, både av den kristne og den muslimske befolkningen. Du kan smake på alle de typiske Balkan -spesialitetene du kanskje kjenner fra tyrkiske eller greske restauranter, men med en spesiell, særegen, regional smak.

En typisk rett i Bosnia-Hercegovina

hovedstaden Bosnia -Hercegovina typisk kjøkken

Burek – en populær rett i mat fra Bosnia -Hercegovina

bosnia herzegovina hovedstad kjøkken burek

Ikke kunstig

Byen har en rik kulturarv, men fra et vestlig perspektiv er det ikke godt ivaretatt. Dette er ulempen. Det gode er imidlertid at alt ser autentisk og upåvirket ut. Dette er unikt! Dra til Bosnia-Hercegovina en gang og nyt det!

Det er noe autentisk med denne byen

Bosnia -Hercegovina hovedstad Sarajevo byutsikt

Sarajevo filmfestival 2014

Bosnia -Hercegovina hovedstad Sarajevo filmfestival 2014