Bærekraftige klærmyter du ikke burde tro

Temaet miljø eller bærekraftig mote har vært super moderne i det siste. Det er imidlertid ekstremt tvilsomt om dette vil oppdatere publikums holdninger til emnet. Feil informasjon formidles ofte til publikum.

Bærekraftig mote

bærekraftig klestrend hva som er bærekraftig mote

Det er vårt ansvar å elske og fremme mote og gi mer klarhet på dette området. Vi har til hensikt å gjøre det samme, så vi publiserer noen artikler om dette emnet.

Øko -mote er ikke bare en trend

bærekraftige klærmyter avslører bærekraftige motetrekk

Vil du finne ut hvilke vanlige myter som folk feilaktig forbinder med begrepet bærekraftig mote? Her er en liste over typiske misforståtte myter om bærekraftige klær.

Vil du også opptre miljøvennlig og leve bærekraftig?

bærekraftige klærmyter avslører grønn mote som lever bærekraftig

Myte nummer 1: miljøvennlige klær er dyre

De siste årene har designere likt å jobbe med bærekraftige klær, og flere og flere selskaper lager slike plagg. Etterspørselen øker også. Dette skaper naturlig nok de nødvendige forutsetningene for spredning av bærekraftig mote.

Det er merker som ble skapt med ideen om å tilby bærekraftig mote. Slike er for eksempel Earth Positive, Patagonia, Picture Organic. Men det er også andre som har eksistert over lengre tid og har gått over til den bærekraftige trenden.

Bærekraftig mote er billig

bærekraftige klærmyter avslører bærekraftig mote

Dette gjelder absolutt ikke hele serien, men noen modeller – og de er utstyrt med de riktige symbolene.

Miljøvennlig mote kan kjøpes på Internett, og det er en ekstra lettelse for forbrukeren. Der kan du få disse, som alle andre varer, billigere.

Myte nummer 2: Bærekraftig mote ser ikke bra ut

Dette er en annen veldig vanlig myte. Øko -mote er ikke ubehagelig eller stygg. Tvert imot: den kombinerer umiddelbart det beste av innovasjonene og tilbyr oss klær som er vakre, veldig sunne og enkle å ta vare på.

I Europa er økologisk klesproduksjon allerede mer og mer regelen, og den har virkelig gode ting å tilby.

Etikk + estetikk = bærekraftig mote

bærekraftige klærmyter avslører hva som er bærekraftig mote

Myte nummer 3: Å kjøpe bærekraftige klær hjelper uansett ikke planeten vår

Ja, det gjør en forskjell for vår planet om du kjøper bærekraftige klær eller ikke. Men endring tar tid. Aldri undervurder den store verdien av et godt eksempel. De enkle kjøperne som gjentatte ganger har valgt bærekraftige klær de siste årene er de som har sørget for at vi nå kan snakke om en stor trend.

Det faktum at produsentene av hurtigmote allerede deltar er det største beviset på dette.

Vi kan redde verden!

bærekraftige klærmyter avslører bærekraftig motetrend

miljøvennlighet

bærekraftige klær hva som er bærekraftig mote

Myte nummer 4: Bærekraftig mote skiller seg ikke i kvalitet fra noen annen

Det er en annen feil antagelse. Bærekraftig mote er grunnleggende mer kvalitativ enn den andre. Det er også sunnere fordi det ikke har blitt behandlet med skadelige kjemikalier.

Som regel jobber denne bransjen med naturlige tekstiler, som også sikrer at huden din puster godt og holder seg friskere.

La kvalitet være en prioritet!

bærekraftige klærmyter avslører grønn mote