campingvogn for terrengkjøretøy

Campingvogner og andre campingalternativer utenfor nettet

 Mange av dere er sikker på å ha drømmen om å bo selvstendig og helt bekymringsløse i naturen eller i det minste camping. Problemet med dette er ofte at du ikke har 20 000 tusen euro igjen til flotte campingvogner. Ekspertene fra Off The Grid Rentals fra California har tenkt på en mulig løsning.

Selskapet leier beleilig forskjellige terrengalternativer, for eksempel fullt utstyrte campingvogner og terrengkjøretøyer med taktelt. Ideen om å grunnlegge selskapet kom fra eieren Nizar Najm, som selv er en lidenskapelig friskluftfanatiker. Han hadde ofte stått overfor dilemmaet om å camping selvstendig med familien. Å leie campingvogner og andre utflukter for mer enn to personer har nesten alltid vist seg å være svært komplisert.

Off The Grid Rentals tilbyr nå alt du trenger for et hyggelig opphold i naturen. Vi vil presentere deg de tre hovedvariantene for campingplassen din. Dette er Teardrop -campingvognen, Autohome Columbus Medium og Autohome Air Top Medium. Alle disse variantene er innredet med taktelt og gir ekstra soveplass.

Tårnhengeren har ikke bare en elegant dråpeform, men har også en bred madrass for to voksne. Dråpen veier bare 560 kilo og kan festes til hvilken som helst sidevegg. Den elektroniske bremsekontrolleren gjør det enklere og raskere å stoppe. Selve hytta er utstyrt med en AM / FM / CD -radio med iPod -inngang, LED -lys, 12V -kontakt, USB -utganger og hyller. I en spesiell skuff på baksiden er det en gassovn med to kokeplater, innebygd LED-bar, vask, en vanntank med elektronisk pumpe og eventuelt et ARB-kjøleskap. I oppbevaringsboksene foran er det nok plass til stoler, grill, leker, ved og mye mer.

Slank design og perfekt utstyr

campingvogn terrengutstyr

Komfortabel med nok soveplass

campingvogn terrengbil camping off-grid

Liten gassovn med to brennere

campingvogn terrengkjøretøy gassovn

Et praktisk, mobilt kjøkken

campingvogn tilhenger

Gå på camping på en ukomplisert og kompakt måte

campingvogn suvs ovale former

Columbus Medium -varianten tilbyr enkelhet, rask og enkel montering, lett vekt og en elegant aerodynamisk design. Dette teltet kan monteres på alle kjøretøyer. Det er direkte adkomst fra alle sider gjennom en aluminiumsstige. Konstruksjonen til Columbus er unik. Den ble bygget på en intern underramme og isolerer på denne måten interiøret fullstendig fra omverdenen. Kondens under madrassen er satt til et minimum, og hvis fuktighet ved et uhell trenger inn i teltet, kanaliseres det langt vekk fra madrassen.

Columbus Medium – lett og plassbesparende

campingvogn off-road kjøretøy pickup telt

Tilgjengelig fra alle sider

campingvogn off-road kjøretøy plukke opp telt

Tradisjonell trekantet form

campingvogner terrengbiler campingvogner

Nye Air Top Medium har også mye å tilby – enkelt å ta på, flott interiør, varme og optimal komfort og holdbarhet. Denne varianten har tre innganger og et stort vindu på forsiden. Standardfunksjonene til Air Top er:

  • integrert 5 cm tykk madrass
  • 3 dører
  • justerbar stige i aluminium
  • stort vindu
  • Myggnett
  • 2 små buede vinduer for bedre ventilasjon og reduksjon av kondens
  • Glidelåser på vinduene
  • enkle, justerbare stropper
  • sjenerøst lagringsnett

Air Top – førsteklasses isolasjon og mye plass

campingvogn terrengbil air top

Uforglemmelige naturopplevelser

campingvogn terrengbil air top telt camping

Teardrop og Airtop – en valgt kombinasjon for ekte kjennere

campingvogn terrengkjøretøy fullt utstyr

Air Top er universell og enkel å montere

campingvogn terrengbil teltstige