Chanel -vesker – moteikoner blant håndvesker

Hver mote og stilbevisste kvinne drømmer om å eie en designer håndveske. Hvis du leser disse linjene, er du sannsynligvis besatt av ideen om å pynte deg selv med en designerveske, eller?

Det er mange vakre luksusposer der ute, men bare noen få av dem er ekte håndveskeikoner. Og en av dem er Chanel 2.55 -vesken, som Coco Chanel brakte ut på markedet i februar 1955. Den verdifulle designervesken er preget av tidløs eleganse og er også veldig praktisk. Vesken har 5 rom som Chanel har tenkt gjennom til den minste detalj – 2 store rom, et mindre i midten, en utvendig lomme på baksiden og et skjult rom inni.

En tenker allerede at det burde være perfekt orden i denne damebagen, fordi den var inspirert av militærposen. Men er det slik, bare en stolt eier av en Chanel -veske kan si …

Chanel vesker

Designer håndvesker chanel vesker catwalk mote bag hula hoop

Den lille sorte vatterte vesken med burgunderfôr og doble kjedeseler i gull sørger for at kvinner endelig har hendene fri. Kvinnene skylder dette den innovative designeren Coco Chanel, som alltid har hentet inspirasjon fra herregarderoben. I dette tilfellet fant Chanel også inspirasjon innen hestesport, som hun var en lidenskapelig fan av.

Chanel -vesker fra catwalken

Chanel håndvesker designer vesker Chanel tilbehør

På 80 -tallet av 1900 -tallet ble den ikoniske vesken modifisert av Karl Lagerfeld, den nye kunstneriske lederen for House of Chanel. Chanel -logoen med den doble C, som Lagerfeld introduserte tidligere, dekorerer nå poselukkingen og kjedehåndtakene er allerede sammenflettet med skinnremmer. Den nye, raffinerte varianten heter 11.12.

Den ikoniske klaffeposen 2.55

Chanel vesker håndvesker it bags designer vesker streetstyle

Den raffinerte versjonen av Karl Lagerfeld It Bag 11.12

Chanel håndvesker designer vesker Chanel bag Karl Lagerfeld

En av de mest ettertraktede håndvesker i verden

Chanel vesker designer vesker Chanel bag 2.55

Noen interessante fakta om arbeidsprosessen 

Fra mønsteret til den ferdige posen kreves det rundt 180 individuelle arbeidstrinn hos Chanel. Omtrent 6 til 15 arbeidere er involvert i produksjonen av en Chanel 2.55 -pose. Først etter fem års arbeidserfaring er det tillatt å være involvert i produksjonen av den ikoniske posen. Det tar omtrent 15 timer å lage en 2,55.

På farten med stil

Chanel veske designer vesker ikonisk Chanel veske

De 2,55 posene ble oppkalt etter den offisielle fødselsdatoen – februar 1955

Chanel vesker designer håndvesker Chanel bag 2.55

Andre klassiske posemodeller fra Chanel er “Boy Bag” og “Girl Bag”. Begge er kreasjoner av Karl Lagerfeld, som har vært ansvarlig for den umiskjennelige Chanel -stilen i 33 år.

Chanel Boy Bag ble oppkalt etter Arthur Boy Capel – en av de store kjærlighetene i livet til Coco Chanel. Modellen er relativt ny fra høst / vinter -kolleksjonen 11/12. Boy Bag har et maskulin utseende, understreket av den tykke og tunge kjeden og den massive logolukningen. Modellen finnes på markedet i 5 forskjellige størrelser – fra mini til maxi.

Chanel -vesker – klassiske modeller

Chanel vesker designer håndvesker forskjellige modeller

Gutteveske

Chanel Bags Håndvesker Chanel Boy

Utstyrt med en gullkjede i svart og hvitt

Chanel Bags Håndvesker Chanel Designer Bags 11.12

Girl Bag ble født med vår / sommer 2015 -kolleksjonen og hyller den ikoniske tweedjakken fra Coco Chanel.

Jente bag

Chanel Bags Håndvesker Chanel Small Girl Bag

Du kan finne flere modeller og varianter av Chanel -posene som er oppført ovenfor i vårt lille galleri. Nyt de feilfrie designerposene, og hvem vet, kanskje du snart kan ha en også …

Oversikt over håndvesker fra Chanel

Chanel vesker designer vesker Chanel bag gjennomsiktigChanel håndvesker designer vesker Chanel bag Lego stein svart Chanel håndvesker designer vesker Chanel skinnveske kirsebær rødChanel vesker håndvesker 12-11 svart Chanel håndvesker designer vesker Chanel veske sølvChanel håndvesker designer vesker Chanel designer mote Designer håndvesker Chanel vesker 2,55 krem ​​svart Designer håndvesker Chanel vesker Chanel Boy veske Designer håndvesker Chanel vesker ikoniske modeller Designer håndvesker Chanel vesker Karl LagerfeldChanel håndvesker designer vesker Chanel bag 11.12

Chanel håndvesker designer vesker Chanel skinnveske beigeDesigner håndvesker Chanel vesker Paris mote Designer håndvesker Chanel vesker svart hvite