arv debut duft herre parfyme cristiano ronaldo bilder

Den nye parfymen fra Cristiano Ronaldo

For en stund nå har Cristiano Ronaldo hatt ambisjoner om å lage sin egen herreduft. Dette har nå blitt sannheten. Han kunngjorde nyheten under en liten privat fest i Madrid.

Ronaldos debutduft

arv debut duft cristiano ronaldo

Fansen hans over hele verden er glad for dette. Herredufter er en slags forbindelse til favorittstjernene og deres luksuriøse livsstil.

Herreparfyme for mestere 

Herreparfyme Cristiano Ronaldo eldre debutduft

Cristiano Ronaldo parfyme

Cristiano Ronaldo parfyme legacy presenteres

Duftserie “Cristiano Ronaldo Legacy”

Cristiano Ronaldo parfyme debut duft arv

Reklamekampanje som perfekt representerer attraksjonen

Vi finner reklamekampanjen ikke mindre interessant enn selve herreduften. Det er et mesterverk i seg selv. De klarte å bringe fansen nærmere luksus og den eksklusive livsstilen på en veldig personlig måte.

Å lage sin egen duft er alltid Ronaldos drøm

herre parfyme Cristiano Ronaldo parfyme arv

Klær, bakgrunner og farger er valgt veldig nøye og sparsomt. Parfymen, antrekket til Cristiano Ronaldo i seg selv, er reklameplakatene utført i gull, svart, brunt og grått. Alt er kompromissløst og feilfritt. Dette er Ronaldos ultimate stil.

Ronaldos duft formidler maskulinitet, sensualitet og selvtillit 

herreparfyme Cristiano Ronaldo parfyme eldre debutduft

Imidlertid formidler brannen ikke følelsen av at Cristiano Ronaldo tar seg selv for alvorlig. Leken notater unngår dette inntrykket.

Debut duft 

herreparfyme Cristiano Ronaldo parfyme eldre duft

Cristiano Ronaldos debutduftfest Madrid

Cristiano Ronaldo på parfyme

Cristiano Ronaldo svarte på mange spørsmål om drømmen hans som gikk i oppfyllelse. Han bekrefter at det å skape en herreduft er en lidenskap for ham. Det er den siste touchen av et blikk. Dette definerer en person veldig sterkt, hevder den berømte fotballspilleren. Han ønsket å skape en herreduft som formidler maskulinitet, sensualitet og selvtillit.

Parfymen er allerede på markedet

herreparfyme Cristiano Ronaldo eldre duft

Cristiano Ronaldo ser på sitt eget merke som en slags arv. At Parfyme Legacy sikrer at folk ikke glemmer ham. Dette er veldig viktig for stjernen på og utenfor lekeplassen. Han liker å gjøre et sterkt og varig inntrykk. Alt dette kan oppnås med en passende herreduft.

Den stolte profesjonelle fotballspilleren

Cristiano Ronaldo presenterte sin debut duft arv

Den riktige formelen

I denne sammenhengen sier det seg selv at Cristiano Ronaldo ikke ønsket å inngå kompromisser når han lette etter den riktige formelen. Han jobbet med toppeksperter som var i stand til å finne karakterene av hans personlige stil. Bare produktene av høyeste kvalitet ble brukt for å oppnå ekte luksus.

Produkter av høy kvalitet står for luksus

arv debut parfyme Cristiano Ronaldo

“Legacy” dusjgel

herre parfyme Cristiano Ronaldo parfyme og dusjgel arv

Et fantastisk resultat

Sluttresultatet ser virkelig ut til å gjenspeile karakteren til Cristiano Ronaldo. Dette gjelder både selve duften og den ytre formen den tilbys i. Selve flasken har et slående og veldig maskulin design. Boksen kombinerer svart og gull på en veldig sofistikert måte. Sluttproduktet ser elegant, minimalistisk og uforglemmelig ut på samme tid.

Debutparfymen ble presentert på en eksklusiv fest i Madrid

menns parfyme Cristiano Ronaldo parfyme eldre presentasjon

Innblikk i Ronaldos privatliv

menns parfyme Cristiano Ronaldo parfyme arv privat foto

Produksjonsselskapet er Eden Parfums. Ekspertene deres har klart å leve opp til Ronaldos påstand om dyktighet og feilfri henrettelse. Stella Vassiliades fra Eden Parfums skjulte ikke stoltheten over det gode resultatet. Hun uttrykte også teamets glede over å jobbe med Ronaldo. Hans kjærlighet til parfymer hjalp alle som jobbet med herreduften hans og var veldig gøy. Hun sier at alle fans og kunder vil føle at duften av Cristiano Ronaldo symboliserer hans personlighet og foreslår hans visjoner.

legacy debut fragrance cristiano ronaldo parfyme bilder