Damemote: Du har ikke lov til å bruke dette på treningsstudioet

Det er viktig for oss alle å se bra ut og føle det samme. På treningsstudioet er fokuset veldig mye på fysisk utseende. Vi må understreke musklene våre og godt formede kroppsdeler. Noen mennesker går imidlertid for langt og kan være latterlige eller rett og slett upassende.

Passende klær for trening

Kvinnemote går ikke i treningsstudioet

Hvordan finner vi ut hvilke typiske motefeil på treningsstudioet? Du vil gjøre et godt inntrykk der, ikke sant? Det er også noen klær som rett og slett ikke er sunne eller upassende på grunn av svette.

Sjekk om du ikke ofte tar med deg noe fra sjekklisten vår til kondisjonstrening.

Sportsklær for kvinner 

Kvinner mote sportsklær gym

100% bomull

Unngå klær som er laget av 100% bomull. Ved første øyekast virker de som et veldig godt alternativ, men det er ganske villedende. Hvis du svetter mens du trener, kan du kanskje se det, og bomullsklærne vil også tørke veldig sakte.

Finn riktig sportsantrekk 

Damemote sportsklær treningsutstyr

Kvinner mote sportsklær gym sport antrekk

Godt slitte sko

Slitte sko er ikke bare en motefeil. De er usunne og veldig farlige. Ikke undervurder risikoen for å skli og skade på treningsstudioet!

Kjøp førsteklasses sportssko 

Kvinner mote sportsklær gym chic sport sko

For prangende smykker

Det er en sterk tendens i det siste at man vil se moderne og attraktiv ut på treningsstudioet. Derfor er mange av de daglige motetilbehøret en del av treningsstudioet. Smykker som er for prangende er imidlertid en treningsfeil. Det er upassende der og kan også føre til skader.

Matchende og diskrete smykker

Damemote sportsklær gymtilbehør

Hodetelefonene er for høye

Hvis du vil lytte til musikk gjennom hodetelefoner, velger du modeller som du ikke forstyrrer de andre med. Mange kommer til treningsstudioet ikke bare for å gå ned i vekt, men også for å slappe av. Hvis du får dem til å lytte til musikken din ved et uhell, vil du raskt gjøre deg upopulær blant andre idrettsutøvere. Treningsstudioet er et flott sted å få nye venner!

De riktige hodetelefonene og det riktige volumet er viktig

Dameklær sportsklær gymtilbehør hodetelefoner

For tette klær

Stramme klær understreker den veltrente kroppen. Men det er få modeller som gjør dette på riktig måte. Egnede kjoler understreker skjønnheten i formene og skjuler ulempene. Stramme sportsklær er ikke attraktive i seg selv, og de kan også føre til pinlige situasjoner. Se deg rundt i speilet flere ganger og spør noen venner om deres mening før du tar på deg noe upassende.

Riktig kjolestørrelse også!

Kvinner mote sportsklær gym joggebukser

Unngå tunge dufter

De tunge duftene i form av parfyme og lotion er heller ikke en god idé. Duften din endres når du svetter, og dette kan være veldig ubehagelig. Også forskjellige mennesker har forskjellig smak når det kommer til dufter, og du bør ikke tvinge preferansene dine til noen.

Lette dufter anbefales

Damemote sportsklær gym duft

I yogatimen

Kvinner mote sportsklær gym komfortable sportsklærTips til idrettsklær for kvinnerKvinner mote sportsklær gym sport BH Damemote sportsklær treningsstudio sporty antrekkDamemote sportsklær gym skjult lomme Dameklær sportsklær gym yoga klær