thailand ferie reiser og ferie asiatiske land reiser til thailand bangkok

Krav til en drømmeferie i Thailand

Alt i livet har sin pris. Så også drømmeferien i Thailand. Vi mener ikke bare penger langt. For i tillegg til å betale, bør du også investere tid og krefter for å forberede deg ordentlig.

Thailandferie: Destinasjon Bangkok

thailand ferie reiser og ferie bangkok flagg

Thailand er annerledes på alle måter. Derfor er det også en stor fare for å oppleve kultursjokk. Dette kan igjen bety at du ikke kan se alt klart og fullt ut på noen få dager. Videre er mulighetene for opplevelsen nesten uuttømmelige. Det er best å forhåndssortere informasjonen slik at du ikke glemmer noe som muligens kan være viktig for deg i det lange løp.

Dagens artikkel gir deg retningslinjene for hvordan du skal håndtere dette emnet.

Thailand kart

ferie i Thailand og ferie i asiatiske land

Hvorfor du ikke bare skal se, men også lese

Du kan sikkert oppleve mye gjennom bilder og videoer. Men i disse fanger du de fleste fantastiske øyeblikkene fra deres gunstige side. Noe annet kunne ha skjedd bak kameraet, før og etter opptakene. Følelsene man opplever underveis kan også være vanskelig å beskrive. I tillegg er det mange fakta som du ikke kunne lære av bildene alene. Vet du hvor du kan nyte god og sunn mat? Er du også klar over hvilken tid på året det ville være billigst å ta en ferie i Thailand?

Veitrafikk i Bangkok

ferier i Thailand og ferier i Bangkok

Når ville det være best å oppleve drømmeferien i Thailand?

Først og fremst bør du være oppmerksom på at du ikke kan spare billig og på en absolutt optimal måte. Det ville være bedre å spare på noe annet enn å spare hvis du vil bestille utenom sesongen. Med mindre du vil ha en spesiell tur som er mer relatert til å bli kjent med kulturen og historien eller med et annet vitenskapelig eller forretningsmessig formål.

Den moderne hovedstaden i Thailand

thailand ferie reiser og ferie bangkok moderne by

Den gode nyheten når det gjelder økonomi er at alt er relativt billig i selve Thailand. Med andre ord, det er noe for enhver smak. Det finnes også luksusrestauranter og hoteller, men du har fortsatt råd til en god hvile med en mindre investering.

Noen av de vakreste strendene i verden ligger i Thailand – Samui Island

ferie i Thailand og ferie de vakreste strendene

Flybillettene representerer rundt 30 til 50% av reisekostnadene. Så du kan bruke denne metoden til å beregne hvor mye du trenger på stedet.

Wat Arun -tempelet i Bangkok

Thailand ferie reiser og ferie wat arun bangkok

Wat Arun om natten

Thailand ferie reiser og ferie wat arun bangkok om natten

Du bør ikke spare på mat og vaksinasjoner

En drømmeferie i Thailand er ingenting hvis du ikke har prøvd så mye av det lokale kjøkkenet som mulig. Takk og lov at du kan få mye her billig og nesten overalt. I tillegg kan du nyte den gjennomgående høye kvaliteten på maten der.

Romantiske øyeblikk i Bangkok

thailand ferie reiser og ferie bangkok restaurant

Nyt thai mat

ferie i Thailand og ferie asiatisk mat

Utsiktene

Det beste alternativet er å lage en liste over severdighetene du vil besøke. Hovedattraksjonene som Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun, samt de større templene i Ayutthaya koster litt mer. De fleste severdighetene er ikke så kommersielle og kan i mange tilfeller til og med besøkes gratis. Så du kan nå vekke ønsket ditt om å utforske og finne ting som neppe noe eller ingenting er i reiseguider. Gi deg selv litt tid til dette i planen din. Fordi du sannsynligvis vil få nødvendig informasjon om det der.

Ayutthaya -tempelet – en enorm Buddha -statue i stein

ferie i Thailand og ferie Ayutthaya reiser til thailand

Oppdag Buddhas land

thailand ferie reiser og ferie ayutthaya reise til thailand bangkok

Det store palasset i all sin prakt

thailand ferie reiser og ferie grand palace bangkok

Wat Prah -tempelet

Thailand ferie reiser og ferie wat prah tempel

 Wat Pho -tempelet

Thailand ferie reiser og ferie wat pho tempel