Det er ikke bare de årlige skiftende motetrendene som sikrer at trendbevisste kvinner og menn åpner nye muligheter hvert år for kreativt å understreke fasettene i deres personlighet. Noen ganger søt og blomstret, noen ganger syrlig og krydret, gir nye dufttrender hvert år anledning til å gjenoppdage deg selv, eksperimentere eller dyktig understreke din egen stil. Her er hva som er hett i duftens verden i år:

 Livlig, friskt og sommerlig

Etter at spesielt orientalske og oud -dufter har dominert den siste tiden, er året 2016 friskt, livlig og sommerlig. Ikke bare parfymer, men også mange andre kroppspleieprodukter er preget av vitale, livlige og glitrende notater i år. Etter at det afrodisiakum, harpiksholdig oudnote, som tidligere var forbeholdt fine parfymer, hadde gjort sin vei fra den flotte outsiderrollen til den bærbare forførende duften, fikk dynamiske og friske dufter glans igjen i 2016. Full av joie de vivre og glitrende letthet, spesielt sitrusdufter skinner i sin fulle, solfylte prakt i 2016. Her er imidlertid ikke bare akkorder av modne italienske sitroner og syrlige, søte oransje notater representert. Den eksotiske, friske duften av stikkende pære, Nashi -pære og sommerlige sorbetnoter finner også veien inn i parfymeverdenen.

herredufter kvinners dufter blomstrende trender 2016

Det fargerike mangfoldet og livsglede av dufttrendene fra 2016 gjenspeiles også i noen fargerike, kunstneriske og eksklusive flakoner og gjør årets duftfavoritter til virkelige visuelle høydepunkter. Pakket i elegante flasker, er mange av årets duftstjerner ikke bare glitrende og sitrusfulle, men også blomsterrike, milde og søte.

Her er selvfølgelig udødelige roser, eksotiske orkideer og forførende jasmindufter representert, som perfekt utfyller sommerens friskhet. I tillegg til mandariner, saftige røde bær og syrlig grapefrukt, skinner milde, sensuelle trekk av sandeltre og fortryllende moskus spesielt i år. Dette skaper ikke bare spesielt sensuelle, lidenskapelige komposisjoner, men hjelper også den fruktige, blomsterlige lettheten som skal bæres hele året.

kvinners dufter herredufter parfymer motetrender 2016

Høsten og vinteren 2016, i tillegg til de frekke, friske favorittduftene, kan du også velge gourmanddufter som frister deg med søt sjokolade, marshmallows og andre delikatesser.

 Urtekrydder ikke bare for menn

Den livlige friskheten i 2016 er avhengig, men ikke utelukkende, av parfymer for menn, så vel som sitron nyanser av forfriskende urtetilsetninger. Koriander, salvie, muskat og peppernoter er også sterke, dynamiske og komplekse. Spesielt får herredufter en særpreget, maskulin tartnote, som ofte suppleres med rom, tobakk og andre dristige aksenter. I tillegg til maskulint krydder, er det også en klar, forfriskende friskhet i herreduftene 2016, som gir mange dufter en ungdommelig teft, men ikke mister kompleksiteten..

menns dufter kvinners dufter nye trender sommeren 2016

Ikke bare for menn, men også for kvinner, blomsterfriskhet avrundes flørtende av subtilt krydder. Spesielt spiller avtaler av rosa pepper en rolle og gir kvinners dufter 2016 et spennende spesielt notat.

 Totalt sett er 2016 friskt, oppkvikkende og modig for både kvinner og menn. Eksperimentering er tillatt, og eksotiske nyanser og komplekse sammensetninger av blomstermotiver og urtekrydder er ikke lenger forbeholdt de mest eksklusive fine parfymer. Fargerik, livlig variasjon, mesterlig sammensatt av blomster, modne frukter og spennende urtetoner kan bæres hele året og utstråler joie de vivre, en tørst etter eventyr og selvtillit. Du finner en liste over de mest populære parfymer for 2016 her.

menns dufter parfymer for kvinner 2016

menns dufter kvinners dufter parfyme verden motetrender 2016

parfyme trender for menn 2016