Edelsten turkis – hvorfor skal du ha denne edelstenen??

Fargen på den turkise edelstenen varierer i noen få typiske nyanser. Det avhenger av regionen der mineralene ble utvunnet. Jo mer kobber det er i, jo blåere farge. Jo mindre det er, jo mer har steinen en tendens til å være grønn.

Edelsten turkis – kjenn egenskapene til turkis?

turkise edelstenseffekter

Edelsten turkis gjør ringen vakrere

edelsten turkis smykker kvinner ring

Typiske egenskaper for turkise edelstener

Av Edelsten turkis hjelper oss å forstå oss selv bedre. Det viser oss på et underbevisst nivå hvordan vi kan få kontroll på følelsene våre. Videre har den turkise edelstenen evnen til å absorbere de dårlige energiene og omdanne dem til positive. Takket være denne edelstenen kan du bli ett med universet. Den virkelige kraften i denne perlen kommer fra hjertet til personen som bærer den. Den turkise edelstenen kan bæres hvor som helst på kroppen vår. Slik vil han beskytte oss.

Edelstener har faktisk en mening

turkis smykketrender livsstil

Halskjeder laget av turkise edelstener

Kjedene laget av turkise edelstener, festet til en ledd, kan støtte detox -prosessen. De kvitter kroppen vår med de negative effektene av alkoholforbruk og andre giftstoffer. De fortsetter å hjelpe oss med å overvinne vår avhengighet av dem.

Vakkert armbånd med en turkis edelsten

edelsten turkis armbånd elegant betydning

Sykdommer som turkis kan hjelpe kurere

Det er en rekke sykdommer, hvis symptomer kan påvirkes positivt av de turkise edelstenene. For å gjøre dette må disse edelstenene plasseres på riktig sted på kroppen. Som turkise edelstener, gir de oss styrke når vi lider av astma eller har problemer med lungene og halsen. De turkise edelstenene har også en helbredende effekt på øreplager og ørebetennelser. For personer med depresjon anbefales det at de sover i sengen med turkis om natten.

Elegante smykker med turkis edelsten

edelsten turkis elegant armbånd kvinner som betyr edelstener

Bære turkis edelsten på ringen

turkis edelsten smykke ring kvinner

Turkis edelstener for en unik spaopplevelse

Bløtlegg noen turkise edelstener i vann og la dem bli der over natten. Sett glasset der det får nok måneskinn. La vannbeholderen ligge der neste dag også. På denne måten vil vannet, sammen med edelstenene, absorbere månen og solenergi. Neste kveld fyller du badekaret og hell det vannet der. Denne hjemmelagde eliksiren vil ha gunstige effekter på kropp og sinn. Spesielt muskelspenninger og hodepine kan lindres i et slikt boblebad.

Turkis edelsten lindrer visse smerter

turkis edelsten som betyr verdt å kjenne livsstil

Andre kjente egenskaper til den turkise edelstenen

Her er noen andre fordelaktige egenskaper ved edelstenen turkis. Når du bruker denne edelstenen vil du føle deg roligere, mer beskyttet, og du vil kunne meditere bedre. De turkise edelstenene fremmer kommunikasjon, styrke, vennskap og kjærlighet. Du vil bli empatisk i en sunn grad, og du vil tenke mer positivt.

Hvis du vil være mer kommunikativ, bruk en turkis edelsten

edelsten turkis smykker kvinner armbånd

Lett anheng med en turkis edelsten

turkis edelsten anheng egenskaper livsstil

Turkis edelsten styrker vennskapet

turkis edelsten hvorfor velge fordeler