Edelstenene perler og overtro knyttet til dem

Perlene er favoritt -edelstenene til østfolket. Japanerne har trodd i århundrer at de har evnen til å bringe ungdommen tilbake. Imidlertid har disse smykkene også sine ulemper. Japanere tror at en perleeier kan miste håpet og drømmene sine. Grunnen til dette er at perlene inneholder månens kraft, og under visse omstendigheter kan dette komme til overflaten.

Ekte perler

ekte perle edelstener effekt perle skall

Perler gir oss mye styrke til hverdagen. De har også en kjølende og beroligende effekt. Dette henger sammen med at den inneholder tre av de viktigste elementene. Dette er ild, jord og luft.

Perler – ønsket av hver dame

matchende edelstener dyrekretsen perlekjede

Det anbefales at perlene er innkapslet i sølv. Hvis det er en ring, bør den bæres på langfingeren på høyre hånd. I antikken ble det til og med antatt at hvis du holder en perle i munnen en stund, vil det kurere kjærlighetssykdom.

Smykker laget av ekte perler

ekte perle edelstener effekt perle smykker

Perle -edelstenene er et løfte om kjærlighet og lojalitet. De styrker ekteskapet og beskytter huset mot dårlige energier. En annen overtro er at hvis en person med dårlige intensjoner bærer perler, kan de bli mørkere.

Perler kan være hvite, gule, lyseblå, røde og svarte

ekte perler edelstener effektperler

Perlene representerer faktisk biter av aragonitt, som igjen består av kalsiumkarbonat. Perlene er hvite, gule, lyseblå, røde og svarte i fargen. Det er perler fra sjøen og fra ferskvannselvene.

I det gamle Egypt ble disse perlene spesielt verdsatt, da de var hvite i fargen med rosa flekker. I tillegg ble perlene, edelstenene i gull og sølv beundret, og de der alle nyansene i regnbuen flyter inn i hverandre ble spesielt verdsatt.

Elegant tre rad perlekjede

ekte perle edelstener effekt perle brude smykker halskjede

I dag dyrkes perlene stort sett på spesielle gårder. Det er imidlertid steder og land der de fremdeles er naturlig innhentet. Dette skjer i Iran, India og Tahiti.

Perle armbånd

ekte perler edelstener effekt perle armbånd fire rader

De gamle egypterne trodde at perler bringer harmoni og ro til eierne. De krediterte dem også med makten til å gjøre folk vakrere.

I europeiske middelaldertradisjoner skjer det at perler ble gitt til unge bruder. Dermed var deres lojalitet garantert.

Brudesmykker laget av perler

ekte perle edelstener effekt perle brudesmykker

Og hva med dyrekretsen og perle -edelstenene? Først og fremst må de bæres av Vannmannen og Fiskene. Men dette gjelder bare hvis menneskene ikke jobber med barn, ikke er skuespillere eller reiser for ofte.

Edelt smykkedesign

ekte perle edelstener effekt perle armbånd

Klokkerem laget av ekte perler

ekte perle edelstener effekt perle armbåndsur

Du finner hele smykkesettet her

ekte perle edelstener effekt perle smykker sett

To rad perlekjede

ekte perle edelstener effekt perlekjede

Øredobber for stilbevisste kvinner

ekte perle edelstener effekt perle øredobber

Perlering

ekte perle edelstener effekt perle ring