I to artikler, den ene etter den andre, tilbyr vi flotte turer for alle reiseentusiaster som ønsker å oppdage verden selv. Nå er det på tide å komme ut av hverdagen og inn i uforglemmelige opplevelser! Uansett om det er et klassisk reisemål eller et sted litt utenfor allfarvei, her er våre forslag til mulige turer som lover store følelser og gir deg villferden i høygir! Du kan beundre den unike naturlige skjønnheten til nordlyset på Island eller Norge, gå langs Kinas mur eller kanskje fotografere mange ville dyr på en safari i Sør -Afrika. Liker du å dra på eventyrreiser? Vil du utforske nye verdener og bli kjent med dem på nært hold? Vakre steder og fantastiske landskap rundt om i verden venter bare på å fortrylle deg og bli oppdaget av deg også! Pakk kofferten og sekken sammen, for vi skal begynne!

 Oppdag sjarmen med eventyrreiser!

Eventyrreiser

Nå kan lysshowet begynne!

Eventyrreiser i Nord -Europa

  • Eventyrreiser i Nord -Europa hvor du kan se nordlyset

Nord -Europa har ennå ikke blitt utforsket nok, selv om det skjuler unike naturlige skjønnheter. Har du for eksempel noen gang sett nordlyset i Norge eller Island? Hvis du er ny på naturens enestående lysshow, er det på tide å reise nordover. Den beste tiden å gjøre dette vil være mellom oktober og mars. Det er mange utrolige destinasjoner å se de fascinerende fargene på nordlyset. I stillheten og mørket i nord blir himmelen forvandlet til et stort lerret for det fargerike showet av naturen. Nordlyset er som fyrverkeri på den mørke himmelen og fortryller eventyrsøkere fra hele verden med sine unike former og farger. De siste spenner fra grønt til gult til lilla og rødt. Den spektakulære utsikten suppleres med magisk utsikt over rolige landskap og grove kystområder.

Alle som leter etter eventyr vil definitivt tilbringe noen dager på Island og beundre nordlyset fra det varme bassenget.

Eventyrreiser Island Nordlys

Ikke bekymre deg for å være litt borte fra storbylivet. Denne opplevelsesturen er innholdsrik, slik at du til og med kan glemme hverdagens stress og eventuelle problemer på jobben. Til tross for at reisemålet er langt unna, kan du finne koselige steder å bo i Norge eller Island. Trehusene for turister ser grove ut utenfra, men skriver seg perfekt inn i det nordlige landskapet. I tillegg er de koselige og til og med komfortabelt innredet inne. Alle kan nyte det spektakulære lysshowet om natten fra de brede panoramavinduene. Du faktisk også!

 Om natten kan du nyte dette spektakulære lysshowet.

Norge Island

 Eller dra på eventyrreise til Kina?

Eventyrreiser Den kinesiske mur flott struktur

– Fjernøsten eventyrreiser: Gå langs den kinesiske mur!

Vårt neste tips for eventyrreiser er langt øst. Besøk Kina og ta en spasertur langs et av de mest imponerende arkitektoniske mesterverkene i verden – Kinesiske mur. Kineserne selv kaller dette arkitektoniske vidunderet Long Wall, fordi den totale lengden er rundt 6.700 km. Bygningen startet på 800 -tallet f.Kr. Begynte på 800 -tallet f.Kr. og inkluderer objekter verdt å se og fortryllende steder.

Den kinesiske mur er en av de største attraksjonene i verden, den er også på UNESCOs verdensarvliste.

Eventyrreiser Den kinesiske mur

Overnatting i Beijing Nyt den historiske hovedstaden i Kina fra din egen leilighet nær østporten til gamlebyen. Det koster ikke mye penger, men har en veldig praktisk beliggenhet. Derfra har du lett tilgang til de mange severdighetene i den kinesiske storbyen. Beijing sentrum er en perfekt base for turen til den nærliggende kinesiske mur.

 Hvor lenge buler du for å dekke den lange distansen?

Verdens største kinesiske eventyrreise

På eventyrreiser oppdager du fremmede land og nye kulturer.

Eventyrreiser i utlandet oppdager nye kulturer øya Bali

– Paradis på jorden – besøk øya Bali!

Med sin unike kultur, fantastiske natur og overflod av aktiviteter, er det ingen overraskelse at Bali har blitt kåret til beste reisemål for 2017. For noen kan Indonesias mest populære ferieøy virke overfylt, men det er også rolige og ensomme steder i dette paradiset på jorden hvor man kan tilbringe en uforglemmelig ferie. For eksempel ville en moderne villa i trendy Seminyak være den perfekte innkvarteringen for din drømmeferie! Gjør vannsport eller lat på stranden? Du bestemmer! Uansett vil du nyte det fantastiske været på øya. For de mer eventyrlystne ville en villa ved stranden være en ideell base for å utforske strendene og rismarkene i nærheten, eller planlegge en tidlig tur på morgenen.

Bali -øya kan avsløre mange naturlige skjønnheter for turister.

Eventyrreiser Bali -øya mange naturlige skjønnheter

 Gjør vannsport eller lat på stranden? Du bestemmer!

Eventyrreiser, vannsport, slappe av på stranden

  • Eventyrreiser i Sør -Afrika – dra på safari!

Har du alltid ønsket å se en løve i naturen? Og hva med et neshorn? Hvis noen av Big 5 (løver, leoparder, neshorn, elefanter og bøffler) står på ønskelisten din, kan du pakke sekken din for et sørafrikansk safariopphold i nærheten av Kruger nasjonalpark! Dette er den mest populære nasjonalparken i Afrika og er det største viltreservatet sør på kontinentet. Klimaet der er tropisk, og du må finne ut mer om det før du drar på en eventyrtur til Sør -Afrika..

Flotte bilder kan tas på en eventyrreise i Sør -Afrika.

Eventyrreiser Sør -Afrika Kruger nasjonalpark som fotograferer dyr

 Det perfekte bildet av en løvefamilie!

Eventyrreiser Sør -Afrika

  • Eventyrreiser i Australia: utforsk undervannsverdenen ved det største korallrevet

Det er ingen tvil om at det å utforske undervannsverdenen er prioritet nummer én på mange eventyrreiser. For mange ferierende og spesielt de som liker å reise, er Australias Great Barrier Reef det ultimate reisemålet! Utforsk dette imponerende vannunderet fordi det virkelig er verdt det! Det største korallrevet i verden ligger på østkysten av det femte kontinentet og ble oppdaget av den britiske navigatøren James Cook i 1770. I dag er den på UNESCOs verdensarvliste og besøkes årlig av tusenvis av fans av undervannsidrett.

 Australia har mye å tilby de eventyrlystne.

Eventyrreiser Australia vannsport største korallrev

Du kan bo bare 300 meter fra den berømte Four Mile Beach i en moderne villa med 3 soverom i Port Douglas. Det tilbyr gjestene mye privatliv og morsomme alternativer med et utendørsbasseng, frodige hager og uteservering. Villaen ligger i et rolig boligområde i Port Douglas og er den perfekte basen for ferierende som ønsker å utforske en utrolig undervannsverden på Great Barrier Reef.

Hvis du trenger flere tips om eventyr og reiser, kan du sjekke ut vår neste artikkel om emnet.

Freshideen -redaksjonen ønsker deg en god tur og mye moro på veien!

 Utforsk det marine livet på Great Barrier Reef i Australia!

Eventyrreiser til Australia for å utforske det marine livet til Great Barrier Reef

 Eventyrreiser til Australia for å utforske det marine livet til Great Barrier Reef

 Great Barrier Reef

 Kombiner flotte eventyr med en drømmeferie i Australia!

Eventyrreiser drømmeferie Australia

Eller foretrekker du å dra på safari?

 Det er mange fantastiske steder i verden som vi ennå ikke kjenner!

Eventyrreiser Utforsk verden Oppdag fantastiske steder

 Og mange unike opplevelser venter på å bli oppdaget av de som liker å reise.

Eventyrreiser Elefanttur Forespør World Safari Tour

 Hvor går din neste eventyrreise??

Reisemål for eventyr