6 praktiske tips for et vellykket nyttår

Ifølge kineserne horoskop 2017 blir et vellykket nytt år. Den vil kjøre under tegnet til den røde ildhanen og indikerer flaks og suksess. Men disse oppnås bare med hardt arbeid og mye innsats. De følgende 6 reglene kan hjelpe deg med dette.

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelige 2017 produktive mål

Kombiner dine vaner med noe nyttig

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelig 2017

Dagen din vil definitivt begynne med kaffe på? Deretter kan du legge til en annen ønsket “aktivitet” i dette “ritualet” som det ikke alltid er nok tid til – for eksempel å skrive eller lese. Med det kan du gjøre noe verdifullt med din dyrebare fritid.

Vær god mot deg selv

vellykket nyttår tips råd glad 2017 lag en oppskrift på suksess

Vi har alle dager hvor ingenting går greit. Vi er overbelastet med gjøremål, vi er alle syke hjemme, eller planene våre mislykkes … Finn en måte å endre fakta på. Bare godta situasjonen som en ubehagelig opplevelse og tenk på noe godt som er i ferd med å skje. Du kan også finne på det selv, slik at du alltid finner incitamentet til å gå videre.

Gjør målet ditt en nødvendighet

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelig 2017 oppnå mål

Det er en forskjell mellom viljen til å lykkes og innsatsen vi legger ned for det. Den beste motivasjonen er å gjøre målet ditt til en plikt. Psykologen Steve Levinson gir følgende eksempel: en mann har bevisst forlatt deodoranten sin på treningsstudioet hver gang, slik at han regelmessig dukker opp for treningen.

Prøv å ikke utsette små oppgaver

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelig 2017 realisere mål oppgaver dagtid penger

Denne vanen er fienden til suksess og produktivitet. Oppgaver som ikke tar mer enn et minutt kan fullføres umiddelbart. Svar på en e -post, vask kaffekoppen eller fikse skrivebordet. På denne måten vil du over tid komme deg gjennom selv ansvarlige og vanskelige oppgaver med letthet.

Godt nytt år – fyll det tomme glasset med mening

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelig 2017 realisere mål oppgaver dagen evaluere

I begynnelsen av året satte de fleste av oss nye mål som vi ikke alltid oppnår på slutten av året. Ta et tomt glass og kast inn et stykke papir hver kveld du vurderte dagen din på. Den kan bare inneholde et ord, et navn eller til og med bare et bilde. Målet er i det minste å prøve å forbedre deg selv og dine evner. Dette vil få deg til å prøve å bli enda mer vellykket og produktiv neste dag. På slutten av året vil du føle den positive effekten.

Sett deg minst tre mål for hver dag

vellykket nyttår tips råd for suksess lykkelig realisere mål daglige oppgaver

Mens du dusjer eller drikker kaffe om morgenen, kan du tenke deg tre ting du kan gjøre i løpet av dagen på fem minutter. I utgangspunktet kan disse være enkle, for eksempel shopping. Neste morgen kan oppgavene bli mer komplekse. På den måten, selv om du for eksempel har hatt en dårlig dag, vil du føle deg fornøyd. Så du trener også fantasien din. Dette er også en sjanse til å oppdage nye ferdigheter for deg selv som hittil har vært skjult.

jeg ønsker deg suksess!