Sommerfugler, kunst og mote

“El Costurero Real” på engelsk “Tailor of the King” er navnet på bloggen til en bemerkelsesverdig ung artist fra Spania. Vi var mest fascinert av sommerfuglene deres. Hva har kunst å gjøre med klær og sommerfugler? Vel, mye i dette tilfellet. Alassie, som ble født i den vakre byen Granada, ble imponert fra en tidlig alder av legendene, middelalderslottene og det pittoreske landskapet i Al-Andalus. Og denne fascinasjonen ble sterkere og sterkere over tid. Hun innrømmer til og med åpent at hun fortsatt tror på feer. Du kan også fortelle fra deres fantastiske kreasjoner. Selvfølgelig er det også en god del ferdigheter og ekspertise i det. Alassie studerte motedesign i Granada og fullførte senere også en mastergrad i kostymedesign for teater, film og opera i Barcelona. Som et resultat lærte hun finesser i skreddersøm og tekstilmaling på samme tid og brukte dem kreativt og vellykket i arbeidet sitt.

Du er også glad i sommerfugler?

sommerfugler-kappe-håndmalte-kappe-kjole-dameklær

Motedesigneren opprettet bloggen sin i 2008. Og han ble veldig populær på kort tid. Det begynte snart på den måten, gjennom henne nettbutikk å selge sine praktfulle, håndmalte kapper og skjerf til mange interesserte kunder. I 2011 møtte hun steampunk -artisten Felix, og dette resulterte i et solid, fruktbart vennskap og samarbeid.

Så de to sammen lager mange modeller som er veldig populære og populære blant de fleste kunder og fans.

Profesjonell skreddersøm og oppmerksomhet på detaljer

sommerfugler-kappe-kappe-håndmalte-kunst

Så ikke bare disse magiske sommerfuglene kan bestilles fra Alassie, men også et bredt utvalg av forskjellige klær og tilbehør. Du kan føle lidenskap, talent og kompromissløs profesjonalitet i alle detaljer. Dette forklarer selvfølgelig den økende etterspørselen fra kunder, som på den ene siden ønsker å forvandle seg til et eventyr, på den annen side bare ønsker å fordype seg i en imaginær, vakrere verden, i det minste for en kort stund.

Vil du også være med? Hva med en så nydelig kappe med delikate sommerfugler malt på? Eller er du mer interessert i steampunk -kreasjoner?

Fordyp deg i den fantastiske verdenen til Alassie!

sommerfugler-kappe-håndmalt-kunst-kappe-middelalder

sommerfugler-kappe-håndlaget-tekstil-maling-kunst

sommerfugler-kappe-håndmalte-skjerf-kapper

sommerfugler-kappe-håndmalte tekstiler-lilla-kappe

Sommerfugler-kappe-håndmalte-tekstil-kappe-skog-

sommerfugler-kappe-kappe-blå-håndmalt

sommerfugler-kappe-kappe-sanddyner-stoffer-håndmalte

sommerfugler-kappe-kappe-håndmalt-tekstil-kunst

sommerfugler-kappe-kappe-tekstil-farget-håndmalte skjerf

sommerfugler-håndmalte-kappe-kappe-og-laget

sommerfugler-kunst-dame-mote-håndmalte tekstiler

sommerfugler-kapper-kapper-håndmalte-kusnt