sunt å spise frukt og grønnsaker tips

Når du blir diskriminert fordi du foretrekker sunn mat

Vi har allerede mange artikler om sunn spise og publiserte en sunn livsstil. Vi har også bevisst lagt vekt på det psykologiske aspektet. Fordi alle endringer også er knyttet til bevissthet.

Det vet vi alle nå, ikke sant?

Den generelle holdningen til sunt kosthold

sunt kosthold møte venner spise sammen

I dag vil vi ta opp et tema som sjelden tas opp. Det handler om misunnelse av mennesker som sunn spise foretrekker. Også om deres diskriminering. Blir du lett forvirret? La oss deretter forklare nøyaktig hva vi mener med det.

Sunn ernæring er et resultat av ytelse. Det er ikke lett å tåle alle negative påvirkninger og problemer som kommer din vei. Vi er alle oppdratt med usunne vaner av kulturelle eller sosiale årsaker, eller bare på grunn av vår oppvekst.

Å føle seg bra er det viktigste

sunn mat pro contra generell holdning

Å bli klar over dette for å oppnå en vesentlig indre endring er også flott. Også misunnelsesverdig. På grunn av dette blir mange mennesker som har oppnådd det dårlig behandlet. Du vil ikke anerkjenne prestasjonene deres og gjøre dem dårlige, slik at du ikke føler deg så svak selv. Ingen vil innrømme at de har mislyktes med noe eller at de ikke har de riktige egenskapene til å gjøre det samme.

Følte du det samme i forbindelse med dine forsøk på å gjøre sunn mat til en livssyn? Da ønsker vi å stå ved din side og støtte deg i arbeidet ditt, til tross for negativismen, for å fortsette å stole på sunn mat.

Foretrekker å spise sunt

sunn kost trender livsstil frukt og grønnsaker

Hva er det i tallerkenen?

Ofte må folk som har valgt sunn mat ha med seg noe hjemmefra. Rettene er spesielt tilberedt og er litt forskjellige, noen ganger på en eller annen måte ukjente. Du registrerer deg ikke i gruppens ideer, som foretrekker å gå på en restaurant sammen.

Tilbered maten selv

sunn matlaging tilbered maten selv

Så hører du bare på ord som “Hvordan kan du spise noe så forferdelig?” Eller, “Hva, har du den rare maten din igjen?” Det er absolutt ubehagelig. Folk som gjør det vet det også. De vil bare ikke bli påminnet om at de ikke har lyst og styrke til en så sunn tilnærming selv.

Bryt den negative sirkelen

Hvor vanskelig er det for deg å reagere på denne negative tonen og fiendtligheten? Svar heller med et smil og med selvtillit. Hvordan bryte negativismens syklus. På denne måten vil du også ta et skritt mer mot luksus, som kalles “avslappet liv”.

Du vet allerede at du kan forsvare posisjonen din i en vennlig, men kategorisk tone, ikke sant??

sunn mat salat tilpassede innstillinger

Du bør også vurdere noen andre ting og omstendigheter. For det første er det ikke alltid slik at kritikken er dårlig ment. Det er ikke alltid kritikk. Kanskje noen brukte den “rare” maten din som en mulighet til å spøke litt med deg og komme nærmere.

Det kan også være kritikk som også kan være nyttig. Er personen i god eller enda bedre form enn din? Kan det være at personen merker at du snakker omsunn spise“Misforstå noe?

Kan det være at du virkelig er for besatt av sunt kosthold? I så fall bør kritikken være nyttig. Det kan være at de vil oppmuntre deg til ikke å plage deg selv unødvendig. Noen ganger kan du se det bedre fra siden. Det kan også være at kritikeren har erfaring med det og “vender tilbake fra hvor du vil gå”. Under alle disse omstendighetene bør du vurdere om det ikke ville være en god idé å bruke denne personens argument mot din “sunn spise“I det minste for å lytte.

Tilbered maten sammen

sunn matlaging sammen mann og kvinne

Hvis du etter denne interne digresjonen fremdeles er overbevist om at du forholder deg ansvarlig og bevisst til temaet “sunn mat”, så svar deretter. Eier din posisjon og tankegang. Men vær vennlig og positiv.

Den andre personen må kanskje også høre din motivasjon?

Er du sikker på at diskriminering og uttrykk for misunnelse ikke er et rop om hjelp? Kanskje den personen føler seg tapt og usikker selv og trenger din motivasjon for å komme utover det. Prøv å snakke med denne antatte kritikeren og gi tips på en direkte eller indirekte måte.

Hvem vet om han ikke kommer hjem med en porsjon sunn mat han har tilberedt selv om noen dager

sunn kost tips sunn kroppsstil

“Salat uten dressing, vær så snill!”

Møter med mange venner og bekjente er også store utfordringer. Der vil du bestille noe med “spesielle ønsker” og du blir angrepet fra alle sider. De samme tipsene gjelder her som de fra akkurat nå. I tillegg, prøv å snu motivet bort fra “dietten”.

Å spise med venner betyr ikke at du ikke kan spise sunt

sunne spisevenner som spiser frokost sammen

Finn andre argumenter. Fortell dem at magen din er vond, at du er allergisk mot en bestemt mat. Det hjelper vanligvis det Sunn spise Fiender for å berolige noe.

Beklager, jeg må legge meg tidlig for en morgentur!

På slutten av artikkelen kommer vi til det som uten tvil er den største utfordringen. Å spise sunn mat er vanligvis ikke nok hvis du ikke trener regelmessig. Også på ferie. Men hvis du sier noe slikt, at du vil legge deg tidlig og jogge neste dag, så får du ikke venner.

Spis og trene sunt

sunt kosthold, sport, livssyn

Kombiner sunt kosthold og jogging

sunt å spise jogge sunn kropp

Du bør lære å ikke la gruppepress påvirke deg til din ulempe. Behandle disse negative reaksjonene som en form for trening. Dette er bare en hindring til, og å overvinne den fører til en bedre livsstil!

Det sunne kostholdet er ditt eget valg

sunn mat pro kontra holdninger livsstil

 Lær barna å spise sunt

sunn mat familie spise frokost sammen sunt

 Å lage mat sammen er gøy!

sunt å spise sunn kropp forbereder mat

Nyt den sunne maten

sunt å spise sunt kroppstips kvinne kjøkken