Personalisering er en stor trend innen livsstil generelt. Individuell smak og personlige preferanser gjenspeiles i økende grad i hverdagen vår gjennom små eller større ting. Selv vanlige dagligdagsgjenstander, som til nå bare har produsert i henhold til standard, påvirkes av denne tendensen. Det ekstremt individuelle designet går også hånd i hånd med optimalisering av funksjonalitet. Lommeknivene er intet unntak! Det er til og med spesialiserte selskaper som gjør det til et kunstverk. Designet er så perfekt at du lurer på hvordan du kunne ha levd uten denne lille hjelperen før.

Lommekniv liten Kline - svart

Lommekniv, perfekt i funksjon og stil

En lommekniv av fremtiden vil bli produsert i din personlige stil. Når det gjelder materialer, inngås det ingen kompromisser, og tre av høy kvalitet for håndtaket og metallet for bladet er vanligvis parret med hverandre. Skarpe, moderne metaller kutter raskt, enkelt og med størst presisjon.

Så du kan glemme vanskeligheter i restauranten eller når du kutter fine typer papir og papp. Omsliping eller andre typer behandling er neppe nødvendig, selv ved vanlig bruk. Takket være innovative materialer av høy kvalitet står vi like ofte overfor antibakterielle overflater. på deejo du kan se på forskjellige lommeknivsmodeller.

Lommekniv i lite format

Edle håndtak er trendy

En moderne lommekniv kan være i forskjellige vektklasser, og det avhenger hovedsakelig av bladet. Du kan velge mellom en mer robust og en mer elegant variant. Dette gjør selvfølgelig en stor forskjell avhengig av prioritet under bruk. De mindre og mellomvektsklassene med 15 g eller i underkant av 30 g hver er perfekte for fine restauranter, for eksempel for kutting av kjøttretter. Det er mange varianter for naturlige farger avhengig av tresorten som brukes til etterbehandling. Grenadillatre er høyt verdsatt for sin naturlige dype sorte farge, men du kan også velge et lettere alternativ, for eksempel asketre. Det finnes også edle varianter for knivblad. I tillegg til trefargen, kan du også velge lyse, moderne nyanser – en annen populær trend. Videre er naken design og andre minimalistiske lommekniver oppdaterte. Alle disse designene vil sannsynligvis holde seg oppdatert i mange år fra et stilistisk synspunkt.

Lommekniv - flott i svart

Hot trend: tatovering av bladet

Det er også forskjellige stilistiske design for knivbladene. Der kan du vanligvis velge mellom lysere og mørkere varianter. I tillegg har du ofte valget mellom matte og høyglansede overflater. Den nåværende trenden for tatoveringer på bladet, som sikrer en personlig og symbolsk design, er spesielt spennende. Den fine utformingen av disse symbolene kan oppnås ved å arbeide med høypresisjonslasere.

flere farger - flott lommekniv

Rimelig pris-ytelse kvalitet

Utviklingen av moderne lommekniver krever nyskapende teknologi og materialer av høy kvalitet. Teknisk perfeksjon og kunstnerisk talent er ytterligere forutsetninger for å lage de perfekte brikkene. Resultatet er et nyttig verktøy i hverdagen, noe DIY -fans og kjennere av eksklusivt kjøkken spesielt setter pris på. Investeringen i det vil absolutt lønne seg i det lange løp, fordi det blir et tilbehør som du aldri vil klare deg uten igjen.

flott sølvkniv - flott lommekniv

Lommekniv fantastisk pålegg