gå ned i vekt med nytelse grønnsaker frukt

Gå ned i vekt med glede etter festligheter

Den gode nyheten om å gå ned i vekt etter festivalene er at vi snakker om kilo som nylig har gått opp. I motsetning til fettmassen som har vært lagret lenge, er de mye lettere å bryte ned.

Det er bare noen få spesifikke regler og tips du må følge for å lykkes raskt.

Vi har disse klare for deg i dag.

Erstatt sult med sunnere og mer effektive ideer

gå ned i vekt med glede familie foto epler

Sultne deg selv er på ingen måte en god idé. Å gå ned i vekt med glede er ikke bare et ønske, det er din eneste sjanse når resultatene må være permanente. For det første vil du ikke oppnå en jojo-effekt, og for det andre vil du ikke ødelegge humøret ditt med slike triste ting som sult etter festligheter.

Også å gå fra den ene ekstrem til den andre er rett og slett ikke bra for kroppen. Blant annet vil du skade stoffskiftet. På sikt sikrer dette at du går lettere opp i vekt. Er ikke det motsatt av ønsket effekt? Ok, vi har nå skrevet hvordan du ikke må gå frem. Nedenfor har vi 8 positivt formulerte tips for å gå ned i vekt med glede.

8 gylne tips for å gå ned i vekt med glede

Spis oftere i en viss periode, men pass på mengder og kalorier. Kroppen din blir vant til å spise oftere. Så du bør ikke stresse ham og bevege deg sakte fra denne holdningen til de vanlige måltidene.

For det andre, få nok protein. Bønner, laks og kylling er ganske gode ideer med dette i bakhodet.

Balansert ernæring

Gå ned i vekt med glede laksegrønnsaker sitron

For det tredje, spis mer grønnsaker. De må være dobbelt så mye som kjøttet og fisken i hverdagen.

For det fjerde, lag eller bak så lite av produktet som mulig. Produktene du spiser skal helst være grove. Hvis du fortsatt vil jobbe med det, er det best å bruke damp.

For det femte, prøv å bruke litt mindre salt. Ja, vi vet at mange liker salt. Men det er verdt å redusere saltet litt. Fordi saltet forstyrrer den riktige metabolismen. Du bør også vite at du over tid vil lære å nyte smaken av mat med mindre salt og fett. Prøv det! Kanskje, med glede, vil dette vekttapet gi deg et sunnere kosthold for år eller liv.

For det sjette, drikk mer vann. Du bør konsumere minst 1,5 liter ikke-kullsyreholdig vann. Dette vil gjøre nyrene og leveren mye bedre. Med disse vil din generelle tilstand og metabolisme også bli mye bedre.

Drikk alltid nok vann

gå ned i vekt med glede drikke vann

For det syvende må du definitivt ikke glemme meieriproduktene. Melk og ost inneholder mye kalsium. Derfor må du ta dem ofte. Dette er den eneste måten å holde seg frisk til tross for endrede spisevaner.

Åttende, gjør uten de ferdige juicene. Disse inneholder alltid mye sukker. Det er best å presse ut saften selv. Så du kan spise alle dine favorittprodukter! De må bare være i riktig mengde og rekkefølge. Å gå ned i vekt med glede er å spise med glede, som det er riktig.

Man bør spise minst ett eple om dagen

Gå ned i vekt med glede målebånd

Gjør sport regelmessig

gå ned i vekt med glede fitness

Gå ned i vekt betydelig med glede

gå ned i vekt med glede gå ned i vekt

Bønner, nøtter og frø

gå ned i vekt med glede lavt kalori nøtter frø

Spis nok friske urter

gå ned i vekt med glede urter

Natur og frisk luft

gå ned i vekt mens du nyter sjøen, frisk luft

Fruktsalat – det perfekte måltidet i mellom

gå ned i vekt med nytelse fruktsalat

Mer frisk frukt, mindre søtsaker

gå ned i vekt med frukt frukt søtsaker

Spis så mye grønnsaksalat du kan

Gå ned i vekt med glede salatstomater avokado

Med riktig mat vil du gå ned i vekt med glede

gå ned i vekt med nytelsesskalaer

Gjør yoga eller turn

gå ned i vekt med glede yoga gymnasik