Temaet “sunt liv” beveger oss, det har mange forskjellige aspekter som vi blir konfrontert med daglig. Du kan finne mange artikler om dette på nettstedet vårt. Vi avslørte nylig 5 gode triks for sunt kosthold, inkludert på ferie. I dag ønsker vi å grave dypere inn i temaet sunn mat og avsløre noen få hemmeligheter som leger bare forteller sine beste venner. I dagens innlegg finner du praktiske tips fra proffene om sunt vekttap. I det følgende vil vi vise deg hvordan du kan gå ned i vekt på en sunn måte. Disse vil lede deg til drømmeskikkelsen du lengter etter og vil definitivt gjøre deg lykkelig! Bli hos oss og bli overrasket!

Sjekk vekten din daglig!

Kontroller vekten

Å spise sunt garanterer ikke alltid sunt vekttap

Sunt vekttap er ikke bare (eller ikke alltid!) Basert på et sunt kosthold. Det er mat du kan inkludere i din sunne diettplan, men de er kaloririke. For eksempel la kjæresten min (40 år) plutselig på seg 10 kilo og var litt forvirret over hva som egentlig førte til denne overvekten.

Hun insisterer på å spise sunt og er veldig kresen med maten hun spiser hver dag.

Men hva gjorde hun galt? Hun lagde ofte frokostblandinger hjemme og tilførte forskjellige nøtter. Dette er uten tvil en velsmakende matbit full av antioksidanter, men den kan også være veldig kaloririk. Den unge kvinnen spiste også frukt hver dag, for eksempel bananer og druer, som inneholder mye sukker. Så jeg foreslo at hun byttet granola for en håndfull mandler. Disse nøttene inneholder færre kalorier, er sunne, men begrenser deg til rundt 10 mandler om dagen. Da bør hun krysse bananene av diettplanen din og spise en håndfull bær i stedet. Disse smaker godt, men inneholder ikke mye sukker. I løpet av tre måneder mistet min venn ti kilo takket være de små endringene i kostholdet hennes.

 Müsli, mandler og bær er en sunn kombinasjon som fører til vekttap

Müslimandler

Vår konklusjon: Husk og ikke overdriv med sunt kosthold! Velg sunne produkter med omhu!

Lavkarbo-produkter inneholder protein, gir deg energi og går ned kilo

Lavkarbo produkter Fisk Fjærkre Egg Grønnsaker Nøtter

Hva kan du gjøre med stressende å spise for å kunne gå ned i vekt på en sunn måte??

Offisielt lider 11 prosent av den tyske befolkningen av kronisk stress. Dette betyr at millioner av mennesker ofte har lyst eller har permanent matlyst. Særlig kvinner liker å bruke søtsaker i kritiske situasjoner. Dette skyldes stresshormonet kortisol, som signaliserer kroppen når den trenger glukose. Glukosen lagres deretter av et annet hormon, insulin, og danner fettavleiringer som senere er vanskelige å bryte ned. Til syvende og sist får det lagrede fettet sirkulasjonen i gang, noe som til og med kan være farlig for helsen din. Det er derfor leger anbefaler et lavkarbo-diett i stedet for søtsaker i slike tilfeller. Denne dietten er basert på et lavt karbohydrat diett, noe som betyr at du kan spise ubegrensede proteinprodukter, for eksempel fjærfe, fisk og egg, når du føler deg stresset og sulten. Men unngå stivelsesholdige grønnsaker og andre lavkarbo-produkter som avokado og ost. De fører også til vektøkning, og det strider mot målet om å miste vekt sunt. Pluss at det å spise godteri ikke nødvendigvis reduserer stress. Du kan imidlertid se etter andre måter å bli kvitt daglig stress. Ekspertene i sunn livsstil anbefaler å meditere, gjøre yoga og jogge i denne forbindelse. Har du allerede prøvd alt dette??

 Kvinner får ofte tilgang til godbiter når de er under stress, noe som er helt feil!

nærbilde av hånden som holder ask glassert smultring

Jogge to eller tre ganger i uken, og overvekten vil forsvinne av seg selv!

Jogging på en sunn måte lindrer stress

Du kan alltid begynne på nytt hvis du vil gå ned i vekt på en sunn måte!

Vårt siste tips for sunt vekttap vil definitivt motivere deg til aldri å henge med hodet. Ja, det er ikke alltid lett, raskt, trygt, sunt og med varige effekter å gå ned i vekt. Alt du trenger å gjøre er å fortsette målet ditt og aldri gi opp! Hvis dette skjer, ikke glem, du kan alltid starte på nytt og få tilfredsstillende resultater denne gangen. Din innsats for å gå ned i vekt sunt og din besluttsomhet om aldri å gi opp vil definitivt lønne seg. Vær motivert, men ikke ha for høye forventninger og finn ut om sunne vekttapsmetoder daglig. Ingen piller, ingen medisinske inngrep! Bare med riktig kostholdsplan og et smart valg av sunne matvarer kan du bli kvitt overflødig vekt og sakte men sikkert få tilbake drømmeskikkelsen din. Dette styrker selvfølelsen din og motiverer deg til å fortsette! All innsats er verdt det!

 Å spise sunt og gå ned i vekt går hånd i hånd!

spise sunne epler

Vi ønsker deg utholdenhet i hvert forsøk på å gå ned i vekt på en sunn måte, og vi krysser fingrene for deg!

Hvis du er overvektig, bør du ikke henge hodet, men velg en lav-karbo diettplan

Lavkarbo diettplan

Du kan spise opptil 10 mandler om dagen, men ikke mer!

Slankende mandler en håndfull om dagen på en sunn måte

 Bær smaker godt og er sunt!

Smak på bær

Når magefettet er borte, øker motivasjonen!

gå ned i vekt sunt magefett bort ny motivasjon

Snacks er alltid den reneste fristelsen hvis du vil gå ned i vekt på en sunn måte!

Søtsaker

Jogging, løping og styrketrening hjelper oss med å redusere hverdagens stress og gå ned i vekt på en sunn måte

gå ned i vekt jogge

 De første gode resultatene vil definitivt motivere deg positivt!

sunt vekttap gode resultater positiv motivasjon