vellykket vekttap kvinne spiser hamburger

Gå ned i vekt med mer konsentrasjon

Ofte går vi bare opp i vekt fordi vi ikke kan konsentrere oss om maten. Eksperter har funnet ut av det. Vi ser på TV, leker på smarttelefonene våre, leser og så videre. Så vi finner ut at fylling og spising skjer automatisk.

Men det er ikke en god idé.

Sjekk vekten

Nyttige tips ble fjernet

Å spise på jobb er ikke spesielt sunt

Vellykket miste vekt på jobb og spiste kvinne

Fordi den bevisste følelsen av å være mett er av grunnleggende betydning for oss å spise mindre. Hvis vi spiser sakte og konsentrerer oss om maten, så skjer det automatisk at vi når metthetsfølelsen raskere. Så vi føler ikke behovet for å spise mer.

Håper det smaker

Vellykket miste vekt konsentrere seg mens du spiste jente

Unn deg en romantisk middag

vellykket miste vekt middag forelsket par

Slik ser du ut hvis du ser på TV mens du spiser

gå ned i vekt tips familie spiser sammen ser på tv

I tillegg, hvis vi spiser ubevisst, kan vi ganske enkelt behandle maten mye raskere. Dette fører igjen til problemer med magen og magen. Til syvende og sist skaper dette også problemer når vi vellykket avta ønsker.

Å spise foran datamaskinen er ikke sunt og hyggelig

miste vekt vellykket kvinne arbeidsplass spise salat

Eksperimentene ved Birmingham University

Slik at det som nettopp er beskrevet ikke virker som snakk, vil vi introdusere deg for et eksperiment av forskere fra University of Birmingham. De gjorde først tester på kvinner i 40 -årene som var overvektige og ikke vellykket avta kunne.

De har blitt delt inn i tre grupper. De første spilte sannsynligvis PC -spill, og dette ble presentert som en slags belønning. Kvinnene fra den andre gruppen fikk også spille på PC, men denne gangen ble ikke denne aktiviteten presentert som en belønning. Den tredje gruppen spiste lunsj uten å bli distrahert av forskjellige eksterne faktorer.

Dietten inneholdt rundt 400 kalorier i alle tilfeller. Det var mange forskjellige matvarer og damene måtte spise alt. Forsøket ble deretter utført samme kveld.

Det er bedre å gå ned i vekt enn å gå ned i vekt raskere

tips for å gå ned i vekt

Godteri ble servert til alle deltakerne. Forholdene med dataspillene forble de samme. Forskerne har observert hvor raskt maten spises. Kvinnene fra den første og andre gruppen spiste henholdsvis 69 og 29 prosent mer enn de fra den tredje gruppen.

Unn deg søtsaker noen ganger

gå ned i vekt tips fokus på å spise spise søte ting

Et annet forsøk ble deretter utført

62 frivillige deltok i dette. Forskerne delte dette i to. Den første måtte spise tørt brød uten å bli distrahert. Den andre gruppen måtte se på TV mens de spiste. Også her fikk du lignende resultater som første gang.

Konklusjonene

Føler du at du spiser normalt og regelmessig? Er du sikker på at du aldri overdriver når det gjelder kalorier? Men du kan fortsatt ikke gå ned i vekt vellykket? Det kan godt være at du bare trenger å fokusere mer på å spise. Med en mindre mengde mat vil du føle glede og bli mett. Å gå ned i vekt og mer energi kommer automatisk som et resultat!

 Å spise på jobben gjør arbeidsdagen enda mer utmattende

vekttapstips å spise på jobb

Det tar lengre tid å fylle opp når du spiser foran datamaskinen

vekttapstips spiser foran datamaskinen

Hele familien spiser sammen på kjøkkenet

gå ned i vekt vellykkelig spise familiekjøkken

Forelsket par på en romantisk middag

slanketips par romantisk middag

Familiemålet er noe spesielt hyggelig

gå ned i vekt tips uten å spise konsentrat familie

Organiser en middag med venner

gå ned i vekt tips venner spise nyte samtaler

 Nyt en frisk salat

miste vekt vellykket konsentrere deg om mat spise salat