genetisk kode bilde kjenne og leve

Genetisk velferdskodeks?

Psykologer og forskere kom med et fantastisk faktum her om dagen! De hevder at fattigdom og rikdom er i tankene våre. De ser ut til å være spredt i henhold til en spesifikk genetisk kode. På grunn av dette er noen mennesker vanligvis rikere enn andre.

Strukturen til den genetiske koden

genetisk kode kjenner og lever

Så hvis du vil endre din egen sosiale status i et fritt samfunn, må du dechiffrere din genetiske kode, som er ansvarlig for å sikre at du ikke er i ønsket situasjon.

Rikdom – det er et spørsmål om holdning

genetisk kode rikdom tjener mer penger

Du bør ikke se de dyre varene som avguder

Hvis du har blitt oppdratt fra en ung alder for å ta vare på dyre varer for mye, vil dette sannsynligvis føre til fattigdom. Du virker ikke verdig nok for disse elementene.

Hva er din holdning til penger og luksusvarer?

genetisk kode rikdom luksusvarer armbåndsur

Hvis man pryder seg med dyre ting, eller utstyrer seg, bare for å vise seg foran menneskene, kan det også være skadelig. Fordi vi da forbinder de dyre og luksusartiklene med mye stress og uten behagelige følelser. Så igjen ser det ikke ut til at vi er i tråd med ideen om rikdom. Så for de fleste er den genetiske koden om dette emnet skrevet om at dyre varer er viktigere enn mennesker. På grunn av dette slaver vi oss til ting som vi må betale ned med umulige priser i lang tid.

 Kjære kvinner, la deg skjemme bort deg selv!

genetisk kode rikdom luksusvarer designer mote

 Luksusmerker i garderoben

genetisk kode rikdom luksusvarer designer motetilbehør

Unn deg et romslig og lyst omkledningsrom

genetisk kode rikdom garderobe designer mote

De nye klærne er klare til bruk

Det ser ikke så veldig annerledes ut her. Du lagrer så mange ting i garderober, skap, kjellere. Du tar ikke eller sjelden på deg de nye klærne. Fordi man er redd for å bryte dem. Videre, ifølge mange psykologer, tilpasser man seg ubevisst til kriser og tørre perioder ved å samle og spare. Når du gjør det, visualiserer du det mer eller mindre. Det fører igjen til at de dukker opp i våre liv før eller siden. Du bør også slette meldingen i din egen genetiske kode.

Vær alltid godt stylet som stjernene

genetisk kode rikdom luksus motedesigner mote

Å vokse opp er et must

I den genetiske koden til mange mennesker kan det slås fast at du bare trenger å vokse opp mentalt opp til en viss alder. Når du vokser fysisk, blir du fast i din åndelige utvikling i en tidligere alder, men i en yngre alder trenger du ikke å være ansvarlig for din egen lykke heller. Derfor er du skyld i alle andre, men ikke deg.

Du fortjener bare det beste

genetisk kode rikdom luksus hus rikdom

 Kongelig ritual

genetisk kode rikdom luksusvarer rikt liv

Overtro spiller også inn i mange tilfeller. Du tror mye på skjebnen, mest i kritiske øyeblikk.

Tror du på det også? Det er bedre å ta saken i egne hender og vokse opp!

Dyre smykker for damene

genetisk kode rikdom luksusvarer smykker perlekjede

Og kubanske sigarer og whisky for mennene

genetisk kode rikdom luksusvarer sigarer