Forhold bør være et ubrytelig bånd mellom to mennesker, fulle av kjærlighet, lidenskap, medfølelse, tilbedelse, aksept, respekt, ærlighet og tillit til hverandre. Når en av disse betingelsene brytes, går forholdet inn i en virvelvind. Derfor er det å gå fra et grenseløst kjærlig til et giftig forhold en av de verste tingene som kan skje med et par. Ofte blir symptomer og advarselstegn på en giftig partner først oversett eller undervurdert, bare for å dukke opp plutselig på et senere tidspunkt. Etter mange års forhold, blir et brudd veldig smertefullt, spesielt hvis du allerede har barn. Har du de siste dagene eller ukene flere ganger spurt deg selv om det er noe galt med kjærlighetsforholdet ditt? Et giftig forhold er ofte vanskelig å få øye på. I de neste linjene vil vi derfor dele med deg 6 åpenbare advarselsskilt som du ikke må ignorere og la eskalere.

Et giftig forhold er ikke alltid åpenbart

Giftig forhold kan gjenkjennes av disse 6 advarselsskiltene kamp og sorgpar

Dårlig kommunikasjon

Små krangler er normale og uunngåelige i ethvert forhold. Men hvis du oppdager at du og din partner krangler nesten hver dag, så er det et dårlig tegn. Hvis du har det vanskelig å ha en samtale med partneren din om et emne uten krangel, så er dette et stort advarselsskilt for et giftig forhold.

Du og din partner bør kommunisere høflig i enhver situasjon og kunne finne en løsning eller gå på kompromiss med ethvert problem.

Giftig forhold = respektløst forhold

Alles mening er viktig og fortjener å bli hørt. Men hvis partneren din ikke er en god lytter, ofte avbryter eller bare ignorerer deg i en samtale, er det endelig på tide å enten diskutere dette problemet sammen eller skille hverandre. Du bør alltid kunne stole på at partneren din lytter til deg. Husk at selvsentrert og ufølsom oppførsel ofte oversettes til lav selvfølelse og én Mangel på selvkontroll er berettiget.

Et sunt forhold bør ikke være en konstant maktkamp

Giftig forhold kan gjenkjennes av disse 6 advarselstegnene duell maktkamp partner

Ditt forhold virker skremmende

Ingen er perfekte og konstruktiv kritikk kan være svært nyttig i et forhold for å finne ut personlighet eller atferdsproblemer og for å utrydde dem tidlig. Imidlertid kan noen som stadig og overdrevent kritiserer deg raskt få deg til å føle at du ikke kan gjøre noe riktig. Hvis du hele tiden tenker på hvordan du skal glede partneren din, er du definitivt i et usunt, giftig forhold. Ikke la noen lure deg! Partneren din bør godta deg for den du er, være stolt over prestasjonene dine og oppmuntre deg til å oppnå enda større prestasjoner.

Partnere bør oppmuntre, ikke motvirke, hverandre

Giftig forhold kan identifiseres med disse 6 advarselstegnene giftige par elsker

Partneren din er mystisk, men ikke på en god måte

Tillit og ærlighet er avgjørende for å bygge og blomstre et sunt forhold. Hvis partneren din stadig holder hemmeligheter for deg, eller til og med lyver for deg, så er dette et stort advarselsskilt som aldri bør ignoreres. Selv om en ufarlig hvit løgn ikke nødvendigvis tilsvarer et giftig forhold, er hyppige hendelser definitivt noe å tenke på.

Mystiske partnere er også nært knyttet til et annet vanlig problem i giftige forhold, nemlig utroskap. Fusk på en kjærlighetspartner på noen måte er helt uakseptabelt og utilgivelig. Elskere bør aldri holde hemmeligheter for hverandre, og du skal føle deg trygg nok med partneren din til enhver tid til å fortelle dem alt.

Partneren din bør være den personen du kan stole mest på

Disse 6 advarselsskiltene indikerer et giftig forhold: ansvarskommunikasjon

Partneren din kan ikke ta ansvar

Hvis partneren din hater å gå på kompromiss, aldri beklager eller foretrekker å slippe ansvaret og legge skylden på deg i stedet for å ta det opp, bør du sannsynligvis slutte med dem. I et sunt forhold burde begge parter ikke ha noen problemer med å innrømme når de gjorde noe galt. Ingen av sidene skal selvfølgelig prøve å holde den andre ansvarlig for sine egne feil.

Alle skal kunne beklage sine feil

Disse 6 advarselsskiltene indikerer toksisk forhold. Gjør opp for problemer tidlig

Kontrollfreak

I et giftig forhold ser den ene partneren seg ofte som den som har ansvaret og prøver å ta kontroll over den andre. For eksempel vil han vite hvor du er og hvem du er sammen med til enhver tid. Han kan prøve å sjekke telefonen din, spore tall og undersøke online samtaler. En kontrollfreak viser ekstrem sjalusi overfor venner, kolleger og til og med slektninger. Denne partneren ser på nesten alle andre som en potensiell trussel mot forholdet ditt til dem.

Denne kontrollerende oppførselen er en av de vanligste typene emosjonelle overgrep. Det er også en ledende årsak til fysiske overgrep og andre alvorlige forbrytelser. Hvis du føler deg truet på en eller annen måte av partneren din, bør du umiddelbart komme deg til et trygt sted, ringe politiet eller lokal vold mot kvinner / menn. Overgrep av noe slag bør aldri tolereres, ignoreres, stilles spørsmålstegn ved eller undervurderes.

Kontrollfreaks bør aldri spilles ned som en fare

Giftig forhold kan gjenkjennes av disse 6 advarselstegnene dukkedukke

I mange tilfeller kan et giftig forhold tidlig gjøres opp gjennom kommunikasjon, romantisk kvalitetstid eller profesjonell relasjonsrådgivning. Men når problemene eskalerer, er den eneste måten å fikse dem ofte på gjennom et brudd. Ikke alle mennesker kommer overens, og kanskje er du bare ikke laget for hverandre.

Profesjonell rådgivning kan være svært effektiv i mange tilfeller

Disse 6 advarselstegnene identifiserer råd om giftig forhold. Profesjonell hjelp

Noen ganger er imidlertid separasjon den eneste løsningen

Disse 6 advarselsskiltene indikerer et giftig forhold.Separasjon i et usunt forhold

Giftig forhold kan identifiseres med disse 6 advarselstegnene som bryter et knust hjerte