guccio gucci damer bag fotokollasje

Guccio Gucci og hans mote

Dagens bidrag er, i tillegg til å skildre en person, noe om det. Vi skal nå gi deg et innblikk i mangfoldet av Gucci -merket. Dette ble grunnlagt av en person – Guccio Cucci. Til slutt bidro imidlertid mange mennesker fra denne store familien til utviklingen av merket.

I dag er Gucci et vellykket internasjonalt selskap. Du har mye motetilbehør, klær, smykker, parfymer og kosmetikk. Men denne suksesshistorien har også en begynnelse. Vi vil snakke om dette i dag.

Fordi Guccio Gucci er grunnleggeren av selskapet. Han startet en liten bedrift i Firenze i 1921. Kan noen på den tiden ha en anelse om hva et imperium ville dukke opp etter alle disse årene?

Lage fint skinntilbehør

guccio gucci skinnvarer forbi hallarbeidere

Noe fra biografien hans

La oss først snakke om Guccio Guccis biografi. Først bodde han i Frankrike, deretter flyttet han til London. Han jobbet på forskjellige luksushoteller. På dette tidspunktet er han sterkt imponert over stilen med velstående liv, og spesielt skinnkoffertene som hotellets gjester bruker.

I 1903 kom han tilbake til Firenze etter mange år i utlandet. Han leide en liten butikk. Da behandlet han hovedsakelig behandlingen av fint skinntilbehør. I 1922 hadde han allerede sin egen butikk som solgte denne typen varer. I 1946 hadde familien 14 butikker og 46 butikker spredt over Europa og USA.

Gucci -museet i Firenze

guccio gucci museum

Kjoler har blitt produsert siden 1960 -tallet

Firmaet grunnlagt av Guccio Gucci begynte først å produsere klær mye senere. På 1960 -tallet var dette allerede en realitet. I 1966 designet Gucci et skjerf for Grace Kelly, prinsessen av Monaco.

Et familiebedrift

Som med de fleste store selskaper i Italia, har vi å gjøre med en familiebedrift her. En etter en overtok Gucci -sønnene ledelsen av selskapet. Disse er Rodolfo, Aldo, Ugo og Vasko. Du har funnet en billigere erstatning for skinn. Dette var stoff av moset lin.

De opprettet også Gucci -logoen, som vi kjenner godt den dag i dag

guccio gucci logo motemerke

Du kom deg til et museum

I dag er det et museum i Firenze på 171 kvadratmeter der fans av dette merket kan se sine nyeste samlinger. Du kan også få mer informasjon om historien og merkevaren.

Den nye damekolleksjonen 2015

guccio gucci samling 2015

Subtil femininitet i skinn

guccio gucci moderne kvinne

Herrekolleksjonen 2015

guccio gucci motekolleksjon for menn 2015

Bare Gucci

guccio gucci dameveske

Tidløs profil og edle materialer

guccio gucci armbåndsur elegant

Den nåværende damevesekolleksjonen 2015

guccio gucci skinnvesker kvinner 2015

Førsteklasses sminke

guccio gucci sminke

Trendy dufter for kvinner og menn

guccio gucci parfymer

Kjendiser bruker gjerne Gucci

guccio gucci poser kjendiser