Kjenner du de ti beste filmene med Cameron Diaz?

Leter du etter nye ideer for koselige filmkvelder hjemme? Du vil også sørge for at du finner noe som virkelig er verdt tiden. Har du sett alle filmene med Cameron Diaz? Nedenfor er en liste over de beste filmene av denne skuespilleren. Kanskje du ikke har sett på det ene eller det andre? Da kan det være den perfekte muligheten for det nå. Her er de ti filmene med Cameron Diaz, som etter vår mening er mest verdt! Vi håper du liker å se den!

Hollywood -skuespillerinnen Cameron Diaz

Skuespillerinnen Cameron Diaz filmer elegant i hvitt

Kjenner du alle Cameron Diaz -filmene?

Hollywood -skuespillerinne Cameron Diaz filmer

På den røde løperen

Skuespillerinne Cameron Diaz filmer på den røde løperen

Nydelig i en sexy rød kjole

Skuespillerinnen Cameron Diaz filmer rød kjole

Siste måltid

Politisk satire har ikke vært særlig godt representert i amerikansk filmproduksjon de siste årene. Men det var ikke alltid slik, og filmer som The Hangman’s Meal beviser det. I tillegg til Cameron Diaz kan du også oppleve det mesterlige spillet til Ron Eldard og Annabeth Gish. Det handler om en kampanje for å redde verden, som inkluderer forgiftning av konservative gjester til middag som en strategi.

Verken ofrene eller gjerningsmennene er sympatiske. Det viser hvor like noen ganger energiske verdenssparere og deres motstandere kan være.

Cameron Diaz Films: The Last Supper

Skuespillerinne Cameron Diaz Filmet siste kveldsmaten 1999 svart hvit

3 engler for Charlie (original tittel: Charlie’s Angels)

Dette er trolig en av de mest kjente filmene med Cameron Diaz. Det handler om en filmproduksjon basert på filmserien som ble kjent på 70 -tallet. I tillegg til Cameron Diaz, deltar Lucy Liu også i denne filmen. Det er en actionfilm der Cameron Diaz tar rollen som en testpilot. De attraktive Kung Fu -scenene kombineres med humoristiske og romantiske scener. Alt litt mer moderne og dynamisk enn i originalen.

De tre fiskestengene – Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu

Cameron Diaz filmer Charles Angels Collection

Bryllupet til min beste venn

Er det noen som ikke kjenner bryllupet til min beste venn? Det var en absolutt suksess etter en lang periode med relativt dårlige filmer med Cameran Diaz. Filmen viste hennes talent for komedie. Her leker hun med Julia Roberts, som er hennes forlovedes beste venn. Sistnevnte plages plutselig av frykt for at hun kan miste den beste mannen for seg selv.

Ved siden av Julia Roberts i filmen My Best Friend’s Wedding

Cameron Diaz filmer My Best Friends Wedding

I skoene hennes

Denne filmen er basert på boken av Jennifer Weiner og er en av de mest suksessrike filmproduksjonene med Cameron Diaz. Etter en lang separasjon bor to søstre sammen igjen, og de husker raskt hva som holdt dem fra hverandre så lenge.

De følgende scenene er lærerike for alle som allerede har vært i en slik situasjon.

Cameron Diaz og Toni Collette spiller hovedrollene

Cameron Diaz filmer i mine søsters sko

Gangs of New York

Kjenner du denne filmen med Cameron Diaz? Den er fra Martin Scorsese og har et historisk emne. Den viser dramaet om de voldelige kampene som var vanlig i New York på 1800 -tallet. Diaz spiller ikke hovedrollen, men hun viser sitt talent sammen med mange kjente skuespillere som DiCaprio, Day-Lewis og Henry Thomas.

Gangs of New York

Cameron Diaz filmer gjengene i new york

Med filmpartneren Leonardo Di Caprio

Cameron Diaz filmer gjengene til new york Leonardo Di Caprio

Masken

Det var ikke Cameron Diaz sin største og krevende rolle. Samtidig er dette imidlertid en uforglemmelig forestilling. Dette er også en av hennes første filmer. På den tiden var hun helt ny i filmindustrien, og hun visste ikke engang hvordan hun skulle uttale det. Men kritikken var så god at denne filmen absolutt var et fantastisk grunnlag for hennes videre karriere.

The Mask (1994) – en av de første Cameron Diaz -filmene

Cameron Diaz filmer The Mask Cover

Crazy About Mary (It’s Something About Mary)

Alle som var seriøst interessert i filmer, kjente allerede Cameron Diaz veldig godt på dette tidspunktet. Men andre kan ha savnet denne teateroppsetningen fra 1998. Den er aktuell og morsom nok til å bli sett akkurat nå. Ifølge mange kritikere var retningen ikke så sterk, og det var for det meste Diaz -opptreden. som lager filmen. Så alle ender med å bli gale om Mary!

Cameron Diaz i komediefilmen Crazy About Mary

Cameron Diaz filmer gal om Mary

Shrek – Den våghalshelt 1 og 2

Cameron Diaz var også en del av skuespillerteamet, som gjennom deres stemmer sikret stor suksess med kinotilpasningen av boken til William Steig..

Cameron Diaz er stemmen bak prinsesse Fiona og hadde en av hovedrollene. Vi tror det ikke er to meninger om at hun kunne understreke dybden og dramaet i prinsessens karakter gjennom sin intonasjon og grimasser!

I filmen Shrek er Cameron Diaz stemmen bak prinsesse Fiona

Cameron Diaz filmer Shrek The Daredevil Hero

Å være John Malkovich

Vi synes dette er den beste av alle Cameron Diaz -filmer. Hun har deltatt i mange dramaer og komedier. Å være John Malkovich er en av de filmene som praktisk talt ikke kan sammenlignes med andre filmer.

Vår favoritt: Å være John Malkovich

Cameron Diaz filmer som John Malkovich 1999

Diaz selv kan knapt gjenkjennes. Hun har brunt hår og er elendig i utseende. Hun spiller rollen som den ulykkelige kona, ved navn Lotte, til den like elendige John Cusack. Han er en dukkefører som finner en hemmelig dør til John Malkovichs hode, noe som skaper et stort rot i deres liv.

Vet du fremdeles ikke alle Cameron Diaz -filmene? Deretter kan du velge en for din neste filmkveld?

Nok en toppfilm med Cameron Diaz – supersøt og supersexy

Cameron Diaz filmer The Sweetest Thing 2002